WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants
Reactions: 0

Postitus Postitas Sparco »

minu ajad siis Citroenil oli abi Itaalia rallist :)

SS1 Stein und Wein Fell/Ruwerthal (5,5km) 2.31,43
SS2 Bosenberg 1 (4,4km) 2.08,53
SS3 Maiwald 1 (7,6km) 3.41,71
SS4 Panzerplatte East (10,7km) 3.56,18
SS5 Bosenberg 2 (4,4km) 2.08,51
SS6 Ruwerthal/Stein und Wein Fell (5,5km) 2.35,88
SS7 Panzerplatte West (10,7km) 4.02,94
SS8 Maiwald 2 (7,6km) 3.47,68
SS9 St.Wendel (3,6km) 1.38,26

Kokku:26.31,12

ohh sõitsin oma sõitu ja vihmaga sain veidi võitu mitsude ees oli hea lahing :D

Järgmine ralli:Kreeka
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

No nii kaasvõistlejad ja konkurendid. Mis te arvate kas laseme Jälgijal ära sõita Saksamaa esmaspäeval? Mina, kui organisaator, Fordi esisõitja olen loomulikult tiimi huvide eest väljas ja see oleks kasulik, kui Fordile ikka ka teine sõitja punkte tooks. Eks meil kõigil ole ajaga mõnikord problemme. Mina laseks Jälgijal ära sõita Saksamaa ajad ja viimane termin aegade siin olekuks oleks 12.04.2004 22.00. Kuid see pole ainult minu otsustada. Aix ja mina oleme andnud poolthääle. Ootaks ka teiste võistlejate arvamust. Kuna sõitnud hetkel koos Mixaga 8 sõitjat siis see tähendab, et punkte saavd kõik ja mul oleks küll heameel, kui ikka võimalikult palju sõitjaid etappil osaleks. Seega ei kirjuta täna uusi tulemusi ja punkte. Ootan teie poolt või vastu hääli homse päeva jooskul ja selle järgi siis otsustan kas Jälgija ajad loen või ei. Ise arvan, et miks mitte tulla vastu konkurendile.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Sparco kirjutas:minu ajad siis Citroenil oli abi Itaalia rallist :)

Nägin jah kuidas Sparco aegu sõitis ja väga keskendunult. Just vihma katsed said saatuslikuks sellel ralli Mitsudele, et olla poodiumil mõlema autoga. Loodetavasti leiate järgmisel asfaldirallil vihmaga sõites õige seadistuse ja võidate ise teisi tiime. Sparco hoiab endiselt Citroeni lippu kõrgel. :wink:

Michael Park R.I.P
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

loomulikult las tallab ka minul oli selline olukord kord...........OK ka minu poolt kunagi ei tea millal endal seda jälle vaja on...
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Strike kirjutas:
Sparco kirjutas:minu ajad siis Citroenil oli abi Itaalia rallist :)

Nägin jah kuidas Sparco aegu sõitis ja väga keskendunult. Just vihma katsed said saatuslikuks sellel ralli Mitsudele, et olla poodiumil mõlema autoga. Loodetavasti leiate järgmisel asfaldirallil vihmaga sõites õige seadistuse ja võidate ise teisi tiime. Sparco hoiab endiselt Citroeni lippu kõrgel. :wink:
ja Strike püsib võitmatu kõigil rallidel selle mehe nimi võiks olla Strike"unwinable" :D
johunn
Diagnoos: rallisõltlane
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas johunn »

mina olen poolt, las sõidab ära!
Strike
Moderaator
Moderaator

Jälgija kirjutas:Ma palun nüüd kergemat karistust, kuid ei jõudnud kuidagi see nädal Saksamaale minna ja tänagi veel 1001 tegemist ootamas. Tahtsin küsida, et kui ma homme õhtu sõidan Saksamaa ära, kas olete selle vastu ja see ei lähe arvesse või saan ühe varu variandi?
Tiimikaaslane ole hea ja sõida Saksamaal ajad homme ära. Loodan, et jõuad tähtaja 12.04.2004 22.00 sisse. Homse päeva jooskul loodan ka teiste hääled saada, et kas su ajad loevad või ei. Ise arvan, et pole erilis vastaseid sellele. Hetkel on 3 hääletust ja kõik jah sõna andnud, et sa sõita saaks. Seega Flat Out Saksamaal ja Ford vajab su punkte.

