WRC 3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
Nägin seda Sparco kihutamist kõrvalt ja pean tunnistama, et mees andis endast kõik viimasel Cardiff katsel ja sõitis mu seni parima aja sellel katsel üle sekiga. Järjekordselt on teise ja kolmanda koha vahe hetkel 0,2. Jääb veel oodata Rhys Fulberi ja Aixi ajad. Siis saan punktid välja jagada. On mõned uued mõtted seoses hooajaga kuidas asja põnevamaks ajada jne.. A need juba siis, kui ma enda jaoks kõik selgeks teinud.
Järgmiseks ralliks annaks mina oma hääle Rootsi kasuks.

Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Carlos kirjutas:Kui keegi viitsiks mu mänguga nii palju sõita, et expert lahti - lööks isegi võiduajamises kaasa. Aga siis poleks teil enam huvitav....
Miks poleks enam huvitav? Just põnev üks konkurent juures ja saab jagada välja kõik 8 punktikohta igalt rallilt.
Ma võin selle experdi vabalt sul lahti sõita pole probleemi.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Eee, erinevalt paljudest, ma ei pidurda. Seepärast oleks teil igav. Kes ikka tahab teise koha peale sõita...Strike kirjutas:Miks poleks enam huvitav? Just põnev üks konkurent juures ja saab jagada välja kõik 8 punktikohta igalt rallilt.
Kasuta ikka turvavööd ka!
Eks ma olen seda alati rääkinud, et pidur on kiiruse surm.Carlos kirjutas:Eee, erinevalt paljudest, ma ei pidurda. Seepärast oleks teil igav. Kes ikka tahab teise koha peale sõita...Strike kirjutas:Miks poleks enam huvitav? Just põnev üks konkurent juures ja saab jagada välja kõik 8 punktikohta igalt rallilt.

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
aix
Mina ei saa aru millega te sõidate? Kas rooli või puldiga?
Ise sõidan küll puldiga veel, aga 9 sekki katse pealt kus ma olulist viga ei teinud on ikka liig mis liig.
Muidugi ega eratiimi sõitja tehase meeste vastu ei saa. Ega inglismaa ei kuulu ka minu lemmikute hulka. SS 5-el pean aitäh ütlema pojale, kes puldi juhtme konsoolist välja tõmbas.
Ajad sellised
SS1 2,46,68
SS2 3,17,77
SS3 3,59,97
SS4 6,12,49
SS5 3,20,96
SS6 2,56,16
SS7 6,09,85
SS8 4,06,86
SS9 1,48,12
kokku 34.38,86
Ise sõidan küll puldiga veel, aga 9 sekki katse pealt kus ma olulist viga ei teinud on ikka liig mis liig.
Muidugi ega eratiimi sõitja tehase meeste vastu ei saa. Ega inglismaa ei kuulu ka minu lemmikute hulka. SS 5-el pean aitäh ütlema pojale, kes puldi juhtme konsoolist välja tõmbas.
Ajad sellised
SS1 2,46,68
SS2 3,17,77
SS3 3,59,97
SS4 6,12,49
SS5 3,20,96
SS6 2,56,16
SS7 6,09,85
SS8 4,06,86
SS9 1,48,12
kokku 34.38,86
See aeg on tõesti õige ma ise ka imestasin kui vaatasin et x-ga nii vähe kiiremini olen sõitnud aga nii see oli sest see katse on ainuke mis mulle GB meeldib seal on kohti kust saab täiega panna nii üle kui ka alt kivide.Strike kirjutas:jussisSS5 3,00,14 (ainuke kus ei teinud vigu)
Ei tahaks küll noriv olla vms. A see SS5 Margam 2 aeg kuidagi utoopiline. Extreme autoga sai seda katset sõidetud ajaga 2.57. WRC ga kaotada ainult 3 sekundit tundub kuidagi kahtlane ja sa võitsid meid jälgijaga sellel katsel üle 10 sekundi. Kas seal oli äkki sul aeg 3.10,14?
Vahet pole tegeltikult a lihtsalt tõin ühe näite. Kolinil oli ka kogemata lõpuaeg valesti läinud.
P.S No hard feelings. Äkki me oleme lihtsalt sellel katsel masendavalt aeglased.
Mis puutub järgmisesse rallisse siis olen Strikega nõus Rootsi tahaks küll minna ja seal 170km/h 6-käiguga piruette teha see mulle sobiks ja loodan et seal on rohkem katseid kus ma 10 sekiga võidan(see oli unistus aga mõnikord need täituvad)
Kuidas tunduks idee, kui hakkaks sõitma ka meeskondlikus arvestuses? Et jagaks ära kindlalt, kes millise eutoga sõidab ja siis jagame mehed tiimidese ja siis oleks ma tiimide MM arvestus, kus võistelda?
Näit Strike Ford, Sparco Citroen jne...
Näit Strike Ford, Sparco Citroen jne...
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Kas sa mitte kinga ei saanud peale eelmist etappi?:)Jälgija kirjutas:Sellisel juhul oleks ma ikkagi Fordi tiimis. Teiste autodega ei suju mul see sõit nii hästi.
No mulle sobib:
FORD:
Strike
Jälgija
CITROEN:
Sparco
Lisage siis veel juurde, kes mis autoga hooaega sõidab.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Reactions: 0
Kauplesin ennast tagasi, kuigi oli vahepeal plaanis hakata erasõitjaks, kuid sain Malcolmiga kokkuleppe, et ma palka ei saa ja maksan enda sõidud ise kinniStrike kirjutas:Kas sa mitte kinga ei saanud peale eelmist etappi?:)Jälgija kirjutas:Sellisel juhul oleks ma ikkagi Fordi tiimis. Teiste autodega ei suju mul see sõit nii hästi.