WRC 3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
vastates su "testlaadi" küsimustele WRC3" "graafiku" kohta, siis tuleb tunnistada, et graafik on olemas ja seda tuleb jälgida ja teste teeme ka. 
ok,ok! tegelikult käis su TEISTLAADI küsimus WRC3 GRAAFIKA kohta ehk ikkagi? graafika on igati tasemel ja reaalne. detailid on kenasti välja toodud ja seda mitte ainult autode puhul, vaid ka übritsevas keskkonnas.

ok,ok! tegelikult käis su TEISTLAADI küsimus WRC3 GRAAFIKA kohta ehk ikkagi? graafika on igati tasemel ja reaalne. detailid on kenasti välja toodud ja seda mitte ainult autode puhul, vaid ka übritsevas keskkonnas.
Kuid peab tunnistama et CMR04 ümbritsevale graafikale ta vastu ei sa aga autod ja rada on kõrgtasemelRhys Fulber kirjutas:vastates su "testlaadi" küsimustele WRC3" "graafiku" kohta, siis tuleb tunnistada, et graafik on olemas ja seda tuleb jälgida ja teste teeme ka.
minuarust just wertsu graafika parem... eriti mägistel rallidel kus näeb kaugele ette, ja teisi mägesid on eriti nauditav sõita, colin mulle küll nii head muljet ei jätnud... a see aint minu arvamusjussis kirjutas:Kuid peab tunnistama et CMR04 ümbritsevale graafikale ta vastu ei sa aga autod ja rada on kõrgtasemelRhys Fulber kirjutas:vastates su "testlaadi" küsimustele WRC3" "graafiku" kohta, siis tuleb tunnistada, et graafik on olemas ja seda tuleb jälgida ja teste teeme ka.

No nii lõpuks siis kõik sõitjad, kes osaleda tahtsid Saksamaalt tagasi.
Oli jälle tihe rebimine ja peab ütlema, et oleme Mixale veidi lähemale jõudnud.
Üldjärjestuses käis tihe sekund sekundis sõit Sparco, Kolini ja Rhys Fulberi vahel. Kus teise koha võttis lõpuks Sparco vaid 4,4 sekundilise eduga Kolin ja 4,5 sekiga Fulberi ees. Mitsu piloodid tegid väga head sõitu Saksamaal. Millegipärast ebaõnnestusid neil vihmaga katsed kus neil tuli kaotust teistele sõitjatele ja Kolini eksimus SS9 maksis talle vist seekord poodiumi teise astme. Saksamaal võitis kõige enam katseid just Mitsu sõitja Kolin koguni 4. (õnnitlused
) Talle järgnesid Aix ja Strike 2 ning Sparco 1 katsevõiduga. Aix Subaruga näitas taas väga head kiirust ja hoiab Subaru lippu kõrgel. Samuti võttis juba teist etappi järjest punkti ka Subaru teine sõitja Johunn. Edu Subaru meestele ja kindlasti mingil etappil olete ka teie poodiumil. Jälgija sai lõpuajale otsa 10 seki trahvi kuna ta ei jõudnud õigeks ajaks rallit ära sõita. Meeskondade arvestuses jagasid esikohta Ford ja Citroen mõlemad said juurde 12 punkti ja napilt jäi neile alla Mitsu 11 punktiga. Subaru saagiks jäi seekord korralikud 4 punkti. Ralli hääletuse võitis seekord Kreeka 4 häält Uus-Meremaa 3 ja Küprose ning Argentiina 1 vastu. Seega järgmine etapp sõidetakse Acropolises. Edu kõigile minu poolt Kreeka kruusateedel.
P.S Taaskord ütlen, et loodan näha Kreeka lõpuaegades ka Peugeoti ja Hyundai sõitjaid. :idea: Skoda sõitjad otsivad hetkel endale asendajaid nagu ma olen aru saanud
Oli jälle tihe rebimine ja peab ütlema, et oleme Mixale veidi lähemale jõudnud.

P.S Taaskord ütlen, et loodan näha Kreeka lõpuaegades ka Peugeoti ja Hyundai sõitjaid. :idea: Skoda sõitjad otsivad hetkel endale asendajaid nagu ma olen aru saanud

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
No nii tuli siis esimene poodiumi koht ära st., et Saksamaa läks hästi. Team Mitsibishi on meiega rahul. Nüüd siis väike kruusa test ja siis Acropolise poole teele. Team loodab ka sealt korralikku tulemust ja miks mitte hooaja esimest võitu.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Võimalused Mitsul Kreekas tõusta poodiumi esimesele astmele on olemas. Seega edu Mitus sõitjatele ja ettevaatust SS1-l.Kolin kirjutas:No nii tuli siis esimene poodiumi koht ära st., et Saksamaa läks hästi. Team Mitsibishi on meiega rahul. Nüüd siis väike kruusa test ja siis Acropolise poole teele. Team loodab ka sealt korralikku tulemust ja miks mitte hooaja esimest võitu.

