Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Re: Ott Tänaku diskussioon
Vanaemale peaks ühe tahvelarvuti veel ette lükkama koos rallifoorumiga, toob ehk vahest siin mehi maapeale tagasi 

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 10
Aituma artikli jagamise eest!
Meil Haanjas ka "esilinastus" pühapäeval. Suuri staare ei tule ja vaipa ka maha ei pane, aga kohalikud ässad ilmselt kõik kohal ja hääd sööki ka saa mano:
https://www.facebook.com/events/2103415049948851
Meil Haanjas ka "esilinastus" pühapäeval. Suuri staare ei tule ja vaipa ka maha ei pane, aga kohalikud ässad ilmselt kõik kohal ja hääd sööki ka saa mano:
https://www.facebook.com/events/2103415049948851
AutoralliSuurSõber
Njh ootan 2-3 nädalat selle kinos vaatamisega. Siis vast enamus krõpsusööjaid vaatamas ära käinud ja saalis vähe vaiksem 

-
- II järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Täna oli Mustamäe Apollos juba täiesti ok. Söömist oli minimaalselt ja saal oli rahvast kenasti täis. Tasub minna vaatama. Filmi materjali ja selle kokkupanemist on tehtud südamega ja ei hakka igav seda vaadates. Nii mõnedki seigad on juba Oti karjääris kippunud ununema.Sala kirjutas:Njh ootan 2-3 nädalat selle kinos vaatamisega. Siis vast enamus krõpsusööjaid vaatamas ära käinud ja saalis vähe vaiksem

https://foto.urmo.ee/2019/04/ott-tanak- ... oo-racing/
Mõni arvab et pole midagi südamega kokku oandud vaid mõtlematult kokku lahmitud.
https://www.ohtuleht.ee/955772/filmiblo ... soovitatav
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
ˇOlarir kirjutas:Mõni arvab et pole midagi südamega kokku oandud vaid mõtlematult kokku lahmitud.
Arvamus on nagu *****, igaühel oma...

-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
Oli tõesti väga hästi tehtud film! Selline tunne, et paari nädala pärast võiks uuesti vaatama minna
Ei saa aru nendest kriitikutest, kes juba norivad filmi kallal. Pidi liiga pikk olema ja lastele mitte sobiv, sest ropendatakse. No mida kuradit? Ei olnud ju pikk, vähemalt mina oleks veel vaadanud, see 2 tundi läks üli kiiresti. Ja ei olnud seda ropendamist seal ka nüüd teab mis palju, lapsed on nende sõnadega juba lasteaias tuttavaks saanud
Igal juhul kiitus tegijatele ja tahaks järge saada 

Ei saa aru nendest kriitikutest, kes juba norivad filmi kallal. Pidi liiga pikk olema ja lastele mitte sobiv, sest ropendatakse. No mida kuradit? Ei olnud ju pikk, vähemalt mina oleks veel vaadanud, see 2 tundi läks üli kiiresti. Ja ei olnud seda ropendamist seal ka nüüd teab mis palju, lapsed on nende sõnadega juba lasteaias tuttavaks saanud

"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
Ei tea, üleliia kiitma ei hakkaks. Filmilõpp oli muarust üsna igav, sest praktiliselt 2018.aasta kordus mida nagunii teadsid. Algus oli muidugi väga hea.
Mis sa lootsid, et filmis saab maailmameistriks?RenoK kirjutas:Ei tea, üleliia kiitma ei hakkaks. Filmilõpp oli muarust üsna igav, sest praktiliselt 2018.aasta kordus mida nagunii teadsid. Algus oli muidugi väga hea.
Ei, lootsin et on rohkem "telgitaguseid" ja uut, seni avalikkusele mitteteatud infot nagu lubati, mitte 2018.aasta recap ralli by ralli. Võta kokku ennast, ei pea ründama kohe kui oma arvamust avaldasin.Oliverk kirjutas:Mis sa lootsid, et filmis saab maailmameistriks?RenoK kirjutas:Ei tea, üleliia kiitma ei hakkaks. Filmilõpp oli muarust üsna igav, sest praktiliselt 2018.aasta kordus mida nagunii teadsid. Algus oli muidugi väga hea.
Viimati muutis RenoK, 12 Apr 2019, 09:11, muudetud 1 kord kokku.
Kas kuskil on üleval ka filmi järgsed intekad? Fotogaleriis on oalju pilte kus Otil, Märtinil, Wilsonil jne on mikrid nina ees.
Aa sa rallifoorumi kombeid ei tunne? Siin ju nagu EKRE õlletoas, et kui teisipidi arvamust omad saad vasta tatti. kahjuks. sp ammu juba sõna võtma ei kipu.RenoK kirjutas:Ei, lootsin et on rohkem "telgitaguseid" ja uut, seni avalikkusele mitteteatud infot nagu lubati, mitte 2018.aasta recap ralli by ralli. Võta kokku ennast, ei pea ründama kohe kui oma arvamust avaldasin.Oliverk kirjutas:Mis sa lootsid, et filmis saab maailmameistriks?RenoK kirjutas:Ei tea, üleliia kiitma ei hakkaks. Filmilõpp oli muarust üsna igav, sest praktiliselt 2018.aasta kordus mida nagunii teadsid. Algus oli muidugi väga hea.
Minu jaoks oli filmi kõige naljakam osa üldse Latvala
Selle venna iseloom oli nii hästi kokku võetud ehk kui hull ülemõtleja ta ikkagi on. See amordi teema, siis küsimus, kas sinu (Ott) arust lähevad ka teed katse lõpus laiemaks ja muidugi muretsemine Lappi auto pärasat. Otil oli iga kord selline tunne, et mida sa jahud 
Muidu väga hea film tõesti
Eks seda oli keeruline vaadata selles mõttes, et nagunii on tulemus teada ning suure rallihuvilisena oli ka ajalugu enam vähem teada. Ma loodan nüüd rohkem sellele, et mu lähedased näeks seda ja ehk mõistaks mind paremini 

Muidu väga hea film tõesti

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ma tirin oma Naise ka kinno. Ehk siis tulevikus on nats kergem rallit ninapidi arvutist jälgida 

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
On veel ka võimalus, et jääd arvutist ilma ja pead poodi uue järgi lonkimaKolin kirjutas:Ma tirin oma Naise ka kinno. Ehk siis tulevikus on nats kergem rallit ninapidi arvutist jälgida

Ei tea kas tasub jahKolin kirjutas:Ma tirin oma Naise ka kinno. Ehk siis tulevikus on nats kergem rallit ninapidi arvutist jälgida

-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Oht kuidugi on. Aga usun, et see on seda väärt.MadMax kirjutas:Ei tea kas tasub jahKolin kirjutas:Ma tirin oma Naise ka kinno. Ehk siis tulevikus on nats kergem rallit ninapidi arvutist jälgidaPärast pead teise All Live konto tegema

Man and machine against mother nature!!!
Ma eeldan, et Kolin on naisega ikka ühe katuse all ehk matemaatiliselt muutuks WRC+ Kolini jaoks odavamaks.Kolin kirjutas:Oht kuidugi on. Aga usun, et see on seda väärt.MadMax kirjutas:Ei tea kas tasub jahKolin kirjutas:Ma tirin oma Naise ka kinno. Ehk siis tulevikus on nats kergem rallit ninapidi arvutist jälgidaPärast pead teise All Live konto tegema
"Come on, you can see more than that"