See on juba olemas F1's ja ka NASCARIS omamoodi, see ei ole midagi muutnud.CTR kirjutas:Et jumala eest see mitme lk pikkune nri teema ei vaibuks, siis lisaksin uue keerulise faktori tundmisse/mittetundmisse.. Mis saaks veel siis, kui igaüks saaks oma kujunduse ja disainiga nri valida. Andke kuuma
WRC hooaeg 2019
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: WRC hooaeg 2019
Kuidas on võimalik, et kellelgi on nii kõva pea? Jah, me kõik mäletame, mis oli eelmisel hooajal järjestus aga meist praktiliselt keegi ei mäleta täpselt, mis see oli 2003. aastal. Kui aga kõigil meestel on nende karjääri jooksul üks ja sama number, siis õpid ühekorra selle selgeks ja mäletad surivoodini, millise numbriga see mees sõitis, sõltimata siis sellest kas hooaeg oli 2019 või 2028.
Miks 2003 aasta siin oluline on? Saad hooaja alguses teada, mis numbriga keegi sõidab ja on meeles. Eriti aitab kaasa, et kõigil tiimidel jooksevad numbrid järjest. Praeguse süsteemiga jäävad kõikide sõitjate numbrid meelde iga hooaeg, uue süsteemiga jäävad ainult need, kellele pöialt hoiad või mõni kõvem tegelane, Evansi ja Ostbergi sugused hallid tegelased ei jääks meelde tõenäoliselt ja miks peakski. Eelmised hooajad ei mängi siin mingit rolli. Neid, kes lähevad minevikku ja siis sõitja numbri järgi midagi taga ajavad, selliseid fanatte on üksikuid.
...ja jälle negatiivne märkus "kõva pea". Sa ei üritagi ma vaatan ilma solvanguteta postitada või üritad aga pole suuteline.
...ja jälle negatiivne märkus "kõva pea". Sa ei üritagi ma vaatan ilma solvanguteta postitada või üritad aga pole suuteline.
Sinu jaoks ei oluline aasta 2003 sest sa elad ainult hetkes ja tänases hooajas aga näiteks minu jaoks on selleks, et hinnata tänaste tegijate saavutusi vaja ka teada ralliajaloost ja ma hindan väga kõrgelt endiseid rallimehi. Inimesed on erinevad.
Sa ei saa üldse mõttele pihta... tähtis ei ole see, et sa vaataks videosid, vaid et sõitjal oleks iga aasta üks number ja sa ei pea meenutama, mis tulemused olid. Praegu iga hooaja alguses õpidSiin on see probleem, et eelmiste hooaegade videosid ma ei vaata ja vaevalt neid ka palju on, kes vaatavad.

Aga õnneks on maailmas inimesi, kes mõtlevad ka progressiivselt, mitte ei ole vanades harjumustes kinni

Aaa selge, see et inimene pooldab iga hooaeg eelmise hooaja põhjal numbreid tähendab, et teda ei huvita ralli minevik. Tänud, jälle targem. Tarkust muudkui tuleb tatikale, kes pole üle 2 ralli näinud, kel on kõva pea ka veel.ElvisP kirjutas:Sinu jaoks ei oluline aasta 2003 sest sa elad ainult hetkes ja tänases hooajas aga näiteks minu jaoks on selleks, et hinnata tänaste tegijate saavutusi vaja ka teada ralliajaloost ja ma hindan väga kõrgelt endiseid rallimehi. Inimesed on erinevad.

