kas peale wrc+ kusagilt mujalt ka otse-pilti näeb seekord? Varsti I katse juba...
Türgist tehti küll muljetavaldavalt hea reportaaž, suur tänu igaljuhul neile!
Kui kedagi huvitab siis reedel 13.30 ja 19.30 näitab WRC+ 52 minutilist dokumenaatli "Richard Burns - The making of a champion". Arvan, et võib olla väärt vaatamine.
StP kirjutas:Kui kedagi huvitab siis reedel 13.30 ja 19.30 näitab WRC+ 52 minutilist dokumenaatli "Richard Burns - The making of a champion". Arvan, et võib olla väärt vaatamine.
Üks asi, millest ma aru ei saa on see kuidas need stuudio "rallieksperdid" (seekord härra Porter) soiuvad ja soiuvad ainult Ogieri ja Neuville`i vahelisest tiitlivõitlusest. Täna oli jutt stiilis ... kui Ogier võidab kõik rallid ja PSid ja Neuville on teine, siis Ogier võidab tiitli ühe punktiga. Minu meelest on see täielik lambajutt arvestades, et üks mees on võitnud kolm viimast rallit.
skahar kirjutas:
kas see on see 4.99 pakett kuuks ajaks? Selle saab siis ka katkestada pärast?
minu meelest oli ühe kuu pakett mingi 10€ kanti ja katkestada võib kohe peale ostmist (kuu aega on pilt olemas). Täpse vastuse jään võlgu, sest endal on hooaja pakett.
Edit: kuu aega on 8.99€
>
0
Viimati muutis ElvisP, 04 Okt 2018, 19:55, muudetud 1 kord kokku.
pelmeen10 kirjutas:pierre budar on stuudios nagu mäkinen, kui küsimusele eriti vastata ei taha siis läheb aktsent hullemaks ja tuleb mingi ümmargune/veidi mööda vastus.
Varsti ongi rahvusmeeskonnad. Breen ja Meek Fordi, Lappi jääb Toyotase. Hyundail aga kehva Pole kodumaa (või isegi ligilähedale) poegi võtta
Samas oli vastustes ja kehakeelest selgelt aru saada, et Lappi on juba lepingule alla kirjutanud. Mingil põhjusel ajastavad uudisega lagedale tulemist.