Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Re: Ott Tänaku diskussioon
Tänaku filmil küsib mingit promokoodi, mis see olla võiks?
F-1 ennustusvõistluse võitja 2006; DTM ennustusvõistluse võitja 2011
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Proovi sellega R.A.H.A.schalke kirjutas:Tänaku filmil küsib mingit promokoodi, mis see olla võiks?
-
Kehtetu koodviplala kirjutas:Proovi sellega R.A.H.A.schalke kirjutas:Tänaku filmil küsib mingit promokoodi, mis see olla võiks?

Aga proovi siis seda: P.R.A.N.K.schalke kirjutas:Kehtetu koodviplala kirjutas:Proovi sellega R.A.H.A.schalke kirjutas:Tänaku filmil küsib mingit promokoodi, mis see olla võiks?
-
Naljameestele ütlen, et ei olnud soovi tasuta vaadata. Ei luba ka pangaülekannet teha ilma mingi promokoodita, aga Ok, teema lõpp.
Kui kodus on Elisa/Starman, siis telli iseteenindusest Elisa Huub ja seal film olemas.. 2.99 eur/kuu. Ma vaatasin ära, lõpetasin teenuse ära ja kokku läks 2.10 eur. 0.10 eur 1p teenust ja 2 eur lõpetamine. Olid ka mõned lühikesed lisaklipid.
intervjuu Märtiniga Oti tiimivahetusest jm, homses EPs täispikk versioon. Tundub huvitav!
https://m.sport.delfi.ee/wrc/article.php?id=88160167
-
Väga põnev ja ootamatult avameelne Märtini poolt. Seda intervjuud hakatakse üle maailma tsiteerima.CTR kirjutas:intervjuu Märtiniga Oti tiimivahetusest jm, homses EPs täispikk versioon. Tundub huvitav!
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Tsiteerima ja omamoodi tõlgendama...schalke kirjutas:Väga põnev ja ootamatult avameelne Märtini poolt. Seda intervjuud hakatakse üle maailma tsiteerima.CTR kirjutas:intervjuu Märtiniga Oti tiimivahetusest jm, homses EPs täispikk versioon. Tundub huvitav!

-
Väga hea intervjuu tõesti, võiks öelda, et üllatav aga see intervjuu näitabki sisu - kommenteerime ja räägime siis, kui asjad selged on.
Mulle väga meeldis töökeskkonna jutt, see on olulisem päeva lõpuks, kui rahanumber. See on ka ehk asi, mis aitab inimestel Oti otsust paremini mõista.. keegi meist ei tahaks tööl käia sellises kohas, kus keskkond on kehv. Eriti, kui on võimalus valida.
Mulle väga meeldis töökeskkonna jutt, see on olulisem päeva lõpuks, kui rahanumber. See on ka ehk asi, mis aitab inimestel Oti otsust paremini mõista.. keegi meist ei tahaks tööl käia sellises kohas, kus keskkond on kehv. Eriti, kui on võimalus valida.
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
Kaks sõitjat saadeti ikka väga konkreetselt pensionile:"Toyota meeskonnas olid kaks meest, kes suutsid ainult jama tekitada. Nad olid Hyundai tiimi parimad sõitjad Toyotas…" 

Kogu selle asja juures on kõige üllatavam see, et antud artikkel on tasuta 

See võis olla tingimus inteka andmiseks.randos kirjutas:Kogu selle asja juures on kõige üllatavam see, et antud artikkel on tasuta
Tõesti hea intervjuu. Enda "komm" selles oli Jouhkile korraliku sauna kütmine
Ma ei hindaks tema staarmänedžeri asja üle. Jouhki viimane maailmameister jääb möödunud sajandisse ja see oli Mäkinen. Pärast seda tuli Marcus Grönholm risti vastupidisest leerist ja sai vaatamata Jouhki vastuseisule oma võimalused. Hiljem on ainult rahaga ostetud tiimidesse sõitjakohti ning nende sõitjate, kellel on rohkem sisu, karjäärid tuksi keeratud. Ma ei hindaks seda tegevust nii, et peaks endale vastu rinda taguma.

Ma ei hindaks tema staarmänedžeri asja üle. Jouhki viimane maailmameister jääb möödunud sajandisse ja see oli Mäkinen. Pärast seda tuli Marcus Grönholm risti vastupidisest leerist ja sai vaatamata Jouhki vastuseisule oma võimalused. Hiljem on ainult rahaga ostetud tiimidesse sõitjakohti ning nende sõitjate, kellel on rohkem sisu, karjäärid tuksi keeratud. Ma ei hindaks seda tegevust nii, et peaks endale vastu rinda taguma.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Meenutagem kasvõi 2003 ja 2005, kui Hirvose eest köhitud kümnete milkudega hävitati esmalt McRae ja siis Märtini enda karjäär. Duval, Atkinson tulevad ka meelde... Hiljemast tuli mul intekat lugedes esile küsimus, miks PGA ei saanud normaalset võimalust??MadMax kirjutas:Tõesti hea intervjuu. Enda "komm" selles oli Jouhkile korraliku sauna kütmine![]()
Ühte asja sooviks ma siiski teada. Kui Oti ja Markko poolt oli kõik laual juba augustis/septembris, siis mis seal oli, et Tommi ei tahtnud omalt poolt lepingule allkirja panna. Vaevalt, et see raha oli, sest see tuleb nagunii Jaapanist. Või siiski?
-
Küllap ikka raha oli. Alltöövõtjatele tahetakse maksta ikka võimalikult vähe 

Arvata võib, et Adamo tõmbas Tommile mütsi silmile oma hämamisega. Tommi arvas, et Ott on sundseisus ja kuhugi minna pole, lootis Otiga odavamat lepingut saada. Kokkuvõttes jäi Otist ilma ja peab võibolla Ogierile veelgi rohkem välja köhima.