Race goes on!
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Ole ikka positiivne. Tulemas on veel 11 etappi ja pelae seda arvatavasti hakkab uus hooaeg kui huvilisi on nii, et küll jõuad neid võite veel võtta küll. Tasa sõuad, kaugele jõuad!!!Rhys Fulber kirjutas:Muutsin oma aja ära. See oli valus, aga õiglane kukkumine. Seega tõmbas ka Kolin mulle koti pähe.Ainuke hea punktipotensiaaliga ralli läks vett vedama paraku.
Race goes on!
Õigus ta on. Ei, ega ei plaanigi veel kiivrit nurka visata. Ikka lõpuni täie auruga ja siis uuele hooajale vastu.Strike kirjutas:Ole ikka positiivne. Tulemas on veel 11 etappi ja pelae seda arvatavasti hakkab uus hooaeg kui huvilisi on nii, et küll jõuad neid võite veel võtta küll. Tasa sõuad, kaugele jõuad!!!Rhys Fulber kirjutas:Muutsin oma aja ära. See oli valus, aga õiglane kukkumine. Seega tõmbas ka Kolin mulle koti pähe.Ainuke hea punktipotensiaaliga ralli läks vett vedama paraku.
Race goes on!
See läheks liiga keeruliseks. Selleks, et siis peab aegasi arvutama hakkama mitu korda, kes parema aja sõitnud jne.. Nagu kirjas tulemused pühap. õhtu.johunn kirjutas:njaa... aga siis torkas veel üks idee pähe... need ajad mis juba postitatud võiks kah suht kohe üles panna sinna Rallifoorum Challenge'i posti alla... teha live coverage rallist...
Frank on alustanud tõsist tiimipealiku töödFrank kirjutas:Kui ise ei saa mängida siis tuleb tegelda värbamisegaSparco kirjutas:Lisasin ka lipud nimedele ette kuna kurjad keeled rääkisid et tuled põhjamaalasi juurde
Väga hea aeg!! Sa unustasid lisada, mis rallit sa järgmisena tahaksid sõita?jussis kirjutas:Olen Rootsist tagasi ja sain koheselt ka palka juurde,sest mulle meeldis rootsis sõita ja kõik tuli välja ka see oli suurepärane![]()
SS 1 2,46,34(järvepeal valli)
SS 2 2,59,47
SS 3 3,04,98
SS 4 3,03,48 (uus rekord)
SS 5 3,00,23
SS 6 2,50,31
SS 7 3,06,42(uus rekord -8sekki)
SS 8 3,08,80
SS 9 1,52,36(uus rekord)
Üld aeg siis 25,52,39
Rootsi see on imeline