Kui Becs küsis, et kas ta saab Tänaku lepingut Hyundaiga kinnitada oli mõttepaus ja siis vastus "Ei ole minu asi seda kinnitada" ja hetk hiljem "Ka meile on sellest Tänaku Hyundaisse tulemisest kasu"Suur kirjutas:Paluks tsitaati/olukorrakirjeldust. Mul jäi kahjuks nägemata.ElvisP kirjutas:Neuville põhimõtteliselt kinnitas just All Live`s, et Tänak on Hyundais.
55. RallyRACC Catalunya - Costa Daurada 2019 DAY 1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 55. RallyRACC Catalunya - Costa Daurada 2019 DAY 1
Huvitav kas Tänaku liitumisel Hyundaiga laheb Nutuvillega samamoodi nagu Latvalaga? Aga meeskond oleks kõva Tänak-Neuville-Loeb. Kokku 10 individuaalset tiitlit. Ogieri võib vist selleks aastaks maha kanda
Neuville keerutas niisama, samas Adamo Delfile ütles otse ja selgelt, et lepingut ei ole. Ja et kui eestlased tahavad Tänakut Hyundaisse, siis tehku korjandus, temal seda raha ei ole.ElvisP kirjutas:Neuville põhimõtteliselt kinnitas just All Live`s, et Tänak on Hyundais.

Võib olla on lepingust mitte rääkimise ainuke põhjus see, et mitte keegi (või üks osapool) ei taha tekitada olukorda, kus Ott on ametlikult Hyundaisse lahkunud aga samas võitleb Toyotas oma esimese tiitli eest. Oleks arusaadav.
Viimati muutis ElvisP, 25 Okt 2019, 19:33, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Miks Ogieri maha kanda? See sama soperdis ju viib Ogieri Toyotasseraulito kirjutas:Huvitav kas Tänaku liitumisel Hyundaiga laheb Nutuvillega samamoodi nagu Latvalaga? Aga meeskond oleks kõva Tänak-Neuville-Loeb. Kokku 10 individuaalset tiitlit. Ogieri võib vist selleks aastaks maha kanda
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
ega Adamol polegi rahatfr kirjutas:Neuville keerutas niisama, samas Adamo Delfile ütles otse ja selgelt, et lepingut ei ole. Ja et kui eestlased tahavad Tänakut Hyundaisse, siis tehku korjandus, temal seda raha ei ole.ElvisP kirjutas:Neuville põhimõtteliselt kinnitas just All Live`s, et Tänak on Hyundais.

Mõeldi ilmselt ikka seda ehk 2019. aastat.Kolin kirjutas:Miks Ogieri maha kanda? See sama soperdis ju viib Ogieri Toyotasseraulito kirjutas:Huvitav kas Tänaku liitumisel Hyundaiga laheb Nutuvillega samamoodi nagu Latvalaga? Aga meeskond oleks kõva Tänak-Neuville-Loeb. Kokku 10 individuaalset tiitlit. Ogieri võib vist selleks aastaks maha kanda
See Delfi artikkel oli Jaan Martinsoni tehtud ehk selle väärtus on enam-vähem sama suur kui peeretusel sügistuules.
Sa ikka ise ka aru saad mida sa kirjutad???sa oled nagu delfi ajakirjanik....nii kui midagi kuuled siis kohe usud...ElvisP kirjutas:Neuville põhimõtteliselt kinnitas just All Live`s, et Tänak on Hyundais.

-Uku- kirjutas:Sa ikka ise ka aru saad mida sa kirjutad???sa oled nagu delfi ajakirjanik....nii kui midagi kuuled siis kohe usud...ElvisP kirjutas:Neuville põhimõtteliselt kinnitas just All Live`s, et Tänak on Hyundais.
Ära aja ila. Ma pole midagi uskunud. Edastasin lihtsalt seda, mida ja kuidas Neuville ütles. Ei maksa nii lumehelbeke olla ja Toyotat nii palavalt armastada. Tänak ise teab, mida ta teeb!
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Kui peaks tõsi olema, siis loodetavasti ei juhtu sama mis mMärtinil pesooga või Hirvonenil sidruniga.
Loeb is God, Ogier His Right Hand but Tänak is His Right Foot.
Becs: ,,Sa ütlesid saksa rallil, et sa ei valeta mulle.., ega sa nüüd ka ei valeta?''
Adamo: ,,jah, ma ei valeta sulle''
Becs: ,,kas on olnud mingeid kohtumisi ja lepingust rääkimisi?'
Adamo: ,,no, no''
Beca: ,,oled sa kindel?''
Adamo: ,,jah, ei ole olnud mingeid jutuajamisi''
enamvähem täpne tõlge
enamvähem täpne tõlge
woow...said jällle ühe postituse oma kontoleElvisP kirjutas:-Uku- kirjutas:Sa ikka ise ka aru saad mida sa kirjutad???sa oled nagu delfi ajakirjanik....nii kui midagi kuuled siis kohe usud...ElvisP kirjutas:Neuville põhimõtteliselt kinnitas just All Live`s, et Tänak on Hyundais.
Ära aja ila. Ma pole midagi uskunud. Edastasin lihtsalt seda, mida ja kuidas Neuville ütles. Ei maksa nii lumehelbeke olla ja Toyotat nii palavalt armastada. Tänak ise teab, mida ta teeb!

Becs küsis kas Adamo on rääkinud Tänakuga. Ja Adamo eitas seda. Kahjuks ei küsinud Becs suhtluse kohta Märtiniga ja selle kohta ei öelnud Adamo midagi.CTR kirjutas:Becs: ,,Sa ütlesid saksa rallil, et sa ei valeta mulle.., ega sa nüüd ka ei valeta?''
enamvähem täpne tõlge
nagu lives ka õeldi, siis ehk oleks Becsy pidanud küsima ka Märtini kohtaCTR kirjutas:Becs: ,,Sa ütlesid saksa rallil, et sa ei valeta mulle.., ega sa nüüd ka ei valeta?''
enamvähem täpne tõlge
Kui Neu nii itsitas, võis olla ka Hyundai mingi rõve plaan, et Tänakule pinge valejuttudega veel peale panna. Viimase õlekõrrena, et äkki tulla veel mängu tagasi. Adamolt ja Neuvillelt võib igasuguseid plaane oodata. Neil oleks lihtne neid kõlakaid ka välja anda, suvaline töömees või insener rääkisid Evansi läheduses.
Viimati muutis Ruutu, 25 Okt 2019, 20:14, muudetud 1 kord kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Lõppkokkuvõttes oleme selle autotootja fännid kus Ott sõidab. 

Söörlöne!
Kahju, et lihtsaltLithium kirjutas:Lõppkokkuvõttes oleme selle autotootja fännid kus Ott sõidab.

-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Ei ole autotooja vänn, vaid meeskonna ehk Gazoo Racing ja sõitja vänn.Lithium kirjutas:Lõppkokkuvõttes oleme selle autotootja fännid kus Ott sõidab.
Siiani ei arva Toyotast midagi.
Pigem oli M-Sport kodusem, sest see oli erameeskond, kes tegi tehasemeekondadel selja prügiseks.
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!