39. XION Rally Argentina 2019 DAY2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
Re: 39. XION Rally Argentina 2019 DAY2
See oleks suht ok kokkuvõttes.Lithium kirjutas:9 punkti saab siit rallilt veel võtta..
Roadbookis olevat kirjas selle kurvi kohta, et tuleb minna 2 posti vahelt. Aga sellel keskmisel postil oli mõlemal pool post. Nii, et lähed vasakult või paremalt, mõlemal juhul lähed 2 posti vahelt 

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
https://www.ewrc-results.com/leg/54465- ... 019/?leg=2
Jari oli täna tegelt päris tubli kui vaadata ainult tänast päeva.
Söörlöne!
Kui "tigu" Suninen välja jätta siis ainult esimesel kahel ei olnud täna mingit jama.Lithium kirjutas:https://www.ewrc-results.com/leg/54465- ... 019/?leg=2
Kirsiks tordil said Ott ja Meek lisaks ka 10 sek trahvi sest läbisid väravat teiselt poolt kui Ogier. Tundub, et ainuke kes veel sai on Ostberg. Ülejäänud sõitsid õieti?
Meenub Marko Saksa teema, kus isegi Park ehmatas..kõik mis pole keelatud on lubatud, ole mees ja riski.
Meenub Marko Saksa teema, kus isegi Park ehmatas..kõik mis pole keelatud on lubatud, ole mees ja riski.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Ühesõnaga oligi geneka viga.Uibs kirjutas:https://sport.err.ee/934392/ott-tanak-a ... katkestada
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Divine kirjutas:Ilmselt eelmine katse ajas närvi, et kaotas nii palju ja lõhkus liigselt pingutades midagi ära. Tehnilist ei usu, pigem ikka ise tegi midagi.

Söörlöne!
Divine ise rõhutanud, et tal 20 aastat ralli jälgimise kogemust. Eks see aitaski sellise pakkumise teha.Lithium kirjutas:Divine kirjutas:Ilmselt eelmine katse ajas närvi, et kaotas nii palju ja lõhkus liigselt pingutades midagi ära. Tehnilist ei usu, pigem ikka ise tegi midagi.

Tegigi, niisama auto katki ei lähe ju, tema sõitis sellega. Järelikult tema ka süüdi.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Siis ei ole kunagi olnud ühtegi katkestamist tehnilise probleemi tõttu.
Kindel värk! Aga ei saa Sinu seletusest aru. Kas piloot peaks siis ka iga anduri, iga mootorikomponendi jne eest vastutama? Et peaks need enne igat katset üle käima ja vaatama? Teed ise sama enne igat sõitu poodi?Divine kirjutas:Tegigi, niisama auto katki ei lähe ju, tema sõitis sellega. Järelikult tema ka süüdi.

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Diivan viskas mõnusa pommi. Ning nüüd on arutamist kui palju
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Eks see divine paras kloun on...olen foorumit jälginud pea kolm aastat, koguaeg üks ja seesama “ainuõige” jutt tema poolt.
Ma arvan, et ta on internetitroll. Nii lolli juttu nagu tema kohati kirjutab ei ole võimalik ajada.kuurberg kirjutas:Eks see divine paras kloun on...olen foorumit jälginud pea kolm aastat, koguaeg üks ja seesama “ainuõige” jutt tema poolt.
No ainuõige ei ole, aga ütleme nii et kohati on loogikat rohkem võib-olla tõesti. Ma ei saa ainult aru miks siin inimestele nii hinge läheb midagi kohe kui midagi kriitilisemat ütlen, hakatakse kohe idioodiks tembeldama, Elvis eile üritas argumenteeritult vastu vaielda, aga siis hakkas ka lõpuks sõimama. Üldjuhul tuleb siin ainult täielikku sõimu kellegi suunas. ime pole et kommenteerijaid vähemaks jäänud ja inimesi siin vähem. Tõsi võib-olla olen ka ise süüdi, sest olen kohati toksiline siin olnud, aga sellegi poolest pole ma kedagi joodikuks või millekski muuks tembeldanud, isegi kui keegi midagi idiootselt arulagedat ütleb.kuurberg kirjutas:Eks see divine paras kloun on...olen foorumit jälginud pea kolm aastat, koguaeg üks ja seesama “ainuõige” jutt tema poolt.
Näen ka järjest enam selliseid "ise oled" stiilis pahna siin, selle asemel et öelda enda arvamus või mõttekäik miks mingi arvamuseni jõuti - vajalik kui keegi ise ei suuda kaasmaalase mõttest aru saada.