27. Kennards Hire Rally Australia 2018 Day 3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Re: 27. Kennards Hire Rally Australia 2018 Day 3
Ogier. Kuna tal võite rohkemdomaza kirjutas:Kui OGI ja NEU viiki punktidega jäävad, kes siis meister?
Viimati muutis Kolin, 17 Nov 2018, 22:39, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Täielik jama, et peaks võitma vaid sellepärast, et eesnimi ei oleks Sebastien. Sõitku teised siis kiiremini ja stabiilsemalt. Fordil on võrreldes Hyundai ja Toyotaga käes vaid "kommiraha," seega on Ogier teist aastat järjest teinud imelist sõitu. Samas Neuville on alates Soomest ehk sisuliselt pool hooaega olnud täiesti varjus oma kiiruse poolest ja minuarust ei vääri seetõttu üldse tiitlit. Kui Ott ei võida, siis loodetavasti võtab tiitli Ogier.ASK kirjutas:Miks ralli on põnev? Sellepärast et fcking mitte kunagi ei tea, millise käänaku taga see saatuslik kivi parasjagu on. Ei ole üle turvatud nagu näiteks F1 (OK! F1 kiiruste juures ei saakski ühtegi kivi lubada, aga see selleks) Minu meelest on ka Neuville täiega MM tiitli vääriline. Tai poh kui keegi väidab, et ta pole sõidumees! On ja kuidas veel on. Okei. Vahel tundub et ta viriseb liialt. Aga see ongi tema stiil konkurentidele pinda käia. Ja see mõjub. Sama nagu Oti stiil on olla oma sõnavõttudes minimalistlik ja vahel üsna otsekohene. See kah mõjub. Aga juba aastaid on häid rallimehi RIPPINUD (mingi uudissõna, mida mu lapsed kasutavad:)) mehed, kelle eesnimi on Sebastien. Hakkame lugema: Hirvonen, Latvala, Neuville, Petter Solberg, Grönholm. Midagi ei ole teha lihtsalt!:) Tahan öelda, et vahet pole, kes võidab, suur asi on see, kui tema nimi ei oleks Sebastien. Hoiame pöialt!
Ruutu kirjutas:Täielik jama, et peaks võitma vaid sellepärast, et eesnimi ei oleks Sebastien. Sõitku teised siis kiiremini ja stabiilsemalt. Fordil on võrreldes Hyundai ja Toyotaga käes vaid "kommiraha," seega on Ogier teist aastat järjest teinud imelist sõitu. Samas Neuville on alates Soomest ehk sisuliselt pool hooaega olnud täiesti varjus oma kiiruse poolest ja minuarust ei vääri seetõttu üldse tiitlit. Kui Ott ei võida, siis loodetavasti võtab tiitli Ogier.ASK kirjutas:Miks ralli on põnev? Sellepärast et fcking mitte kunagi ei tea, millise käänaku taga see saatuslik kivi parasjagu on. Ei ole üle turvatud nagu näiteks F1 (OK! F1 kiiruste juures ei saakski ühtegi kivi lubada, aga see selleks) Minu meelest on ka Neuville täiega MM tiitli vääriline. Tai poh kui keegi väidab, et ta pole sõidumees! On ja kuidas veel on. Okei. Vahel tundub et ta viriseb liialt. Aga see ongi tema stiil konkurentidele pinda käia. Ja see mõjub. Sama nagu Oti stiil on olla oma sõnavõttudes minimalistlik ja vahel üsna otsekohene. See kah mõjub. Aga juba aastaid on häid rallimehi RIPPINUD (mingi uudissõna, mida mu lapsed kasutavad:)) mehed, kelle eesnimi on Sebastien. Hakkame lugema: Hirvonen, Latvala, Neuville, Petter Solberg, Grönholm. Midagi ei ole teha lihtsalt!:) Tahan öelda, et vahet pole, kes võidab, suur asi on see, kui tema nimi ei oleks Sebastien. Hoiame pöialt!
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Tiitli võtab Ogier kindlasti. Lahing käib pigem Tänaku Neuville vahel teise koha peale
Man and machine against mother nature!!!
Loomulikult on Neuville sõidumees aga seejuures on ta ka piripill ja sitahäda, kes otsib kaotuste põhjuseid mujalt kui iseenda juurest.
Reaalsuses kumbagi ei koti see teine koht. Selle nimel ei hakka Hyundai isegi Paddonit eest kukutama kui see aitaks.Kolin kirjutas:Tiitli võtab Ogier kindlasti. Lahing käib pigem Tänaku Neuville vahel teise koha peale
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Nii on.ElvisP kirjutas:Loomulikult on Neuville sõidumees aga seejuures on ta ka piripill ja sitahäda, kes otsib kaotuste põhjuseid mujalt kui iseenda juurest.

Söörlöne!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
-
- I järgu kommentaator
- Reactions: 0
seda teeb ta põhimõtteliselt koguaegsnakeplissken kirjutas:Serderidis seisab

-
- I järgu kommentaator
Ma olen tegelikult suur Ogieri fänn. Ses mõttes ma oleks väga rahul kui Oggy võidaks. Ta on ikka ülikõva sõidumees ja teeb asju targalt. Aga samal ajal olen ma ka Eestlane ja rallifänn. Rallispordi huvides oleks hea, kui võidaks keegi teine. Eestlasena tahan ma, et võidaks teadagi kes:)
***** möödunud öösel peale seda kui olin ralli jälgimise lõpetanud ja magasin nägin und, et ma olin miljardärist rallifänn:) Tegin siukse pulli, et ostsin kamalutäie Fordi R5 autosid (ei teagi miks just Ford) ja jagasin need järgnevatele meestele: Karl Kruuda, Rainer Aus, Egon Kaur, Timmu Kõrge, Siim Plangi ja Matrin Kangur ning ütlesin, et tavai mehed. Võrdsed pillid. Vaatame kes kõige kõvem on! Vot mis kaks ööd ralli jälgimist mehe ajuga teeb:)
***** möödunud öösel peale seda kui olin ralli jälgimise lõpetanud ja magasin nägin und, et ma olin miljardärist rallifänn:) Tegin siukse pulli, et ostsin kamalutäie Fordi R5 autosid (ei teagi miks just Ford) ja jagasin need järgnevatele meestele: Karl Kruuda, Rainer Aus, Egon Kaur, Timmu Kõrge, Siim Plangi ja Matrin Kangur ning ütlesin, et tavai mehed. Võrdsed pillid. Vaatame kes kõige kõvem on! Vot mis kaks ööd ralli jälgimist mehe ajuga teeb:)
On omas mahlas. Hiljem saab rääkida kui palju tal ebaõnne oli sellel hooajal.nsa kirjutas:Millega Breen tegeleb?
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Nii lolli investeeringut ei tohiks isegi unes tehaASK kirjutas:Tegin siukse pulli, et ostsin kamalutäie Fordi R5 autosid (ei teagi miks just Ford) ja jagasin need järgnevatele meestele: Karl Kruuda, Rainer Aus, Egon Kaur, Timmu Kõrge, Siim Plangi ja Matrin Kangur ning ütlesin, et tavai mehed. Võrdsed pillid. Vaatame kes kõige kõvem on! Vot mis kaks ööd ralli jälgimist mehe ajuga teeb:)

-
- I järgu kommentaator
väga korraliku tempoga tuleb Evans.RLV kirjutas:Evansil vaja mehe eest väljas olla nüüd