Näide sellest, mis on Neuville`i ja Ogieri erinevus. Mõlemalt küsiti Oti katkestamise kohta ...
Ogier: "Mul on sellest siiralt kahju. Ta lausa lendas ja oli teisest klassist"
Neuville: "See on ralli. Mul juhtus ju Türgis kaaaaaaaa!"
ElvisP kirjutas:Näide sellest, mis on Neuville`i ja Ogieri erinevus. Mõlemalt küsiti Oti katkestamise kohta ...
Päris nii se ka ei olnud aga eks siin ongi enamuses Neuville vihkajad
ElvisP kirjutas:Näide sellest, mis on Neuville`i ja Ogieri erinevus. Mõlemalt küsiti Oti katkestamise kohta ...
Mitte vihkajad, vaid realistid. Neuville katselõpu kommentaar: "just got the information now on the radio, that is part of the game - I told you it is not finished until it is finished."
johaan kirjutas:Võtad PSil maksimumi, aga finišisse ei jõua - jääd (ka PSi) punktidest ilma.
Sisuliselt sama, mis teistel rallidel, kui PS on viimane katse, finishisse pead ikka jõudm. Aga eks ta natuke segadust tekitab, et PS on päeva 2. Katse
Mitte vihkajad, vaid realistid. Neuville katselõpu kommentaar: "just got the information now on the radio, that is part of the game - I told you it is not finished until it is finished."
Jubedad sõnad onju. Ega Ott pole kunagi midagi sellist öelnud onju. Midagi valesti Neuville ei öelnud
calderon kirjutas:Jubedad sõnad onju. Ega Ott pole kunagi midagi sellist öelnud onju. Midagi valesti Neuville ei öelnud
Onju, on küll,see näitab, kas on natukenegi kahju parima sõitja katkestamisest. See ütleb inimese kohta nii mõndagi, see eritab ka teda Ogierist, kes on viimastel aastatel väga sümpaatseks muutunud. Kas sama ükskõikselt "part of the game" peaks suhtuma ka näiteks Breeni auto maha põlemisse?
>
0
Viimati muutis Ruutu, 07 Okt 2018, 08:39, muudetud 1 kord kokku.