Brasiilia GP
Moderaatorid: Jaanus, Erki, RudiTurbo, mrali, nimh, Frank
Brasiilia GP
See nädala vahetus on Brasiilia GP. Viimati võitis brasiilane (Ayrton Senna) Brasiilia GP 10 aastat tagasi (1993). See aasta osaleb seal 3 brasiiliast.
Nüüd on läinud need GP'de vahed väga kiiresti, sest mul tuli mõnes mõttes ülatusena et see nädala vahetus on Brasiilia GP kuigi ma teadsin et see tuleb lähi päevil.
Mis te arvate mis Brasiilia GP'l juhtub? Ma arvan, et Ferrarid jõuavad finishisse aga mitte paremal kohal kui 3'dal ja selle saab ka Barrichello. Võitjat ei oska ennustada aga loodaks et mõni McLaren võidab kedagi väga vinges duellis. Renult ja Williams esinevad hästi ja Sauber jääb neist natuke maha.
Nüüd on läinud need GP'de vahed väga kiiresti, sest mul tuli mõnes mõttes ülatusena et see nädala vahetus on Brasiilia GP kuigi ma teadsin et see tuleb lähi päevil.
Mis te arvate mis Brasiilia GP'l juhtub? Ma arvan, et Ferrarid jõuavad finishisse aga mitte paremal kohal kui 3'dal ja selle saab ka Barrichello. Võitjat ei oska ennustada aga loodaks et mõni McLaren võidab kedagi väga vinges duellis. Renult ja Williams esinevad hästi ja Sauber jääb neist natuke maha.
Veidi raske öelda, sest uued reeglid on ennustamise keeruliseks teinud. See rada on alati Williamsitele sobinud. 2001 a. oli Montoya esikohal kuni talle tagant otsa sõideti ja 2002 a. ei jäänud Ralf oma vennast sugugi mitte palju maha. Renault minu mäletamist mööda osales päris hästi eelmisel aastal. McLarenitelt midagi erilist ei oota. Arvan et HEAL JUHUL esikolmikusse nad jäävad. Ferrari aga on viimasel ajal "üllataja" olnud, nii, et ei hakka midagi arvama
tax eriti ei tea, mida räägib
Täiesti juhuslikult sattusin täna vaatama F1 ülekannet MTV3 pealt. Umbes poole pealt nägin. Päris huvitav tundus tänu märjale rajale, mõni mees oli ikka päris hädas rajal püsimisega. Oleks tahtnud esiotsa mehi näha, et kuidas nemad märjal asfaldil hakkama said. Et Webber kiireimaks sai, see vist oli suuresti tänu kuivama hakanud rajakattele? Igatahes homme olen päris kindel vaataja, kui peaks jälle vihma sadama.
Kasuta ikka turvavööd ka!
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Sattusin ka vaatama eile F1 kvalifikatsiooni ja tõesti, väga põnev on. Ma ei tea, aga mulle see uus süsteem meeldib, et üks masin korraga rajal, nii näeb kõiki masinaid, mitte nii, et Jaguar pildile ei mahugi vahest
Muide Jaguar esines väga hästi eile ja ütleks, et tal isegi võimalus võtta esikoht täna
Asi polnud ainult kuivanud rajas, seda näitas ka Panise kehv esitus. Ma arvan, et nad leidsid hommikuse testide ajal miski fantast seadistuse ning suudavad sellega üllatada ka täna ja homme. Muide ka laup ja pühap on oodata vihma, seega F1 on taas põnevaks muutumas.

Muide Jaguar esines väga hästi eile ja ütleks, et tal isegi võimalus võtta esikoht täna

Webber oleks ääre pealt saanud 1 koha aga viimasel sektooril ta kaotas umbes 0,250 sekundit. Ning Räikose mootoril on mingi probleem. Aga kui eelmine kord üllatas Alonso siis see kord oli üllatajaks Webber. Mina pakuks et tulevikus tulevad sellised võitlus paarid Räikonen-Webber-Montoya-Alonso ja siis võiks lisada Heidfeld
kle. kui mehele hea auto anda siis tuleb ta kohe tippu poole. Ning tal on tipp meeskonna autoga kogemusi (oli McLaren'i testisõitja) ning kui ta on järgmine aasta ka sauberis siis tuleb ainult sauberi meestel kes teevad masina valmis hea auto teha ning ma arvan et Mercedese mootorid on paremad ka, sest nad on Ilmor'i ära ostnud ning nad on sinna ka raha juurde pannud
-
- Moderaator
- Reactions: 0
- Kontakt:
Olles jälginud F1-te pea 9 aastat, julgen väita, et sellist GP küll ei mäleta. Kõigepealt Firmani vedrustuse purunemine on juba uskumatu ja too kokkupõge Panisega. Siis see F1 romula, kuhu jäid Montoya, Pizzonia, Wilson, Verstappen ja Shumi. Sellest mil Shumi viimati väljasõitis rajalt on juba oma jupp aega möödas. Uskumatu Barrichello ebaõnn kodus, 10 katkestamist ja vaid korra lõpetanud. Uskumatu õnnetus Webberiga, sirgel läheb masin käest ja otse rajapiirdesse. Kohutav õnnetus Alonsoga, mil ta sõitis Webberi masina tükkide otsa ja tegi mitu spinni ning sõitis ühest piirdest teise, see oli tõesti jube. Trulli masin sureb veel lõpus välja ja Fishichella mootor läheb veel boxides põlema. Kusjuures Kimil oli lõpus selgelt probleeme masinaga ja Fisichella möödus temast, kuid kuna sõit peatati, siis ei läinud see möödasõit arvesse. Ja kindlasti jätsin veel midagi mainimata, nagu et sõit algas turvaauto tagant ja turvaauto käis vist miski 4 korda rajal.
Tagantjärele mõeldes, oleks vist old parem old see GP ära jätta, selline segadus pole F1, vaid pigem katastroof. Asi on võidusõidust kaugel...
Tagantjärele mõeldes, oleks vist old parem old see GP ära jätta, selline segadus pole F1, vaid pigem katastroof. Asi on võidusõidust kaugel...
No miks küll nii juhtus. Ma juba jooksin mööda tuba ringi karjudes Fisichella nime. Siis aga kuulsin seda halba uudist ja jäin vaikseks ja oleks peaaegu nutma hakanud. Fisichella mu lemmik ja selline kaotus. Mitte, et mul midagi Räikkoneni vastu oleks, kui praegu ütlen, et ta pole seda võitu väärt. Fisico tegi ilusa sõidu ja selle eest sellise koha ( mitte, et 2 koht halb oleks, aga 1 oli ju nii lähedal ). Aga mis teha, selline see autosport on
tax eriti ei tea, mida räägib