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Kontakt:
Tänan, et meenutasid seda SS 1-te. seal saab tõesti väga karmilt kaotadaStrike kirjutas:Võimalused Mitsul Kreekas tõusta poodiumi esimesele astmele on olemas. Seega edu Mitus sõitjatele ja ettevaatust SS1-l.Kolin kirjutas:No nii tuli siis esimene poodiumi koht ära st., et Saksamaa läks hästi. Team Mitsibishi on meiega rahul. Nüüd siis väike kruusa test ja siis Acropolise poole teele. Team loodab ka sealt korralikku tulemust ja miks mitte hooaja esimest võitu.

Pole tänuväärt eks ikka vaja ju legendi meenutada vahel.Kolin kirjutas:Tänan, et meenutasid seda SS 1-te. seal saab tõesti väga karmilt kaotadaStrike kirjutas:Võimalused Mitsul Kreekas tõusta poodiumi esimesele astmele on olemas. Seega edu Mitus sõitjatele ja ettevaatust SS1-l.Kolin kirjutas:No nii tuli siis esimene poodiumi koht ära st., et Saksamaa läks hästi. Team Mitsibishi on meiega rahul. Nüüd siis väike kruusa test ja siis Acropolise poole teele. Team loodab ka sealt korralikku tulemust ja miks mitte hooaja esimest võitu.

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
No siis on nüüd Kreekas käidud ja end arust läks normaalselt kuna Kreeka mu lemmik on ja seal on väga hea tunne sõita.Aga nüüd ajad siis.
SS 1 3,18,21
SS 2 4,55,47
SS 3 4,28,55
SS 4 3,03,38
SS 5 4,58,96
SS 6 3,19,25
SS 7 3,04,80
SS 8 4,28,41
SS 9 1,15,80
Üld aeg 32,52,83
Oli eksimuste vaene sõit õnneks ja oli väga hea tunne olla jälle lahtise teekatega pinnasel.Olen unustanud asfalti ebaedu ja püüan kruusal punkte tagasi võtta aga see saab väga raske olema kuna näen et mitsu teeb nii tõsist tööd oma autoga. Sellegi poolest soovin kõigile edu ja eelkõige oma meskonnakaaslasele.Ükskord me murrame selle FORDI nii kui nii
Järgmiseks võiks teha Küprose,sest siis ei oleks vaja eriti kolida tiimiga teise maailma otsa.
Edu kõigile!
SS 1 3,18,21
SS 2 4,55,47
SS 3 4,28,55
SS 4 3,03,38
SS 5 4,58,96
SS 6 3,19,25
SS 7 3,04,80
SS 8 4,28,41
SS 9 1,15,80
Üld aeg 32,52,83
Oli eksimuste vaene sõit õnneks ja oli väga hea tunne olla jälle lahtise teekatega pinnasel.Olen unustanud asfalti ebaedu ja püüan kruusal punkte tagasi võtta aga see saab väga raske olema kuna näen et mitsu teeb nii tõsist tööd oma autoga. Sellegi poolest soovin kõigile edu ja eelkõige oma meskonnakaaslasele.Ükskord me murrame selle FORDI nii kui nii

Järgmiseks võiks teha Küprose,sest siis ei oleks vaja eriti kolida tiimiga teise maailma otsa.
Edu kõigile!
Ford läheb Kreekas starti täna õhtul. Saab näha kuidas sellele rallil läheb. See ralli peaks sobima Fordile ja ka minule. Seega isegi lahtine kapott ei peata mu hoogu ma loodan.
Edu kõigile ja veatut sõitu. Mu ajad peaks siin üleval olema homme hommikul. Jussiselt päris head ajad ette sõidetud ja ka veatu sõit. See tähendab seda, et pean endast maximumi andma ja pingutama.

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Pole hullu. Arvestades seda, et sul pole olnud aega testida jne.. siis isegi hästi tulnud ja Fordile sa toonud väga olulised punktid. Täna siis nagu ma aru saan lähevad rajale mõlemad Fordid!!!Jälgija kirjutas:Ma üritan kah täna oma ajad ära sõita ning annan oma parima, mis viimastel rallidel pole küll piisavalt hea olnud

