16. Rally Italia Sardegna 2019 DAY1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Re: 16. Rally Italia Sardegna 2019 DAY1
Neuville masina radiaatoris 2 auku. Isegi kui ära parandavad ja leiavad mingi vedeliku autost, mis neil kaasas siis kas päeva lõpuni kestavad?
Oleks Mäksil vähegi mune ... siis muutuks Toyotas nii mõnegi mehe koht rooli ja istme vahel. Kaua võib ...?
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Temperatuur on väljas 30-40, kahtlane tundub aga samas on Hyundai varemgi taolistes olukordades kestnud. Õnnemäng tundub olema.viplala kirjutas:Neuville masina radiaatoris 2 auku. Isegi kui ära parandavad ja leiavad mingi vedeliku autost, mis neil kaasas siis kas päeva lõpuni kestavad?
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
Jari-Matti sätib end lihtsalt homseks Ogieri ja Neuville järgi startima. 

-
- II järgu kommentaator
Täna on veel kole pikk maa minna ja radikas ei pruugi olla just selline asi, mida nipukate ja teibiga parandada. Võib minna keeruliseks.viplala kirjutas:Neuville masina radiaatoris 2 auku. Isegi kui ära parandavad ja leiavad mingi vedeliku autost, mis neil kaasas siis kas päeva lõpuni kestavad?
e: Lappi kaotab juba 14 sekundit?
Viimati muutis Võsavormel, 14 Juun 2019, 15:20, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Sordo läheb veel siin liidriks peale seda katset
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
NEUVILLE'S QUICK FIX
Back on the move and on their way to SS7 - it looks like Thierry has managed to patch up the radiator in his Hyundai.
Back on the move and on their way to SS7 - it looks like Thierry has managed to patch up the radiator in his Hyundai.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
ei, aga Latvala omadega täitsa läbi...pidid ise auto tagasi ratastele/teele saama
ta oli ikka täiiesti läbi omadega.. krdi kahju samas..snakeplissken kirjutas:ei, aga Latvala omadega täitsa läbi...pidid ise auto tagasi ratastele/teele saama
Esimene kord on kahjuCTR kirjutas:ta oli ikka täiiesti läbi omadega.. krdi kahju samas..snakeplissken kirjutas:ei, aga Latvala omadega täitsa läbi...pidid ise auto tagasi ratastele/teele saama
Teine kord on kahju
Kolmas kord on kahju
Kaheksas kord on kahju
... aga 42. kord enam ei ole kahju!!!!
nomaitia. sul on olnud erakordne võimalus kümnete miljonite väärtuses võidu sõita. ja selle eest on sulle endale veel läbi aegade peale makstud .... enamus ei ütleks sellisest võimalusest ära, ma pakunCTR kirjutas:ta oli ikka täiiesti läbi omadega.. krdi kahju samas..snakeplissken kirjutas:ei, aga Latvala omadega täitsa läbi...pidid ise auto tagasi ratastele/teele saama

no kui mul on kahju, siis mul on kahju. näitas head kiirust, kuni jälle viga sisse tuli.
sellega muidugi nõus. pealtnäha on sümpaatne vend.CTR kirjutas:no kui mul on kahju, siis mul on kahju. näitas head kiirust, kuni jälle viga sisse tuli.
On sümpaatne, loodetavasti saab jalad veel alla ja järgmisel aastal näiteks Fordis uue hingamise.Lärri kirjutas:sellega muidugi nõus. pealtnäha on sümpaatne vend.CTR kirjutas:no kui mul on kahju, siis mul on kahju. näitas head kiirust, kuni jälle viga sisse tuli.
Video üleeilsest, kui andis Otile tordi:
https://twitter.com/JariMattiWRC/status ... 9852569602
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Neu ka järgime SS alguses ikka kohal. Eks nyyd näeme, kas peab radikas vastu