WRC+
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Re: WRC+
Minu Samsungil on äpp täitsa olemas aga peale ca minutilist äpis ringi kolamist kukub kokku ja ei aita miski muu kui maha installimine. Ääretult tüütu. Seepärast otsin Chromecasti ja lasen otse läpaka brauserist telekasse. Püsib elus terve päeva ilma igasuguse probleemita. Suhtlesin ka WRC+ meeskonnaga sel teemal ja nad olid üsna nõutud miks see aegajalt nii juhtub, ilmselgelt konkreetse telekamudeli kala mingit pidi.tfr kirjutas:Samsungil on mitu põlvkonda SmartTV-sid. Mul kodus on vanem, selle jaoks ei ole, kontoris on uuem, sellel on.
Mul samuti samsung, WRC app täitsa olemas, aga pilt ei hakka jooksma. Nagu hakkab pilti laadima, aga jääbki laadima. Proovind nii uninstalli ja uuesti installimist aga ei miskit. Esimest korda kui avastasin, et app olemas telekale ja installisin siis toimis, aga peale seda enam pole töötand.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 0
Kui tahad natuke säästa ja kogu hooaega mitte ära maksta korraga siis skeemitades tuleb kuulõikes hooaeg kokku 63 EURi (saad kõik rallid ära vaadata), kuid kalendriaaasta 20% soodusega 72 EURi. (ei ole vaja skeemitada ja ALL Live on kogu aasta aktiivne)
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
See 9€ pole seda ke**i väärt ja lõppude lõpuks tahame me kõik, ALL Live areneks ainult paremuse poole ning seda saame teha ainult seda toetades normaalselt, mitte "ostame pundi peale 10€ konto ja jagame Twitchis", mis õnneks kiiresti kinni keerati. Idiootne.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
See kood ei toimi millegi pärast. Ütleb,et sellist koodi poleolemasSTI kirjutas:AUTOSPORT19 -20%m161 kirjutas:Tere rallisõbrad!
Hooaeg jälle algamas ja plaan siis aastaks WRC+ ära osta, ega mingist promokoodist keegi kuulnud pole?
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Reactions: 1
Kirjuta AUTOSPORT19 kokku, siis toimib
"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
-
- Moderaator
- Kontakt:
Kirjutasin aga ikka ei midagi. Aga nüüd vahet pole. tegin aastase pääsu ära.
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 1
Need sooduskoodid toimivad ainult uue kasutaja loomisel. See on aastaid juba nii olnud.Ruutu kirjutas:Vähemalt uue kasutaja korral toimis see küll. 89 euro pealt kukkus aastane tasu 71 peale.Kolin kirjutas:Kirjutasin aga ikka ei midagi. Aga nüüd vahet pole. tegin aastase pääsu ära.
Mul jälle teistpidi jama, mis õigupoolest polegi jama. Viimati ostin wrc+ kuuajase paketi augustis 2018. Alates sellest ajast on wrc+ koguaeg lahti olnud, raha arvelt maha ei lähe, kontrollisin-kogemata ka aastast paketti pole tellinud. Ei tea kes minu eest maksab või miks see iga kuu ennast ära uuendab, mina aga istun ja naudin all-live vaadet 

-
- Moderaator
- Kontakt:
Tegin uue kasutaja. Aga ei midagi.STI kirjutas:Need sooduskoodid toimivad ainult uue kasutaja loomisel. See on aastaid juba nii olnud.Ruutu kirjutas:Vähemalt uue kasutaja korral toimis see küll. 89 euro pealt kukkus aastane tasu 71 peale.Kolin kirjutas:Kirjutasin aga ikka ei midagi. Aga nüüd vahet pole. tegin aastase pääsu ära.
Mul läks iga kuu kaardilt raha maha, aga detsembris vahetasin kaarti ja tuli teade, et raha maksmata, ning konto peatatud.randos kirjutas:Mul jälle teistpidi jama, mis õigupoolest polegi jama. Viimati ostin wrc+ kuuajase paketi augustis 2018. Alates sellest ajast on wrc+ koguaeg lahti olnud, raha arvelt maha ei lähe, kontrollisin-kogemata ka aastast paketti pole tellinud. Ei tea kes minu eest maksab või miks see iga kuu ennast ära uuendab, mina aga istun ja naudin all-live vaadet