V järgu kommentaator

Huawei tahvel
ideaalne praegu
ideaalne praegu
Diagnoos: rallisõltlane

ära uhkusta, onju!snakeplissken kirjutas:mis jama teil sellega on? mul jookseb arvutis ja telekas kõik ilustiaix kirjutas:Loodame, et homseks ikka wrc+ korda saab...

kus viskas foorumi rahvast täis kohe.
Rallifoorum 24/7

Teine hooaeg algas alles...sünnivead on arusaadavad ka muidugi, aga täna..

We are currently experiencing technical issues with WRC+ All Live. We are working to solve them and hope to restore normal service as quickly as possible. We apologise for any inconvenience.
Rallifoorum 24/7

ei uhkustagi, aga kui tavaliselt jama olnud siis ikka kõikidel korraga maas
Rallifoorum 24/7

Tee oti momendist video mida sa olevat näinud, Ott ise ütles, et clean runsnakeplissken kirjutas:mis jama teil sellega on? mul jookseb arvutis ja telekas kõik ilustiaix kirjutas:Loodame, et homseks ikka wrc+ korda saab...
Rallifoorum 24/7

Kolmas vähemalt-huviline2- kirjutas:Teine hooaeg algas alles...sünnivead on arusaadavad ka muidugi, aga täna..
Rallifoorum 24/7

BT Spordi linki on kellegil?
I järgu kommentaator

Hoiaks eetri vaba nende jaoks, kellel ka otsest infot on katsete pealt või aegu teavad
rallinarkar
Rallifoorum 24/7

näitas ju lives, eks Oti jaoks oli see tühiasicalderon kirjutas:Tee oti momendist video mida sa olevat näinud, Ott ise ütles, et clean runsnakeplissken kirjutas:mis jama teil sellega on? mul jookseb arvutis ja telekas kõik ilustiaix kirjutas:Loodame, et homseks ikka wrc+ korda saab...
millegipärast ei saa tagasi kerida laivi
V järgu kommentaator

Ott vajus lihtsalt joonest välja jää peale ja ei saanud kohe minema
midagi suurt polnud jah
midagi suurt polnud jah
Rallifoorum 24/7

91 veel ja teeme rekordiTann kirjutas:kus viskas foorumi rahvast täis kohe.
Rallifoorum 24/7

Säuts veebist.
SS2: Number 11 is 11 seconds faster than number 1. Number 1 is 1 second faster than number 8.
SS2: Number 11 is 11 seconds faster than number 1. Number 1 is 1 second faster than number 8.
Rallifoorum 24/7

Kontrolli uuesti...calderon kirjutas:Kolmas vähemalt-huviline2- kirjutas:Teine hooaeg algas alles...sünnivead on arusaadavad ka muidugi, aga täna..
Rallifoorum 24/7

vasakkurvi lõigates viskas liiga palju paremale ja järgmisse mahapöördesse vajus liialt sisse jäise osa peale
Rallifoorum 24/7

WRC P1-ga saab tagasi ka kerida. WRC+iga enam mitte.
Söörlöne!

ma teansnakeplissken kirjutas:ei uhkustagi, aga kui tavaliselt jama olnud siis ikka kõikidel korraga maas

Loeb kuidagi aeglane, 1 split +10 ja 2. split +15 s

Mikkelesen +35,1 . Masendav
Diagnoos- Rallisõltlane