tarvvi kiirusta sest ainult üks tehasekoht on jäänud. Nagu näha on on kaasanud asjade selgemaks ja paremaks muutmine paljusid see on ainult hea.......uuel hooajal plaaniks siis nii teha(veidi etterutates)et kes tuleb selle aasta meistriks saab omale esimesena koha valida ükskõik mis tiimis(ka eratiimis)2 valib teisena jne.
kes ees see mees ok liidan sind koda tiimiga ning sellega on tehasemeeskonnad täis!ning punkte saate korjama hakata vaid eraautodel ja endale mitte meeskonnale EDU...
sain kah pihku wrc3 ja ps2-e, vaatan, et siin puha spetsid koos ja ma lles algaja kuid olete ehk nii lahked ja avaldate mõned saladused, mismoodi alustada, nagu seegi, et alates saksamaast kõik maad lukus ehk siis kuidas oleks selle mängu abc?
tänud ette ja taha
Pead sõitma mõne autoga rohkem, kui 500 km, et saada lahti auto EVO d nö. Siis, et saada lahti ka rajad pead sõitma hooaja läbi.
Ja on ka üks nipp veel, kuidas saab kõik rajad ja autod lahti a seda loe eestpoolt.
sellest saan ma aru, kuidas EVO-d lahti saab, kuid selleks et maad saaks lahti, tuleb WRC hooaeg profesionaaline siis läbi kihutada? ja kas ka poodiumile jõuda? kuidas ma saan enne harjutada neid maid mis lukus ju? ja eestpoolt ei leidnud kahjuks seda "teist" moodust Ärge palun pahandage mu võhiklikkuse üle, õpin nats ja hakkan teilegi konkurentsi pakkuma mõistvale suhtumisele lootes - lahe seltskond on siin!
kui sõbral juhtuvad olema kõik rajad ja autod lahti sõidetud, siis võid tema mälukaardilt kopeerida endale ja asi ants... aga muidu sõida jah terve hooaeg läbi professionaliga, suht kerge on võita tiitlit, aga rajad avanevad kui neid läbi sõidad... (vähemalt peaks, ise olin kohe suht esikoha konkurentsis) proffiga on vaja sõita läbi selleks kah et läbisõit üle 500 saada... ilma EVO-deta ei pressi siin kuhugile ning harjutada tuleb kah hoolega
Nii sõitsin siis Rootsi ruttu ära.Pean tõdema,et sõitsin skodaga esimest korda täis ralli.. enne olen nii timetrialites seda veidi proovinud.Nohh võrreldes teiste masinatega on kohe tunda kuidas skodal jõudu vähem ja mitu korda käsin väljas,sest läksin kurvi sisse külg ees ja auto ei vedanud lihtsalt välja.Aga selle masinaga ei ole hoog nii suur ja saab rohkem trajektoori sõita ja kannatab sõita küll..Ok aitab mulast ajad:
SS1: 2.56.20
SS2: 3.02.21
SS3: 3.1843.
SS4: 3.24.34
SS5: 3.02.70
SS6: 2.51.51
SS7: 3.08.84
SS8: 3.01.46
SS9: 1.58.08
Üldaeg on 26.43.77
Veel panin tähele,et katsed kus on selliseid gaas põhjas lõike ja kurvid tuleb külg ees võtta,kaotasin skodaga tohutult aega.Arvan,et ntx Kreekas ja Küprosel peaks skodaga isegi vastu saama.
Frank kirjutas:Mikko osaleb kolmes erinevas WRC3 võistluses ja nii palju kui ma tean on ta tõesti kiire.
See on nüüd natukene müstiline aeg. Esimen päev võita pea ideaalselt tulnud katsetel 10-15 sekki katse kohta ja jussis kes hetkel ralli liider sõitis selle ralli pea ideaalselt siis see on veidi kahtlane. Võidab jussis 1.40ga see on võimatu! Ta võib küll kiire olla, kuid vaevalt me siin temast nii palju aeglasemad oleme. Saada mõni link mulle tema eelmiste aegadega, kus ta võistlustes osalenud. Siis v-b usun neid aegu. Enne kahjuks ma seda teha ei saa.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
krt.. sellised asjad teevad selle mängu korraldamise arvatavasti väga raskeks..Peaks välja mõtlema mingi mooduse kuidas mitte sohki teha.. Ntx digikaameraga telekast pilti teha ja netti panna:) tulevad jälle igast probleemid,et pole digikat jne. arvutis on lihtne,teed screenshoti ja asi selge.