P.S Palun nimeta päeva jooksul sina juba ära ralli mis järgmisena sõita tahaks siis saan selle välja kuulutada. Äkki keegi soovib juba homme seda sõita ja siis ei teagi mis ralli järgmiseks on.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Tore lugeda, et siiani 4 häält ja kõik poolt. Seega põhimõttelisel veel vaja ühte jah häält, et otsus vastuvõetuks kuulutada.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Ei ole ma nii võitamatu midagi. Ka su tiimikaaslane on ühe ralli võitnud Sparco. Jussis võidutses Rootsi teedel. Nii on ta jah kuidagi sel hooajal kukkunud välja, et ma olen võitnud siiani 5 etapist 4. Kindlasti annan ka edaspidi tulised lahingud poodiumi kõrgeima astme nimel, kuid ega mulle kõik rallid ka istus seega see päev pole kaugel enam ma arvan, kui võidab keegi kes veel pole võidurõõmu maitsnud. Ja uskuge ma olen võidetab erinevalt Mixast :)

Michael Park R.I.P
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tänud mõistva suhtumise eest! Homme põrutan siis Saksamaale ja annan endast sada protsenti. Panen siis oma järgmise ralli soovi: NZ
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 14
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Mulle see tegelt ei meeldi. Reegelid on selleks et nendast kinni pidada. Kui ei jõudnud siis ei jõudnud pole midagi teha. :?
Aga noh olgu antku minna. Kuigi tean, et see kindlasti mõjutab meie head tulemust.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Strike
Moderaator
Moderaator

Kolin kirjutas:Mulle see tegelt ei meeldi. Reegelid on selleks et nendast kinni pidada. Kui ei jõudnud siis ei jõudnud pole midagi teha. :?
Aga noh olgu antku minna. Kuigi tean, et see kindlasti mõjutab meie head tulemust.
Ega see ei meeldi kellegile, sest meie punktikohad ohus. Aga kunagi ei tea millal seda võimalust endal oleks vaja. :( Mõistanu su pahameelt aga, samas saan ka konkurendi murest aru. Kui ikka seda aega pole a soov sõita siis võime ju ühe korra vastu tulla?

Michael Park R.I.P
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

jah, ei taha nüüd virisejana mõjuda, aga eks Kolinil ole ses suhtes õigus. me ju kõik näeme, kuuleme, kui karmiks on aetud määrustik WRC-s ja eksijaid karistatakse kõhklematult. disstsipliin on lihtsalt osa sellest.
teisest küljest on hetkel sõitjaid üsna hõredalt ja ehk mõningane jäleleandmine on mõistetav.
sellegi poolest, usun, et kohunikud on edspidi resoluutsed ja järeleandmisi ei rikkujaile ei tehta.
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas jussis »

Mina olen ka poolt, et te sõidab, ei ole hullu oleme ikka positiivsed sest me ju sõidame seda ikka enda lõbuks ja mida rohkem mehi seda sõidab seda lõbusam ju on!
PS vaata et saa kuskile puuse ei pane ja ei katkesta sest muidu oleks ootamine asjata :D
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Olgu Jälgija tuld tuld. Nael kummi ja madalat õlirõhku sulle. IRW :lol:
Kuna praegu sõidab suht vähe tegelinskeid siis sul veab, et saad saksa järele sõita. Järgmine hooaeg tuleb ma loodan väga karm reeglite poolest siis ei ole enam armu andmist :P

Ettepanek kuna Jälgija hilines starti siis tuleks talle trahvi sekundid juurde anda nt. 10sekki või siis 15sekki. IRW. Siis on kõik reeglite pärane. Vähemalt ma arvan nii. :wink:
Strike
Moderaator
Moderaator

Järgmiseks hooajaks kindlasti arutame määrustiku läbi ja arutame mis reeglites muuta jne.. Katse hilinemise eest 1 minut starti on trahv 10 sekundit. Kas siis anname Jägijale 1 päeva eest 10 seki? Et ta lõpuajale liidame penalty +10 sek? Kas olete sellega nõus või pääseb seekord veel puhate paberitega ja järgmine kord kes hilineb see saab lõpuajale 10 seki otsa. Avaldaga arvamust taaskord.

Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

10 sekki oleks õiglane karistus 1 päeva eest. Ma arvan
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Saan ma siis õigesti aru, et aja saan täna kirja, kuid sinna läheb 30 sekki otsa (10 sekki päeva eest)?
Strike
Moderaator
Moderaator

Ei 10 seki nädalapäeva eest mitte ralli päevade eest. +10 sek maximum mis lõpuajale otsas mitte rohkem.

Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

Kolin kirjutas:10 sekki oleks õiglane karistus 1 päeva eest. Ma arvan
Kui juba karistamiseks läheb, siis 10 sekki on õiglane otsus, sest sellega võib ajaliselt kukkuda ühe, kaks või isegi kolm kohta.
Vasta