Siin ongi vahe. Et sa õpid neid numbreid, aga ma arvan, et need kes praegust süsteem pooldavad, nemad ei õpi. Neil pole vaja muutust, sest numbrid on enne hooaega peas ja kõiki sõitjaid selge eristada.MadMax kirjutas:Sa ei saa üldse mõttele pihta... tähtis ei ole see, et sa vaataks videosid, vaid et sõitjal oleks iga aasta üks number ja sa ei pea meenutama, mis tulemused olid. Praegu iga hooaja alguses õpidSiin on see probleem, et eelmiste hooaegade videosid ma ei vaata ja vaevalt neid ka palju on, kes vaatavad.Oehh... Lisaks ostad Soomes Tänaku nokatsi, ilusti ajakohane aga järgmine aasta pead ostma uue, sest number on ju vale...
Aga õnneks on maailmas inimesi, kes mõtlevad ka progressiivselt, mitte ei ole vanades harjumustes kinni
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
No see on juba alatu. ElvisP KidraA pole sind kuidagi solvanud. Aga sina nimetad teda pedeks. Mina olen KidrA-ga ühte meelt. Väike must huumor on alati teretulnudElvisP kirjutas:Sul on kas väga vildakas arusaamine mustast huumorist või väga kõrge enesehinnang kui sa arvad, et see "nali", mis sa postitasid oli must huumor. Fakt on see, et oma "musta huumorit" pidasid sa vajalikuks teha just minu arvamuse peale, mitte kellegi teise puhul. Ühtlasi reageerid sa igale minu postitusele ALATI vastupidise seisukohaga, mis keskendub ühel hetkel minu isikule, postitamise stiilile ja millele iganes. Teisisõnu, kes vähegi on seda ketti siin lugenud saab aru, et sa kas a) oled kinni mingites vanades solvumistes või b) proovid endale meeleheitlikult leida uut geisõpra. Ma ei saa sind kummagi punkti osas aidata.KidrA kirjutas:Ma ei rääkinud endast, ma räägin su postitustest, mis algavad stiilis, et kõik uus on hea ja kes aru ei saa on vinguja. See, et sa mu huumorist aru ei saa ja üritad selle negatiivseks keerata, see on teine teema, enamus ei saagi mustast huumorist aru.
Seega oleks mõistlik kui sa üritaksid minu postituste peale enam mitte reageerida isegi kui sisemuses tunned selleks meeleheitliku vajadust. Kui mitte muul põhjusel siis kasvõi sellepärast, et austada teisi foorumi liikmeid, kellele ei paku tõenäoliselt huvi lugeda rallist kaugeks jäävaid ja enda isiksuse otsinguid alustanud noore rallisõbra postitusi.
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Ei, selle peale ma ei solvu, kui inimene neljas postituses gei teemat puudutab ja seda rallifoorumis. See näitabki postitaja mõttemaailma.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
- Kontakt:
Viimaseid lehekülgi lugedes unustasin ma juba ära, mis teema see on...aga ei.
Suureks üllatuseks ikkagi WRC hooaeg 2019...
Johhaidii... tõesti mehed...äkki aitab...
Kas tõesti muid foorumeid selliseks lahinguks ei ole...?
Suureks üllatuseks ikkagi WRC hooaeg 2019...
Johhaidii... tõesti mehed...äkki aitab...
Kas tõesti muid foorumeid selliseks lahinguks ei ole...?
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Siin tuleb vahe 1,2,3 numbrid saab see meeskond kelle risvituses tuli sõitja MM. Isegi kui see meeskond oli meeskondlikus arvestsues kuues. 2006 ja2007 võitis ford meeskondliku tiitli aga sõitsid ikka numbrite alla 3 ja 4 Loeb tuli meistriks ja Citikas kasutas numbreid 1 ja 2ElvisP kirjutas:Hyundai sai sellepärast 4 5 6, et nad olid tootjate arvestuses teised. Oleks Toyota olnud teine siis oleks neil numbrid 4 5 6. Tõesti nagu lapsele räägi ...KidrA kirjutas:Miks sa eelmisest hooajast midagi teadma peaks? Ford, 1,2,3 Hyundai 4,5,6 Toyota 7,8,9 Citroen 10,11,12 on ju 10 sekundiga meeles. Need numbrid on juba enne hooaja algust meeles, kui saad teada kes kus sõidab või kui autode esitus on. Mis eelmise hooaja teadmisest sa räägid, täiesti seosetu ju.ElvisP kirjutas:
A sa muidu sellest saad aru, et selleks, et jooksva hooaja numbreid teada peab teadma eelmise hooaja järjestust? Ja ka sellest ei piisa veel, sest millisel mehel on 5 või 6 pole selge (kumb on meeskonnas 2 ja 3 sõitja).
Ma arvan, et pole väga palju neid, kes peast suudavad öelda, kes oli aastal 2003 tootjate arvestuse kolmas näiteks. Isegi nende hulgas, kes ennast rallifännideks peavad.
Mis siin nii rasket on. Püsivad numbrid on rämps minu jaoks
Man and machine against mother nature!!!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Keda kotivad need numbrid, võiksid seal WRC-s üldse ilma sõita, võibolla võiks üldse tähtedega sõita, Ogier on A ja Ott on H. Ega see number kedagi kiiremaks ei tee ja mehe nime ei muuda. Mõttetu teema mille üle vaielda. 
Tahaks näha kui kellegil oleks rallit ebahuvitavam vaatada kui mingil tüübil on 9 asemel auto numbriks 10 ja teeb eneka veel sellepärast. Nende lehekülgede järgi kalun küll nii arvama.

