Mul oleks ka huvi seal sõita aga ilmselt ei jõua me kokkulepeteni-huviline2- kirjutas:...huvi nagu oleks palju, aga keegi ei jõua kokkulepeteni.

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Mul oleks ka huvi seal sõita aga ilmselt ei jõua me kokkulepeteni-huviline2- kirjutas:...huvi nagu oleks palju, aga keegi ei jõua kokkulepeteni.
Kui sa kindlalt tead, et teelpüsimise kompetents on hetkel turul kõrges hinnas, siis jaga lahkesti mu kontakte. Tulu teeme ausalt pooleks ja võid kindel olla: ma toon tervelt lõpuni ära. Aus kaup igatpidi.schalke kirjutas:Grönholm ja Solberg on ju sellised kes sõidavad max 5 katset "võidu peale" ja siis off. Isegi Loeb ei püsi oma tagasituleku rallidel teel. On üks selle ajastu sõitja, kes püsiks teel, kuid ta ei viitsi enam sellise jamaga tegeleda.
Justnimelt, tabasid pointi. See ongi dilemma. Marcus ja Petter on võitlejad ja nad lähevad alati võidu peale, vaatamata sellele, et nende ajad on ammu möödas. Mulle meeldisid nad mõlemad rohkem kui Loeb. Tekibki küsimus, kas rahulikult kulgejale on mõtet tipptiimi autot anda. Vatanen mingil aastal võttis eesmärgiks rahulikult võtta ja lõpetas Soome ralli vist kümnendada. Viimastel katsetel lehvitas veel lahtisest aknast. Aga see ei olnud vist päris tehasetiimi auto. Minu jutu mõte oligi see, et Solku ja Marcus ei tundu olevat sellised mehed ja seetõttu nad eeldatavalt lõpuni ei jõua. Ära pahanda, siin foorumis võib ju arututleda erinevate sõijtate iseloomuomaduste üle.Lärri kirjutas:Kui sa kindlalt tead, et teelpüsimise kompetents on hetkel turul kõrges hinnas, siis jaga lahkesti mu kontakte. Tulu teeme ausalt pooleks ja võid kindel olla: ma toon tervelt lõpuni ära. Aus kaup igatpidi.schalke kirjutas:Grönholm ja Solberg on ju sellised kes sõidavad max 5 katset "võidu peale" ja siis off. Isegi Loeb ei püsi oma tagasituleku rallidel teel. On üks selle ajastu sõitja, kes püsiks teel, kuid ta ei viitsi enam sellise jamaga tegeleda.
Kullakene, nad on ju maailmameistrid. Sa ei saa meistriks kui sul ei ole kiskjalikku võitlustahet. Ja ega see võidujanu siis aastatega ei rauge, seda enam, et mõlemad mehed on väga tihti erinevate autode roolis ja käsi soojas, mitte ei leba +20kg-na rannaliival. Eks nad muidugi teadvustavad endale, et rong hakkab vaikselt jaamast lahkuma, aga proovima peab. Niisama sõidu pärast võiks nad eelmise aasta DS3 või Fiesta omale rentida ja paugutada kodumaistel võistlustel.schalke kirjutas:Marcus ja Petter on võitlejad ja nad lähevad alati võidu peale, vaatamata sellele, et nende ajad on ammu möödas.