Stardinimekiri väljas ja Tänak siiski neljas rajal. Latvala jääb sinna kus ta 7. Kiituskatse lõpuks oli
1. Mikkelsen
2. Sordo
3. Neuville
4. Tänak
5. Lappi
6. Latvala
7. Meeke
8. Evans
9. Ogier
Ühe võrra kehvemalt stardikohalt on Ogier ennast esimeseks sõitnud ja esimesena näidati ka eile normaalset minekut koos katsevõiduga 11km katsel. Nitsevoo ma ütleks, pigem tuleb loota, et kenasti lõpuni tullakse ja mine tea, mis lõpuks saab. Türgi meenub kohe.
Vaadates eilset ebaõnne teistel, tuleb tänane päev kindlasti väga huvitav, ei imestaks kui siit veel kiiruse ja natukese õnnega poodiumi kõrgeimale astmele jõutaks
>
0
Viimati muutis Janarl, 09 Mär 2019, 13:17, muudetud 1 kord kokku.
"YOU CAN'T TREAT A CAR LIKE A HUMAN BEING - A CAR NEEDS LOVE"
- WALTER RÖHRL
Nimi kirjutas:Krt pole teab mis hea stardipositsioon, aga parem kui eile. Kolmas koht vast on ikka reaalne.
Teine koht on reaalne.
Enne, kui mehed pole viimast katset lõpetanud, ei saa siin kahjuks veel midagi kindlat öelda. Nii ajalugu kui ka eilne päev on näidanud, et rallis võib juhtuda kõike ja tavaliselt juhtubki. Katkestajate hulka võib veel ükskõik kes sattuda, ka Ott mõistagi. Homme umbes peale üheksat õhtul võime juba targemad olla.
Ega Oti ja Martini võidu vastu poleks mul midagi....
-huviline2- kirjutas:Ühe võrra kehvemalt stardikohalt on Ogier ennast esimeseks sõitnud ja esimesena näidati ka eile normaalset minekut koos katsevõiduga 11km katsel. Nitsevoo ma ütleks, pigem tuleb loota, et kenasti lõpuni tullakse ja mine tea, mis lõpuks saab. Türgi meenub kohe.
Lõpuni tuleb muidugi tulla. Kunagi ei tea, mis teistel juhtuda võib. Vaatasin jah , et teine koht pigem võimalik, aga eks Evansil ja Ogieril siiski paremad stardipositsioonid.