69. Neste Rally Finland 2019 DAY 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 69. Neste Rally Finland 2019 DAY 2
Latvalal päris suur osa aerot puudu nüüd, loodame et ei tule väga suurt ajakaotust siin veel 10,5 km.
Ütles, et enda viga, liiga kiiresti kurvi ja siis tagumine osa kraavi ja seal oli muidugi peasuurune kivi ja sinna see läks...
Ütles, et enda viga, liiga kiiresti kurvi ja siis tagumine osa kraavi ja seal oli muidugi peasuurune kivi ja sinna see läks...
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ajakirjanduses pasunda Mäkinen küll. Aga kui on vaja sõitjad vaibapeale kutsuda siis on mökk mökkviplala kirjutas:Joppen puh Toyota, nii läheb siis Latvala ja Meekega, kui hakkavad Tänakuga võidu sõitma
Tommi oleks pidanud ikka sõna võtma, et meeskonna punktid koju tuua
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
aga sa ei saa lasta kõigil kolmel mehel võidu nimel pushida, vähemalt 1 peaks tegema kindlamat sõitu..-huviline2- kirjutas:Just, meeskonnapunktid...5. ja 6. kohal kuklasse hingamas, autodeks Hyundaid, tagant tulemas Ogier ja Neuville, kes sõidab jälle Hyundaiga. Kuidas sa järgi annad ja samas konkurentidest rohkem punkte teenid? Kui kodurallil ei ürita 50punktilist vahet tagasi teha, siis edasistel etappidel on see veel raskem.
Tänak: Very sorry for the team [Kris stopped] but all of the Toyotas are pushing very hard at the moment.
Ei tea, kas jättis ütlemata, et mõttetult palju pushivad. Toyota ikka kuidagi ei aita Otti, nüüd jälle Ogi/Neu +2 punkti
Ei tea, kas jättis ütlemata, et mõttetult palju pushivad. Toyota ikka kuidagi ei aita Otti, nüüd jälle Ogi/Neu +2 punkti
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Ju ta usaldab Otti piisavalt nagu ta korduvalt kommentaarideski öelnud on...ja nüüd annab käsu ka äkki Latvalale.
Viimati muutis -huviline2-, 03 Aug 2019, 09:42, muudetud 1 kord kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Ott teeb ju kindlat sõitu...CTR kirjutas:aga sa ei saa lasta kõigil kolmel mehel võidu nimel pushida, vähemalt 1 peaks tegema kindlamat sõitu..-huviline2- kirjutas:Just, meeskonnapunktid...5. ja 6. kohal kuklasse hingamas, autodeks Hyundaid, tagant tulemas Ogier ja Neuville, kes sõidab jälle Hyundaiga. Kuidas sa järgi annad ja samas konkurentidest rohkem punkte teenid? Kui kodurallil ei ürita 50punktilist vahet tagasi teha, siis edasistel etappidel on see veel raskem.

Mäkinen just laivis ütles, et no oli ju räägitud tiimikorraldused, aga kui kiiver peas, siis kipub vist ununema
ehk siis Mäkinen andis korralduse enne rallit, aga ei võetud kuulda ja poleks olnud vaja nii palju pushida.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Meeke ilmselt järgmine aasta ei sõida Toyotaga. Kui Latvala nüüd tooks teise koha punktid koju ja kaitseb Tänaku seljatagust siis on võimalus ka järgmisel aastal sõita. Meeke tuleb asendada Kallega.
Tommi lõpetas intervjuu: Ma loodan, et ta (Latvala) õppis nüüd midagi.
Tommi lõpetas intervjuu: Ma loodan, et ta (Latvala) õppis nüüd midagi.
Viimati muutis viplala, 03 Aug 2019, 09:49, muudetud 1 kord kokku.
-
- Rallifoorum 24/7
Siit võis kuulda vist jah, et Meeke asendatakse ikka kellegagi, samas JML võib hea õnne korral tiimigi jääda...või siis Suninenid/Katsutad/Rovanperäd.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
krt olen teinud igasugu trikke. aga ikka ei saa plussis splitte tööle
Man and machine against mother nature!!!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Seis pärast SS14-st
1. Tänak
2. Latvala +13.9
3. Lappi +14.4
4. Mikkelsen +36.6
5. Ogier +39.1
6. Breen +39.7
7. Neuville +54.7
8. Suninen +1:31.2
9. Greensmith +1:14.0
10. Rovanperä +4:37.5
1. Tänak
2. Latvala +13.9
3. Lappi +14.4
4. Mikkelsen +36.6
5. Ogier +39.1
6. Breen +39.7
7. Neuville +54.7
8. Suninen +1:31.2
9. Greensmith +1:14.0
10. Rovanperä +4:37.5
Kas Toyotal pole mingit karmi venda psüholoogi kes ütleks sõitke oma sõitu ärgu hakkaku võidu sõitma auto on nii hea et kõik kui ilusti lõpuni sõidate olete poodiumil. Ott on nagunii teist üle.
Vanadele penidele uusi trikke ei õpeta!Makkro kirjutas:Kas Toyotal pole mingit karmi venda psüholoogi kes ütleks sõitke oma sõitu ärgu hakkaku võidu sõitma auto on nii hea et kõik kui ilusti lõpuni sõidate olete poodiumil. Ott on nagunii teist üle.
Mul ka ei tööta!Kolin kirjutas:krt olen teinud igasugu trikke. aga ikka ei saa plussis splitte tööle
Mul vunkabmarekM kirjutas:Mul ka ei tööta!Kolin kirjutas:krt olen teinud igasugu trikke. aga ikka ei saa plussis splitte tööle
Mul on nii, et telefonis ja arvutis töötavad, aga tahvli mitte. Kuna arvuti pidin loovutama/keegi tahab tööd ka teha, siis pilti vaatan tahvlit ja splitte telefonist, mis on natuke jama, kuna ma siit ei näe mapsi ja splitte samaaegselt.marekM kirjutas:Mul ka ei tööta!Kolin kirjutas:krt olen teinud igasugu trikke. aga ikka ei saa plussis splitte tööle
Tänak ja Järveoja panid poistele pinge peale ja kohe hakkas juhtuma...
``Tänakuga võidu sõitmine on nagu vastu tuult kusemine ja sellel ajal kuivaks jäämine``
krt aga vähemlat on Lappi üle mul hea meel...ta võiks ka Latvalast mööda minna...
``Tänakuga võidu sõitmine on nagu vastu tuult kusemine ja sellel ajal kuivaks jäämine``
krt aga vähemlat on Lappi üle mul hea meel...ta võiks ka Latvalast mööda minna...