69. Neste Rally Finland 2019 DAY 3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
- Kontakt:
Re: 69. Neste Rally Finland 2019 DAY 3
Jah, Mikkelsenile tuleb pöialt hoida. Teine täitsa tubli senini olnud.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Selline lüke murraks Lappi enesekindleuse, mille ta siit rallilt saanud on tuhandeks tükiks. Aga noh see on Citroen ... ja prantslased.schalke kirjutas:Lappi annab meelega ära. Juhul kui Ogi saab Mikkelsenist mööda, saab Lappi Ogi sujuvalt kolmandaks lasta. Seega kõik sõltub Mikkelsenist.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Rohud võtmataschalke kirjutas:Lappi annab meelega ära. Juhul kui Ogi saab Mikkelsenist mööda, saab Lappi Ogi sujuvalt kolmandaks lasta. Seega kõik sõltub Mikkelsenist.

Söörlöne!
kui Lappi hooaeg oleks siiani ok olnud ja praegu poleks ralli soomes, siis vb usuks isegi seda.. aga praegusel hetkel tõmbaks see Lappi motivatsioonile täiesti vee peale.. + muidugi Mikkelsen on ka segav faktor..schalke kirjutas:Lappi annab meelega ära. Juhul kui Ogi saab Mikkelsenist mööda, saab Lappi Ogi sujuvalt kolmandaks lasta. Seega kõik sõltub Mikkelsenist.
Sidrunil pole selle Lappi enesekindlusega midagi peale hakata enam sellel hooajal. Meeskonnaarvestuses nad võidule ei kandideeri anyway ja kõik on Ogieri võidu peal.
Mul on Lappi ilusa sõidu üle hea meel aga samas ma arvan/kardan, et see koht ja sooritus on spetsiifiliselt seotud Soome ralliga ja juba Saksamaa ralliks on "vana ja vingus" Lappi tagasi.
Mul on Lappi ilusa sõidu üle hea meel aga samas ma arvan/kardan, et see koht ja sooritus on spetsiifiliselt seotud Soome ralliga ja juba Saksamaa ralliks on "vana ja vingus" Lappi tagasi.
Ma söön oma mütsi ära kui see nii onschalke kirjutas:Lappi annab meelega ära. Juhul kui Ogi saab Mikkelsenist mööda, saab Lappi Ogi sujuvalt kolmandaks lasta. Seega kõik sõltub Mikkelsenist.
Ma pigem näen sellist varjanti, et laseb Latvala nii lähedale, et haistab võimalust ja hakkab suruma ja pingutab üle ja ongi kaks citikat poodiumil.Pistik kirjutas:Ma söön oma mütsi ära kui see nii onschalke kirjutas:Lappi annab meelega ära. Juhul kui Ogi saab Mikkelsenist mööda, saab Lappi Ogi sujuvalt kolmandaks lasta. Seega kõik sõltub Mikkelsenist.
Ma näen sellist võimalust, et kõigil hakkab kahju noorest Suninenist, noor mees ja kurvameelne ja siis kõik lasevad ühe ajal hoo maha ja Suninen kihutab esimesena üle finišijooneMakkro kirjutas:Ma pigem näen sellist varjanti, et laseb Latvala nii lähedale, et haistab võimalust ja hakkab suruma ja pingutab üle ja ongi kaks citikat poodiumil.Pistik kirjutas:Ma söön oma mütsi ära kui see nii onschalke kirjutas:Lappi annab meelega ära. Juhul kui Ogi saab Mikkelsenist mööda, saab Lappi Ogi sujuvalt kolmandaks lasta. Seega kõik sõltub Mikkelsenist.

Tundub tehniline.CTR kirjutas:JWRCs Radstrom kadunud?
kui nii, siis Poom poodiumil hetkel
välismaa foorumis keegi kirjutas, et radikas katkiStP kirjutas:Tundub tehniline.CTR kirjutas:JWRCs Radstrom kadunud?
kui nii, siis Poom poodiumil hetkel