viplala kirjutas:6 WRC masinat veel võidu sõitmas, neist Breenil suitsev auto, Latvalal hüdraulika probleemid, Mikkelsenil ka mingid suured jamad. 6 WRC masinat juba Rally 2 variandiga jätkama.
Aga Lappi ja Oggi offid nüüd ralli süüks ajada ei saa ju.
Keegi Twitteris pakkus et üks uus ralli aastas oleks põnev. Et vanad ja kogenud sõitjad peaks ka uue legendi kirjutama ja mitte kasutama 10a lihvitud legendi. Nii on kõigil võrdsemad võimalused.
Ideena kõlab päris huvitavalt.
>
0
Viimati muutis Vahula, 15 Sept 2018, 13:46, muudetud 1 kord kokku.
Tänu sellisele rallile nagu see Türgi siin, on punktivahed esikolmikus loodetavasti selle ralli järel ühtlustunud. Mina olen küll väga õnnelik, et MM kalender viib sõitjad erinevatesse kohtadesse ja maailmameistriks on sõitja, kes on kiire igalpool, mitte ainult samasugustel teedel.
Ruutu kirjutas:Igal aastal üks uus ralli kõlab tõesti hästi. Siis oleks kõigil MM-sarja mittekuuluvatel etappidel reaalne võimalus ja siht, kuhu püüelda.
See aasta Türgi, siis Keenia, siis Eesti jne. Rotatsiooni korras. Muidugi siis raske mingit infrastruktuuri ehitada selle ümber aga on piisavalt kohti kus see olemas.
Teed on pärit Jeesuse ajast, viimane höövel käisin siin vist jääajal. Suht loterii on hetkel, aga edu Otile. Kui Türgi Muhammad soosib, siis saavad Olegi ja Georgiga jahil kaaviari ja šampust mekkida.
Viimati muutis Fordimees, 15 Sept 2018, 13:53, muudetud 1 kord kokku.
Enne rallit oli kihlveokontorite arvates Türgi ralli koefitsendid
Tänak 2.87
Paddon 5.00
Ogier 5.50
Latvala 7.50
Neuville 7.50
ja ülejäänud juba kaugemal.
Ma vaatasin neid ja mõtlesin, et ikka väga imelikud koefid. Eriti Tänaku ja paddoni koha pealt. Nüüd vaadates tundub aga jumala täpne case
Fordimees kirjutas:Teed on pärit Jeesuse ajast, viimane höövel käisin siin vist jääajal. Suht loterii on hetkel, aga edu Otile. Kui Türgi Muhammad soosib, siis saavad Olegi ja Georgiga jahil kaaviari ja šampust mekkida.
Esimene lause väga õige. Aga paistab, et sealt kukub mägedest pidevalt tükke juurde, seega üks põhjus, miks suured rahnud seal sageli keset teed.
ElvisP kirjutas:Enne rallit oli kihlveokontorite arvates Türgi ralli koefitsendid
Tänak 2.87
Paddon 5.00
Ogier 5.50
Latvala 7.50
Neuville 7.50
Ma vaatasin neid ja mõtlesin, et ikka väga imelikud koefid. Eriti Tänaku ja paddoni koha pealt. Nüüd vaadates tundub aga jumala täpne case
betsafes on Oti võidukoefitsent 10.00, aga max panus ainult 3 eurot
ElvisP kirjutas:Enne rallit oli kihlveokontorite arvates Türgi ralli koefitsendid
Tänak 2.87
Paddon 5.00
Ogier 5.50
Latvala 7.50
Neuville 7.50
betsafes on Oti võidukoefitsent 10.00, aga max panus ainult 3 eurot
Betsafe teeb selliseid erikampaaniaid jah, et suur koef, aga väike maksimaalne panus.
Tänak läks appi Breene autot kustutama, aga sellest jäi väheks.
Craig's C3 caught fire after SS11 and has been completely destroyed. Crew are fine. Ott Tanak used his extinguisher to help, but in vain.
viplala kirjutas:Tänak läks appi Breene autot kustutama, aga sellest jäi väheks.
Craig's C3 caught fire after SS11 and has been completely destroyed. Crew are fine. Ott Tanak used his extinguisher to help, but in vain.