WRC+
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC+
Eelmine Jaanuar tegin samamoodi 1kuu ja siis kohe cancel, nüüd näen siiamaani tasuta ka uues äpis. plaan oli täpselt enne rallit igakord uus osta siis oleks kokku teinud sama mis terve aasta ost, lihtsalt korraga ei raatsinud too hetk välja käia 

Iphones app töötas, kui telefoni ühendasin jbl kõlariga kadus pilt, hääl jäi kõlari kinni panin tuli pilt tagasi? Mis kamm see oli aru ei saanud.
LG telekas on vana app ja ei tööta ning api uuendust ka ei leia
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Mul ka LG telekas ja seal oli mingi info sellkohta, et nad seda äppi ei uuenda. paluti vaadata arvutist5U175 kirjutas:Iphones app töötas, kui telefoni ühendasin jbl kõlariga kadus pilt, hääl jäi kõlari kinni panin tuli pilt tagasi? Mis kamm see oli aru ei saanud.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Samsungi telekas on äpi ära uuendanud.5U175 kirjutas: LG telekas on vana app ja ei tööta ning api uuendust ka ei leia
Huvitav on see, et suvilas on 2019 Samsung ja sellele ei ole äppi üldse saadaval.
Pilt arvutist telekasse aga töötab iga ilmaga.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Mul sama, LG telekas ja viskas kirja ette, kuid panin close ja vaatasin SD rahulikult ära.Kolin kirjutas:Mul ka LG telekas ja seal oli mingi info sellkohta, et nad seda äppi ei uuenda. paluti vaadata arvutist5U175 kirjutas:Iphones app töötas, kui telefoni ühendasin jbl kõlariga kadus pilt, hääl jäi kõlari kinni panin tuli pilt tagasi? Mis kamm see oli aru ei saanud.
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Tegi hinge täis rsk jah. Tegin ka omale tellimuse ära. Varem ei olnud teinud just töö tõttu(kuulasin tööl ralliraadiot), kuna sageli ei saa rallit jälgida live-s. Kaardiga makstes ei õnnestunud, makse ei läinud läbi, aga Paypaliga sain asja korda ja töötab praegu ilusti.MadMax kirjutas:Ralliraadiot polegi enam?
Mul on all live igal aastal olnud aga raadiot on ikka vaja vahest. Suvel õues tööd tehes, autoga sõites, välismaal rallil olles, kus kas levi kehv või rahvas võrgu kooma tõmmanud.. siis sai uudised kätte. Väga kehv uudis kui see nii peaks olema...
Ma nägin ainult play nuppu mustal taustal. Kiri oli ka ees et ala tegeletakse smart tv api uuendamisega. Kurb nagu et ei ole hooaja alguseks app uuendatudCrapmaster kirjutas:Mul sama, LG telekas ja viskas kirja ette, kuid panin close ja vaatasin SD rahulikult ära.Kolin kirjutas:Mul ka LG telekas ja seal oli mingi info sellkohta, et nad seda äppi ei uuenda. paluti vaadata arvutist5U175 kirjutas:Iphones app töötas, kui telefoni ühendasin jbl kõlariga kadus pilt, hääl jäi kõlari kinni panin tuli pilt tagasi? Mis kamm see oli aru ei saanud.
TV app (LG) miskipärast tahab pikema vahe järel uuesti sisselogimist (seal sisselogimine kasutajanimega, mitte e-mailiga), et live ülekanded töötaks, muidu oli varem ka aeg-ajalt ainult play nupp mustal taustal.5U175 kirjutas:Ma nägin ainult play nuppu mustal taustal. Kiri oli ka ees et ala tegeletakse smart tv api uuendamisega. Kurb nagu et ei ole hooaja alguseks app uuendatudCrapmaster kirjutas:Mul sama, LG telekas ja viskas kirja ette, kuid panin close ja vaatasin SD rahulikult ära.Kolin kirjutas: Mul ka LG telekas ja seal oli mingi info sellkohta, et nad seda äppi ei uuenda. paluti vaadata arvutist
Eile ise proovisin, siis oli teade, et veel ei ole uuendusi ja tegeletakse, aga ülekanne töötas siiski.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7