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
aix
Niisiis Kreeka sõidetud. Proovisin ka mitte võtta suuri riske ja see õigustas. Olen endaga väga rahul, sest tuli tervelt kuus uut rekordit.
Jussisele jäin küll alla, kuid see annab julgust edaspidiseks. Subaru on väga hea auto.
Ajad siis sellised.
SS 1 3:20,44
SS 2 4:58,14
SS 3 4:29,12
SS 4 3:03,50
SS 5 5:00,36
SS 6 3:17,01
SS 7 3:03,41
SS 8 4:28,97
SS 9 1:19,19 (Autokummidest barjäär oli liiga kõva)
Üld aeg 33:00,16
Järgmine võiks olla küpros. Teed on sarnased ja äkki rütm säilub.
Jussisele jäin küll alla, kuid see annab julgust edaspidiseks. Subaru on väga hea auto.
Ajad siis sellised.
SS 1 3:20,44
SS 2 4:58,14
SS 3 4:29,12
SS 4 3:03,50
SS 5 5:00,36
SS 6 3:17,01
SS 7 3:03,41
SS 8 4:28,97
SS 9 1:19,19 (Autokummidest barjäär oli liiga kõva)
Üld aeg 33:00,16
Järgmine võiks olla küpros. Teed on sarnased ja äkki rütm säilub.
No nii olen ka Kreeka teedelt tagasi. Algul ajad siis kommentaarid nagu alati. 
SS1 Mendenitsa 1 (6,1km) 3.15,09
SS2 Drosohori 1 (10,0km) 4.56,89
SS3 Dikastro 1 (9,3km) 4.28,12
SS4 Bauxites 1(6,5km) 3.04,16
SS5 Drosohori 2 (10,0km) 5.07,78 (kaks spinni)
SS6 Mendenitsa 2 (6,1km) 3.20,86
SS7 Bauxites 2 (6,5km) 3.00,27
SS8 Dikastro 2 (9,3km) 4.32,21 (mahapöördest mööda)
SS9 Lilea Parnassos (2,0km) 1.13,87
Total: 32.59,25
Konkurendid pean teid kiitma kõvasti. Sest Jussisega käis sekund sekundis andmine, kuni SS5ni. Sellel katsel tegin kaks spinni ja sinna katsele jäi ka mul Jussisest 9 sekundist rohkem aega + veel SS8 4seki.
Üritasin veel tagasi sõita seda saadud kaotust, kuid Jussisel oli veatu sõit ja suutsin väheke järgi võtta veel, kui 6,4 sekundit jäi lõpuks vahe. Ka Aix on väga hea sõidu teinud nagu ma näen. Seega sõbrad/konkurendid Fordi 3 rallit kestnud domineerimine on lõppenud hetkel vähemalt. Ootame Jälgija ajad ka ära.
Edu teistele Kreekas, kes veel sõitnud pole. Kolin, Fulberr, Sparco, Johunn jne.. Nüüd on teie võimalus saada esimene ralli võit.
Märkimisväärne fakt on veel see, et sõitsin kõikidele katsetele uued põhjad. Ja parandasin oma üldaega u. minutiga. Ei tea mis ma seal enne teinud olen.
See vist näitab seda, et expert tase ei sunni piisavalt pingutama, aga see võistlus siin küll.
Järgmiseks võiks siis sõita Küprose, et saaks need rasked kruusakad ära.

SS1 Mendenitsa 1 (6,1km) 3.15,09
SS2 Drosohori 1 (10,0km) 4.56,89
SS3 Dikastro 1 (9,3km) 4.28,12
SS4 Bauxites 1(6,5km) 3.04,16
SS5 Drosohori 2 (10,0km) 5.07,78 (kaks spinni)
SS6 Mendenitsa 2 (6,1km) 3.20,86
SS7 Bauxites 2 (6,5km) 3.00,27
SS8 Dikastro 2 (9,3km) 4.32,21 (mahapöördest mööda)
SS9 Lilea Parnassos (2,0km) 1.13,87
Total: 32.59,25
Konkurendid pean teid kiitma kõvasti. Sest Jussisega käis sekund sekundis andmine, kuni SS5ni. Sellel katsel tegin kaks spinni ja sinna katsele jäi ka mul Jussisest 9 sekundist rohkem aega + veel SS8 4seki.
Üritasin veel tagasi sõita seda saadud kaotust, kuid Jussisel oli veatu sõit ja suutsin väheke järgi võtta veel, kui 6,4 sekundit jäi lõpuks vahe. Ka Aix on väga hea sõidu teinud nagu ma näen. Seega sõbrad/konkurendid Fordi 3 rallit kestnud domineerimine on lõppenud hetkel vähemalt. Ootame Jälgija ajad ka ära.

Märkimisväärne fakt on veel see, et sõitsin kõikidele katsetele uued põhjad. Ja parandasin oma üldaega u. minutiga. Ei tea mis ma seal enne teinud olen.

Järgmiseks võiks siis sõita Küprose, et saaks need rasked kruusakad ära.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Kontakt:
Team Mitsubishi sai oma sõidud tehtud. Tuleb tunnistada, et kui üksi sõita ei tule sellest midagi head. Aga kui oled kellegagi vahetus võitluses siis sunnib see ikka kõvasti pingutama.
Niisiis minu ajad:
SS1 3:16,11
SS2 4:54,38
SS3 4:27,53
SS4 3:01,76
SS5 4:55,10
SS6 3:20,63
SS7 3:00,32
SS8 4:24,48
SS9 1:11,19
Üld 32:31,50
Esimene etapp mis läks mul ilma vigadetta ja puhtalt
Niisiis minu ajad:
Oleks endal ka olnud konkurent kõrval sõitmas oleks hea olnud.Kolin kirjutas:Team Mitsubishi sai oma sõidud tehtud. Tuleb tunnistada, et kui üksi sõita ei tule sellest midagi head. Aga kui oled kellegagi vahetus võitluses siis sunnib see ikka kõvasti pingutama.
Niisiis minu ajad: