Ära aja ila. Esimesel läbimisel kaotas viimase splitiga 1 sekund OtileDivine kirjutas:Tõsi, minu viga, Neuville ei kandnud lõpuni ära, esimesel läbimisel oli Neuville lõpuosa tugev.ElvisP kirjutas:Panid puusse. Vahe 4.6Divine kirjutas: Mõttetu*, 8sekiga vähemalt saab ära siin.
39. XION Rally Argentina 2019 DAY2
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 39. XION Rally Argentina 2019 DAY2
Ära aja ila. Esimesel läbimisel kaotas viimase splitiga 1 sekund Otile[/quote]
St. Katse teine pool.
St. Katse teine pool.
Jah, Katse teine pool oli tõesti tugev, sest siis kaotas ainult 0.9 sekki Otile (teisest splitist lõpuni).Divine kirjutas: St. Katse teine pool.
ss9 Ott võitis ainult viimase spliti ja lõpu vahel sekundi, ülejäänud katsest sai sumpsi, kaasaarvatud 2. ja 3. splitt, mis on katse teine pool. Sellel läbimisel ta küll oli kiirem Tänakust, aga eeldused olid paremad. Sellest ka minu loogika. Edasi ma ei viitsi vaielda, i agree to disagree.ElvisP kirjutas:Jah, Katse teine pool oli tõesti tugev, sest siis kaotas ainult 0.9 sekki Otile (teisest splitist lõpuni).Divine kirjutas: St. Katse teine pool.
Geniaalne vend oled ikka. Katsel 4 splitti, millest 2 võitis Neuville ja ühe Ott ja neljas oli 0.1 vahe. Lõpuks 0.4 sekki vahe ja sa räägid "sumpsi saamisest"Divine kirjutas:
ss9 Ott võitis ainult viimase spliti ja lõpu vahel sekundi, ülejäänud katsest sai sumpsi, kaasaarvatud 2. ja 3. splitt, mis on katse teine pool. Sellel läbimisel ta küll oli kiirem Tänakust, aga eeldused olid paremad. Sellest ka minu loogika. Edasi ma ei viitsi vaielda, i agree to disagree.

Mul näitab SS9 +0.5, + 1.4 ja +1.4 edu Neuville. Millest sa räägid. 3 splitti katsel.ElvisP kirjutas:Geniaalne vend oled ikka. Katsel 4 splitti, millest 2 võitis Neuville ja ühe Ott ja neljas oli 0.1 vahe. Lõpuks 0.4 sekki vahe ja sa räägid "sumpsi saamisest"Divine kirjutas:
ss9 Ott võitis ainult viimase spliti ja lõpu vahel sekundi, ülejäänud katsest sai sumpsi, kaasaarvatud 2. ja 3. splitt, mis on katse teine pool. Sellel läbimisel ta küll oli kiirem Tänakust, aga eeldused olid paremad. Sellest ka minu loogika. Edasi ma ei viitsi vaielda, i agree to disagree.![]()
![]()
Kolmandas splitis jäid masinad kõik seisma ja finishisse enam ei sõitnudki?Divine kirjutas:
Mul näitab SS9 +0.5, + 1.4 ja +1.4 edu Neuville. Millest sa räägid. 3 splitti katsel.
Siiras soovitus ... lõpeta joomine tänaseks ära enne kui asi päris hulluks läheb.
WOW, miks kõik mind joodikuks peavad, ma ei solvanud kedagi, esitasin oma arvamuse lihtsalt, mis toimub. 8sekki vb oli tõesti üle pakutud, aga sellel oli mingi sense taga, sest Ogier juba võitis Tänakut 7.2sekiga, miks nii ähmi lähed/lähete, kui ma ennustusi teen.ElvisP kirjutas:Kolmandas splitis jäid masinad kõik seisma ja finishisse enam ei sõitnudki?Divine kirjutas:
Mul näitab SS9 +0.5, + 1.4 ja +1.4 edu Neuville. Millest sa räägid. 3 splitti katsel.
Siiras soovitus ... lõpeta joomine tänaseks ära enne kui asi päris hulluks läheb.
Mu hommikune ennustus muidugi läheb suht täppi - Neuville täna kinni ei püüa.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
-
- III järgu kommentaator
- Reactions: 0