WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants
Reactions: 0

Postitus Postitas Sparco »

teeks äkki järgmise nädala alguseks?aga ootame Bossi(Strike)ära tema majandab siin mina tegin ainult tiimid :)
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

johunn kirjutas:järgmiseks on siis rootsi ralli expert jah??? mis ajaks peaks tulemused üleval olema?
Nagu sa kirjutasin, et saa sõita nädalalõppudel siis ootame ära. Ja pühapäeva õhtul teen Rootsi ralli kokkuvõtte.
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Sparco tnx, et töö ära tegid mis kokku lepitud sai. Väga normaalne värk nüüd vaadata piltide järgi kes kus sõidab ja tiimid jagatud. Võiks siis veel tulla 7 sõitjat saaks põneva hooaja.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Teeks nüüd sellest Rootsi etappist sellised reeglid:
Iga nädala alguses nimetatekse uus ralli (mis tuleb hääletuse põhjal ja enim hääli saanud ralli). Ja tulemused peavad olema kirjas hiljemalt pühapäeva õhtuks hilisemaid aegu enam ei arvestata. Va. mõned erandid, kui ei saanud lihtsalt sõita mõjuvatel põhjustel.

Kas sobivad kõigile osalejatele sellised reegli muudatused?

Michael Park R.I.P
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Strike kirjutas:Sparco tnx, et töö ära tegid mis kokku lepitud sai. Väga normaalne värk nüüd vaadata piltide järgi kes kus sõidab ja tiimid jagatud. Võiks siis veel tulla 7 sõitjat saaks põneva hooaja.
8) no problem just 8 kohta peaks täis olema kui aix ka oma tiimi ütleb aga siis veel peoga vabu kohti...
johunn
Diagnoos: rallisõltlane

Postitus Postitas johunn »

aga Strike sina oled siis see ürituse jooksutaja? jätakski siis nii et iga nädal uus ralli ja pühapäeviti on kokkuvõtted? et oleks mingi kindel aeg mille järgi orienteeruda. mis järjestuses need rallid on hooajale ära jaoutatud?
johunn

ikka sobivad... just kirjutasin enamvähem sama teksti... polnud reloadinud, aga sellised reeglid päris head :)
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Täna siis uue nädala Esmaspäev paneks kohe hääletuse ka siis?
Minu käsi oleks Türgi poolt :) või ootame järgmise Esmaspäeva ära?
Strike
Moderaator
Moderaator

johunn kirjutas:aga Strike sina oled siis see ürituse jooksutaja? jätakski siis nii et iga nädal uus ralli ja pühapäeviti on kokkuvõtted? et oleks mingi kindel aeg mille järgi orienteeruda. mis järjestuses need rallid on hooajale ära jaoutatud?
No nii see välja kujunes jah, et mina selle võistluse siin algatasin ja olen seda asja vedanud. Reeglitest võid eespoolt ka lugeda, kuid kirjutan sulle need kiirelt üle. Ralli sõidetakse läbi ainult ühel korral!!!! Kas ilma vigadeta või vigadega see sõltub juba sinu sõidustiilist ja kiirusest. Rallit uuesti alustada EI tohi. Seega AUSUS eelkõige!!!! Kui läheb metsa siis läheb metsa a sa oled vähemalt selle aja ise sõitnud. Siiani on kõik seda reeglit suutnud ma loodan ilusti jälgida ja tänud neile selle eest. Kui teised kiidavad mu uue reegli heaks, et iga nädal uus ralli ja pühapäeva õhtuks ajad siis minugi poolest. Pühapäeva õhtuti hakkan siis kokkuvõtteid tegema etappidest. Rallid jaotame suvalises järjekorras hääletuse põhjal. Peale igat rallit tuleb hääletus mis rallit sõita ja kõige enam hääli saanud ralli sõidetakse järgmise etappina. WRC3 Rallifoorum Challenge 2004 raames on sõidetud juba 2 etappi (Soome, Wales). 3-s etapp sõidetakse Rootis lumistel teedel. EDU!!!

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Sparco kirjutas:
Strike kirjutas:Sparco tnx, et töö ära tegid mis kokku lepitud sai. Väga normaalne värk nüüd vaadata piltide järgi kes kus sõidab ja tiimid jagatud. Võiks siis veel tulla 7 sõitjat saaks põneva hooaja.
8) no problem just 8 kohta peaks täis olema kui aix ka oma tiimi ütleb aga siis veel peoga vabu kohti...
Peaks Carlose käest mängu ära võtma korra ja tal ka selle Expert taseme lahti sõitma siis oleks juba 9-s piloot olemas ka. Kui keegi veel huvitatud võistluses kaasa lööma siis on igati teretulnud.

Michael Park R.I.P
Strike
Moderaator
Moderaator

Sparco kirjutas:Täna siis uue nädala Esmaspäev paneks kohe hääletuse ka siis?
Minu käsi oleks Türgi poolt :) või ootame järgmise Esmaspäeva ära?

Teeks nii, et kõik kes ära sõitnud oma ajad, need panevad ka oma aegade lõppu kohe järgmise ralli mida sõita tahaks siis jääb see extra postitamine ära.

