53. Vodafone Rally de Portugal 2019 DAY3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 53. Vodafone Rally de Portugal 2019 DAY3
Ogier Meeke uudise peale: "This is actually bad news - I wasn't planning on opening the roads in Sardegnia."
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Ogier oli veel pettunum kui Meeke - kardab et peab Sardiinisa jälle teed puhastama
Meekel oli kivi sõidujoones, polnud päris 100% oma lollus.
huvitav pigem see, et miks Meekei kaardilugejal Recaro iste ja must kleep peal? kui muidu Toyotal OMP istmed..?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Meeke oleks võind ikka ma oskustega linnatänavatel edasi sõita.
Söörlöne!
Sellist Power Stage-i pole ammu olnud. Totaalne häving.
Okei, sõidujoones päris ei olnud, täpselt teeservas mingi känd.tfr kirjutas:Meekel oli kivi sõidujoones, polnud päris 100% oma lollus.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Vasak ratas oli sõidujoones, parem ratas kusagil mätta otsas.tfr kirjutas:Meekel oli kivi sõidujoones, polnud päris 100% oma lollus.
KRUUDA MAAILMAMEISTRIKS
Imelik mõtemine tippsportlasest.. Mille peale nad siis veel isiklikus plaanis sõitma peaks?Ruutu kirjutas:Niikaua kui ta endaarust sõidab MM-tiitlile, siis ei saagi asi korras olla.aix kirjutas:Andke andeks, aga ma ei saa aru Meekest...Midagi seal kõrvade vahel ikka ei tööta korralikult
Mäkinen võiks Meeke`i saata samale ringile nagu Citroen eelmine aasta peale Portugali 

kas Crash Meeke hakkab kohe esimesel hooajal tiitlile sõitma? Enne oleks vaja stabiilselt lõpetada, soovitatavalt poodiumil.w0w kirjutas:Imelik mõtemine tippsportlasest.. Mille peale nad siis veel isiklikus plaanis sõitma peaks?Ruutu kirjutas:Niikaua kui ta endaarust sõidab MM-tiitlile, siis ei saagi asi korras olla.aix kirjutas:Andke andeks, aga ma ei saa aru Meekest...Midagi seal kõrvade vahel ikka ei tööta korralikult
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Ei no siin on ju kõik ainult Oti poolt. Muu mõtlemine välistatud täiestiw0w kirjutas:Imelik mõtemine tippsportlasest.. Mille peale nad siis veel isiklikus plaanis sõitma peaks?Ruutu kirjutas:Niikaua kui ta endaarust sõidab MM-tiitlile, siis ei saagi asi korras olla.aix kirjutas:Andke andeks, aga ma ei saa aru Meekest...Midagi seal kõrvade vahel ikka ei tööta korralikult