Latvala sai minuteada enne mööda kui Meeke liikuma saiStP kirjutas:Ma arvan et ei saanud Meekest mööda.snakeplissken kirjutas:latvalal mingi jama nüüd tempo üleval
1. Copec Rally Chile 2019 DAY 2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 1. Copec Rally Chile 2019 DAY 2
Kuidagi tal juhtub jah seda.pelmeen10 kirjutas:Jälle on Meeke see kes teisi blokeerib
Latvala võiks mingi -10 sekki saada küll.
*****, aru ma ei saa miks ei või sellistel puhkudel tiim sõitjaga ühendust võtta. Täiesti mõttetu jura hiljem mingi aja tagasi saamisega.
*****, aru ma ei saa miks ei või sellistel puhkudel tiim sõitjaga ühendust võtta. Täiesti mõttetu jura hiljem mingi aja tagasi saamisega.
Jah, kaardi pealt ju näha, et keegi hakkab järgi jõudma ja antakse infot selle kohta.MadMax kirjutas:Latvala võiks mingi -10 sekki saada küll.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Teadmata kõiki asjaolusid paistab igast olukorrast silma, et Toyota sõitjad peavad ise hakkama saama..
Rallijutud ralliblogis.. http://www.rallinaut.ee/ |
Huvitav kas Tänak vahetas rehve, kaardil on Greensmith temast mööda sõitnud
Ei tea palju rehvid viga said selle 20km katse peale. Nüüd tulemas 23km ja siis 16.pelmeen10 kirjutas:Huvitav kas Tänak vahetas rehve, kaardil on Greensmith temast mööda sõitnud
See uus onboard safety süsteem peaks ka hoiatama, kui teine võistleja tagant ligineb.MadMax kirjutas:*****, aru ma ei saa miks ei või sellistel puhkudel tiim sõitjaga ühendust võtta. Täiesti mõttetu jura hiljem mingi aja tagasi saamisega.
see pole veel kasutusel minu meelest ju?tfr kirjutas:See uus onboard safety süsteem peaks ka hoiatama, kui teine võistleja tagant ligineb.MadMax kirjutas:*****, aru ma ei saa miks ei või sellistel puhkudel tiim sõitjaga ühendust võtta. Täiesti mõttetu jura hiljem mingi aja tagasi saamisega.