Jahus esikoha võitlusest ja mis Tänak arvab sellesta. Minu arust suht nõme küsimine hetkel Tänakult.snakeplissken kirjutas:Mis küsis?
Dayinsure Wales Rally GB 2018 DAY3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Re: Dayinsure Wales Rally GB 2018 DAY3
Küsis Tänakult arvamust, kas Latvala suudab Ogieri võita.snakeplissken kirjutas:Mis küsis?
-
- V järgu kommentaator
- Reactions: 0
See ju suuresti sama ajakirjandus, nagu delfi või õhtuleht... Viskad "küpsise" õhku ja siis vaatad kes kõvemini haugub...viplala kirjutas:Jahus esikoha võitlusest ja mis Tänak arvab sellesta. Minu arust suht nõme küsimine hetkel Tänakult.snakeplissken kirjutas:Mis küsis?

-
- Rallifoorum 24/7
Vahepeal loeme jälle punkte
Breen võib siin veel Neuvillele ja Hyundaile kingituse teha 2 ekstra punkti näol.

Päeva lõpuks tuleb jälle tõdeda, et WRC-s on kolm meest teistest mäekõrgusel üle. Kui tekib olukord, kus on vaja mõni teise ešeloni mees kotti panna, siis pannakse kotti, seotakse kotisuu kinni ja antakse jalaga ka veel.
Ott hakkas ta küsimuse peale naerma (muidu igas intervjuus mossitab), ei tasu nüüd liiga lilleke ka olla. Molly on ise rallisõitja, minu meelest wrc+ naisreporteritest üks parimaidviplala kirjutas:See küsija oli ikka südametu mõrd, et nii Tänakult küsida esikoha osas.
Kuna mul on ajamasin keldris, siis käisin kiirelt tulevikus ära ja ostsin ühe ajalehe. Spordiuudiste rubriigist loen, et Hispaania ja Austraalia rallide tulemused olid:
Hispaania
Tänak 25+5
Ogier 18+4
Neuville 15+3
Austraalia
Tänak 25+5
Ogier 18+4
Neuville 15+3
Kokku siis kahe viimase ralliga. Tänak 60, Ogier 44 ja Neuville 36. Walesi rallist leht ei räägi sõnagi aga kui eeldada, et seis jääb samaks nagu praegu, siis peaks hooaja lõpuks olema Tänak 228, Ogier 226, Neuville 225.
Hispaania
Tänak 25+5
Ogier 18+4
Neuville 15+3
Austraalia
Tänak 25+5
Ogier 18+4
Neuville 15+3
Kokku siis kahe viimase ralliga. Tänak 60, Ogier 44 ja Neuville 36. Walesi rallist leht ei räägi sõnagi aga kui eeldada, et seis jääb samaks nagu praegu, siis peaks hooaja lõpuks olema Tänak 228, Ogier 226, Neuville 225.
Molly küsimus polnud kindlasti tobe või negatiivse tooniga. Ta küsib suht asjalikke asju tegelikult, mida ei saa teinekord teiste kohta öelda.
snakeplissken kirjutas:mul küll ei arvapelmeen10 kirjutas:WRC+ arvab siiani, et Power Stage on päeva viimane katse

Tegelikult võiks lihtsalt rahule jätta need mehed, kes tiksuvad lihtsalt lõpuni sõitmise nimel. Või kui küsida siis kas konkreetse katse kohta või selle kohta kas auto on korras.KidrA kirjutas:Molly küsimus polnud kindlasti tobe või negatiivse tooniga. Ta küsib suht asjalikke asju tegelikult, mida ei saa teinekord teiste kohta öelda.
Ma olen kindel, et ta ei mõelnud oma küsimusega midagi halba aga samas peaks ka igaüks aru saama, et hetkel Otilt küsida, mis ta arvab, kes võidab on veits haavadele soola raputamine.
Tegid hooaja lõpu meie jaoks ebahuvitavaks, aga hea et niigi läks. (Y)ElvisP kirjutas:Kuna mul on ajamasin keldris, siis käisin kiirelt tulevikus ära ...
Ok, ma siis teisi asju ei räägi, mis ma lehest veel lugesinjohaan kirjutas:Tegid hooaja lõpu meie jaoks ebahuvitavaks, aga hea et niigi läks. (Y)ElvisP kirjutas:Kuna mul on ajamasin keldris, siis käisin kiirelt tulevikus ära ...

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Ära hulla selle ajamasinaga. Vaat kui läheb radikas puruks,siis jäädki sinna tulevikku.ElvisP kirjutas:Kuna mul on ajamasin keldris, siis käisin kiirelt tulevikus ära ja ostsin ühe ajalehe. Spordiuudiste rubriigist loen, et Hispaania ja Austraalia rallide tulemused olid:
Hispaania
Tänak 25+5
Ogier 18+4
Neuville 15+3
Austraalia
Tänak 25+5
Ogier 18+4
Neuville 15+3

Sellel polegi radikat. Põhimõtteliselt on vaja masina ehitamiseks kahte kartulit ja ühte 99cm pikkust vasktoru. Sellele lisaks muidugi nõiasõnad. Igaljuhul siiani pole probleeme olnud.mäkrei kirjutas: Ära hulla selle ajamasinaga. Vaat kui läheb radikas puruks,siis jäädki sinna tulevikku.
-
- Rallifoorum 24/7
Natuke veel ja austraalased oleksid pidanud selle välja kaevama ning Austraali ralli alguses Toyota meeskonnale tagasi andmasnakeplissken kirjutas:https://twitter.com/IRDC_/status/1048851741511438336
ElvisP kirjutas:Sellel polegi radikat. Põhimõtteliselt on vaja masina ehitamiseks kahte kartulit ja ühte 99cm pikkust vasktoru. Sellele lisaks muidugi nõiasõnad. Igaljuhul siiani pole probleeme olnud.mäkrei kirjutas: Ära hulla selle ajamasinaga. Vaat kui läheb radikas puruks,siis jäädki sinna tulevikku.
See vasktoru täidabki jahutuse eesmärke. Olen ise proovinud ka 103 cm vasktoruga aga erilist pointi pikemal vasktorul ei näe. Seadeldis muutub mõneti raskemaks ja ei mahu enam tööjuures kappi.
Katse edasi lükatud. Mingi ralli väline intsident finishi läheduses.
ei tea kas on võimalik et katse jäetakse üldse ära ja lõpp seis jääb selline nagu ta hetkel on?