Colin Mcrae Rally 4
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Pühapäeval sõitsin normal tasemega läbi 2WD(MG'ga) ja 4WD(Subaruga) championshipi, eile alustasin advanced tasemega 2WD championshipi VW Golfiga. Kusjuures esimene ralli Austraalias läks üsna lihtsalt, võitsin taas enam kui minutiga. Ainult auto laguneb kõvasti rohkem kui normal tasemega. Samas mu sisetunne ütleb, et järgmine ralli Soomes ei lähe enam nii lihtsalt 
4WD championshipis olid millegipärast rasked lõpus toimunud Kreeka ja UK rallid, kus ma võitsin vaid mõnekümne sekundiga. Ja need uute osade testimsed rallide vahel on kohati imelikud. Siiani olen kõik testid edukalt läbinud, välja arvatud käigukasti ja mootori testid, mida ilmselt ei ole võimalik klaviatuuriga läbida(või on keegi suutnud neid klaveriga ära teha?). Juhitavus tundub ka palju lihtsam kui demos, või on see sellest, et mul on nüüd auto korralikult ära seadistatud. Üldiselt olen mänguga väga rahul, ainus mis pika aja peale häirima hakkab on kiiruskatsete ja autode vähesus
6 katset ralli kohta on ikka liiga vähe ja needki on osaliselt tuttavad vanematest Colini seeriatest
Ka autosid võiks ikka rohkem olla, Skoda ja Hyundai on puudu ja veel võiks ju mõni vanem WRC olla, näiteks Corolla ja Cordoba.

4WD championshipis olid millegipärast rasked lõpus toimunud Kreeka ja UK rallid, kus ma võitsin vaid mõnekümne sekundiga. Ja need uute osade testimsed rallide vahel on kohati imelikud. Siiani olen kõik testid edukalt läbinud, välja arvatud käigukasti ja mootori testid, mida ilmselt ei ole võimalik klaviatuuriga läbida(või on keegi suutnud neid klaveriga ära teha?). Juhitavus tundub ka palju lihtsam kui demos, või on see sellest, et mul on nüüd auto korralikult ära seadistatud. Üldiselt olen mänguga väga rahul, ainus mis pika aja peale häirima hakkab on kiiruskatsete ja autode vähesus

-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
On küll jah, vaata http://felzi.m4driving.sm/index1.html ja sealt otsi CMR3 failide alt Citroen Xsara, mul on kasutusel Loebi Monte värvidRhys Fulber kirjutas:Vaatan, et see üks- ühele konvertimine (PlayStation-ilt PC-le) annab paraku graafikas tunda. Pleista graafika on ikka üle.
Kas seda Xsara-d on võimalik apdeitida ka praeguse Citroeni värvilahendusega varjandiks? Milliseid downloade sellele PC varjandile veel üldse on?

Tänud! 
Nüüd sai ka sellest aegunud värvilahendusega McRae autost tehtud uus ja uhke Loeb-i oma.

Nüüd sai ka sellest aegunud värvilahendusega McRae autost tehtud uus ja uhke Loeb-i oma.

Viimati muutis Fulber, 10 Apr 2004, 08:15, muudetud 1 kord kokku.
kas keegi on ka proovinud seda asja netis mängida? ma katsetasin. oli igatahes väga vinge. ühele rajale stardib maks. 8 autot. teiste autosid näeb n.ö "ghost"-ina. tglt oleks üsna vinge ju seal kampas kokku saada ja tegusid teha. igatahes, kui Fulber-i nimelist näete, siis teadke, et omad on kohal. mingi kohtumis kellaaja annaks ju eelnevalt kasvõi kokku leppida.
No jah, ma vict lähen sõitma.
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Aga nats aega läheb, kuna veel läheb aega CMR4 omanike tekkimisega 

<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net