Tahaks näha kui kellegil oleks rallit ebahuvitavam vaatada kui mingil tüübil on 9 asemel auto numbriks 10 ja teeb eneka veel sellepärast. Nende lehekülgede järgi kalun küll nii arvama.
Söörlöne!
Mis vahet seal on, mis numbriga keegi sõidab. Ott on ikka Ott, olenemata sellest, kas number on 1, 2 või 8. Selle pärast lahingut pidada pole vist ka mõistlik ja mõttekas. Inimene on ju ikkagi inimene, mitte mingisugune number kuskil plekitüki peal. 

Suures plaanis polegi, seda veidram et toimivat süsteemi tahetakse muutaAS kirjutas:Mis vahet seal on, mis numbriga keegi sõidab.
Ma ei saa sellest numbri probleemist üldse aru. Kuidas te nii suvalisest asjast siukse probleemi suudate teha 
Myhits raadio uudistes kõlas Toyota meeskonna kohta uudis nagu oleks juba ametlikud teadaanded ja kinnitused oleks väljas et Lappi lahkub ja Huttunen tuleb. Väga kindla kõneviisiga uudis oli.

Myhits raadio uudistes kõlas Toyota meeskonna kohta uudis nagu oleks juba ametlikud teadaanded ja kinnitused oleks väljas et Lappi lahkub ja Huttunen tuleb. Väga kindla kõneviisiga uudis oli.
KidrA pole viimased 2 päeva millegi muuga tegelenudki kui minu postituste peale kiunumisega. Solvata ta jah mind ei suuda, sest ma ei solvu lapsemeelsete peale.Kolin kirjutas:
No see on juba alatu. ElvisP KidraA pole sind kuidagi solvanud. Aga sina nimetad teda pedeks. Mina olen KidrA-ga ühte meelt. Väike must huumor on alati teretulnud
"Pedeks" pole ma kedagi nimetanud. Üldiselt see sõna puudub mu sõnavarast. Küll jah olen ma nimetanud KirdA käitumist endale geisõpra otsiva isikut meenutavaks. Kas see tähendab, et ta on gei või mitte mind ei huvita. Kui on siis on mul selle üle ainult hea meel, sest erinevus rikastab.
Must huumor on jah teretulnud, lihtsalt KidrA-l pole õrna aimugi, mis asi on must huumor (arvestades et ta nimetas oma haledat vaimusünnitist mustaks huumoriks). See polnud isegi naljakas ja mustast huumorist oli see sama kaugel kui pingviinid on jääkarudest.
Minu konstruktiivne ning vahete-vahel õel kriitika tundub selle fekaali kõrval siin köki-möki.