Michael Park R.I.P
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

jah nii on vist tõesti mõistlikum ja selgem.
ja põhiline ongi et kõik tiimid kokku saada.....kutsuge omal sõpru ka sõitma.Kokku peaks sõitma igat etappi 14 meest kui puudu tuleb kohti saab lisada osadesse tiimidesse 3.dad sõitjad ja ka erasõitjad kaasata aga see oleks siis tuleviku plaan rohkem sest loodame et seda hakkavad ikka rohkemad piloodid tallama.
Strike
Moderaator
Moderaator

Jama on ainult see, et poole hooaja pealt tulevad sõitjad juurde. Kuid esimese võib nö. testi hooaja teha ja kui on huvilisi ja tiimid kõik täis siis võime alustada õiges järjestuses MM-i sõitmis. Siis juba saab WRC3 rallivõluri ka teha :):) Et nagu eelmise hooaja tulemused ees ja saab ennustada kes võidab kes kaotab. :) Ok see nüüd oli nali see viimane.

Michael Park R.I.P
johunn

nu ma sain kah kooli asjad tehtud täna varem ja mõtlesin et näpistaks siis mõne muu tegevuse arvelt väikse sõidu aja... rootsi ei ole kohe kindlasti mu lemmikuid... ei saa täpselt aru kus need rajad seal lähevad :D kisub metsa poole... seetõttu tulid ajad suht kehvad:

SS1 3.16.32
SS2 3.08.10
SS3 3.23.37
SS4 3.21.13
SS5 3.20.01
SS6 3.03.16
SS7 3.38.31
SS8 3.25.29
SS9 2.11.95 (see oli kohutav :P)

28.47.64

Rhys Fuber reegi kuda sa sellise aja said SS1? sul vict mingi kirjaviga seal... ja üldaeg peaks kah seetõttu olema vale sul ???
Strike
Moderaator
Moderaator

Sai siis eile vaadatud video pealt Rootsi ralli kokkuvõtet ja siis veel Mehhiko rallit ja peale seda sõitsin ka oma ajad Rootsis ära. See mis sai nähtud inspireeris kõvasti ründama ja ma olen hakanud nautima sõitu pinge all. :) Kui tead, et iga viga on kalli hinnaga ja väärt sekundeid siis pingutad ka riski piiril.

Fordi esisõitja ajad Rootsis olid järgnevad:

Round 3 of WRC3 Rallifoorum Challenge Uddeholm Swedish Rally 2004

SS1 Sagen1 (6,0km) 2.43,22
SS2 Brunnberg1 (6,3km) 3.00,59 (üks mahapööre pikaks ja vallis)
SS3 Granberget1 (6,3km) 3.05,74
SS4 Torntorp1 (7,3km) 3.02,36
SS5 Brunnberg2 (6,3km) 3.00,53
SS6 Sagen2 (6,0km) 2.51,55
SS7 Torntorp2 (7,3km) 3.15,85
SS8 Granberget2 (6,3km) 3.12,05 (sai liiga palju sõidetud teeäärsel pinnasel)
SS9 Hagfors Sprint (3,6km) 1.53,67

Üldaeg: 26.05,56

Expert tasemega teiseks tulnud Solbergi lõpuaeg oli 29.05,98 seega kaotus mulle 3min!!! :shock: Expert tasemega võiks ikka olla konkurents tugevam mängus. :cry: Eks ma nüüd saad siin kellegi käest aegadega pähe nagunii.
Aga üldiselt olen oma aegadega rahul, sest kohe ralli esimesest kilomeetrist leidsin väga hea sõidurütmi ja see jätkus ralli lõpuni va. mõned sõiduvead.

Järgmiseks ralliks võiks teha midagi asfaldil. Sest kõiki tarmac rallisi ei tahaks küll jätta lõppu. Ise pakuks välja Monte. Kuid pole midagi ka Sparco poolt pakutud Türgi vastu.
Viimati muutis Strike, 17 Mär 2004, 12:26, muudetud 2 korda kokku.

Michael Park R.I.P
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

johunn kirjutas:
Rhys Fuber reegi kuda sa sellise aja said SS1? sul vict mingi kirjaviga seal... ja üldaeg peaks kah seetõttu olema vale sul ???
Jah, sorry selle näpuka pärast. Parandasin ilusti selle ära. Lõppaeg oli siiski õige. See oli PS-i antud. Seega nüüd kõik ok. :)
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas jussis »

No läheb põnevaks sest rootsi on mu lemmikuid ja seal saab ikka kihutada täis hooga :D Ma panen oma aja üles homme ja annan hääle türgi poolt :)
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:Ford Rallye Sport M-Sport:

Strike
Jälgija

Citroen Motorsport:

Sparco
Jussis

Mitsubishi Motors:

Rhys Fulber
Kolin

Aix sul veel valikuvariandid Subaru, Skoda, Hyundai,Peugeot. Ja kõik teised ka veel kes võistlusest huvitatud teretulnud järelejäänud kohtadele.
Mis mul üle jääb. Eks nõrgematele jäävad ikka jäägid.
Olen siis Mäkinen ( :( ta oskab rootsis vähekegi sõita)
Strike
Moderaator
Moderaator

Re: aix

Mis mul üle jääb. Eks nõrgematele jäävad ikka jäägid.
Olen siis Mäkinen ( :( ta oskab rootsis vähekegi sõita)

Õhtul muudab Sparco sõitjate nimekirja ära ja lisab sind Subaru teisesks sõitjaks. Edu Rootsis!

Michael Park R.I.P
johunn

mina oleks rohkem Monaco poolt ;)
Vasta