Rühime ikka edasi...ehk saab mrali ülemvõim ka lõpetatud.
IV järgu kommentaator

Moderaator

F1 ekspert
Liidrist maas 13 punkti, üks ennustus vahele jäänud, sellel korral 6 kohta üles, pole paha 
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Rallifoorum 24/7

Ega ikka ei saa rahulikult võtta küll. Konkurents on kõva ja tuleb kohe algusest täiega panna. Ise olen üldise 5-nda kohaga väga rahul.mrali kirjutas:Asja tuleb kindlalt võtta,et lõpus rahulikult ampanjat juua![]()
albertz kirjutas:Mehhiko ralli punktiskoorid ka siis juurde lisatud. Tundub et mrali tahab varajases staadiumis asja enda kasux pöörata
Ikkagi esimene täishooaeg. Algaja õnn
Statistik
Rallifoorum 24/7

IV järgu kommentaator

F1 ekspert
Njaa tegelikult oli super etapp, 24 kohta ülespoole ja liidriga 4 puntki vahet vähemaks, veel 9 punkti vahet 
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
www.liveforspeed.net
Moderaator

Diagnoos: rallisõltlane

II järgu kommentaator

Statistik
Küi ollaxe sellega nõus, siis võrdsete punktidega on eespool Austraalia ralli ennustuses kõrgema koha omanik. Seepärast ma selle otsuse vastu võtsin, et pärast Austraalia rallit võrdsete punktide korral ei olex pretensioone. Muidu yx näeb et kui olex selline reegel võidax mina ja teine räägin aga kui olex hoopis too reegel võidax mina.Erkki kirjutas:Aga hooaja lõpptulemuse järjestamisel kui punkte on võrdselt kas siis kah viimane otsustus on määrav või kasutad mingit muud keemiat?
Võimalusi olex ju tgelt palju mida saax kasutada võrdsete punktide korral
1) Viimase etapi paremusjärjestuse alusel (mida ma praegu rakendasin)
2) Viimase etapi punktisumma abil, kui need on parasjagu viigis, siis yx etapp veel tagasi jne
3) Suurimad punktisummad yhelt etapilt. Kellel kõige rohkem 13 või kui need viigis siis 12 jne
Moderaator

I järgu kommentaator

II järgu kommentaator

Moderaator

See viimase etapi arvestamine oleks vast hooaja lõikes liiga subjektiivne.. Kui vend X on nt hooaja jooksul 3-4 etappi võitnud, aga viimasel jääb Y järel teiseks, siis minu arvamuse kohaselt oleks mõistlikum X ja Y võrdsete punktide korral lugeda etapivõidud üles.. Kui etapivõite võrdselt, siis võiks arvestada parimat skoori.. Või siis kohe arvestada parimat skoori ja jätta etapivõidud kõrvale.. Lihtsalt leian, et hooaja viimane etapp ei ole ju suurema tähtsusega kui kõik teised.. Hooaja sisese edetabeli koostamisel on see OK, teeb asja lihtsamaks..
Hyundai ei ole tolmuimeja!!
Statistik
OK, olen nõus et see olex pisut liiga ebaaus jättes asja viimasele etapile.cuke kirjutas:See viimase etapi arvestamine oleks vast hooaja lõikes liiga subjektiivne.. Kui vend X on nt hooaja jooksul 3-4 etappi võitnud, aga viimasel jääb Y järel teiseks, siis minu arvamuse kohaselt oleks mõistlikum X ja Y võrdsete punktide korral lugeda etapivõidud üles.. Kui etapivõite võrdselt, siis võiks arvestada parimat skoori.. Või siis kohe arvestada parimat skoori ja jätta etapivõidud kõrvale.. Lihtsalt leian, et hooaja viimane etapp ei ole ju suurema tähtsusega kui kõik teised.. Hooaja sisese edetabeli koostamisel on see OK, teeb asja lihtsamaks..
Nagu ma aru saan siis sa tahax sellst lahendust:
Esimene prioriteet võrdsete punktide korral siis etapi võitude arv.
Teine suurim punktisumma.
Kolmandax jätax siis ikkagi parem koht viimasel etapil
Vaatan mis ma teha saan.
Statistik
Statistik
I järgu kommentaator