ElvisP kirjutas:KidrA kirjutas:ElvisP kirjutas:Ja proovi ükskord aru saada, et keegi ei räägi mingist pidurdamisest, vaid jutt käib sellest, et Latvala võiks sõita rohkem oma võimete kohaselt, mitte üle piiri riskides, et Tänakuga ajad võrdsemad oleksid.
Nüüd tahad selle 1-2-3 ära rikkuda? Alles oli jutt, et kõik peaks paigas olema, et Latvala teaks oma kohta. Nüüd soovid, et sõidaks Tänakuga võrdsemaid aegu. Ja kui Tänak mingi väikese vea teeb mõnel katsel ja Latvala mööda pääseb, siis ütleme Latvalale, et ta omakorda Tänaku mööda lakseks eks?

Ma tegelikult arvan, et sa antud hetkel kas mängid lolli või siis oledki lihtsalt uskumatult kõva peaga. Kõik teised juba said aru, mida ma mõtlesin ja öelda tahtsin aga no ühele ei jõua kohale. Ma tõstan käed püsti ja annan alla ja loobun edasistest selgitustest.
Su jutt on lihtsalt ühest äärmusest teise, selles puudub pidev joon. Räägid, et Toyotas võiks olla nagu teistes meeskondades, nõrk konkurents ja et koerad teaks kus on nende koht, st Tänaku tiimikaaslased. Andku oma poodiumid ja võidud Tänakule. Kõik peaks paigas olema esimesest etapist, et Rootsis oli tiimikäsklused, Ogierile anti 1 punkt, nüüd võiks Toyota Tänakule juba 2019 Montes tiimikäsklustega punkte andma hakata.
Siis jutt muutub, Toyotas ei pidavat Tänakule konkurentsi olema, ei saa ka tiimikäsklusi siis enam anda eks. Raskeks läheb kui Tänak sõidab esikohal ja Latvala kolmandal kohal, et kuidas sa nagu aitad Latvala?
Ja kõige tipuks läheb jutt Latvalale ja tema mingitele "pirukatele". Et mees võiks sõita nii et Tänakule konkurentsi ei paku aga mitte ka vigu teha. Et ei sõidaks ikka Tänaku VASTU, eks. Ole kiire aga mitte nii kiire, et meie meest ohustada. Päris hea soovmõtlemine.
Kui Latvala SUUDAKS Tänakule konkurentsi pakkuda siis on tal selleks ka kõik õigused. Kui ei suuda siis ei puutu Latvala üldse siia teemasse.