REEDE 18.05.2018
SS2Viana do Castelo1 26.73 km11:15
SS3Caminha1 18.11 km12:12
SS4Ponte de Lima1 27.54 km12:52 Service B - Exponor - 34 Min
SS5Viana do Castelo2 26.73 km17:25
SS6Caminh2 18.11 km18:30
SS7Ponte de Lima2 27.54 km19:03
SS8Porto Street Stage1 1.85 km21:03
SS9Porto Street Stage2 1.85 km21:28 Leg total151.82 km
On tulnud siin jutuks, et sa Kolin soovid lõpetada teemade tegemise. RFi teemad on minu jaoks nr1infoallikas katsestartide kellaaegade vaatamiseks. Arvan et pole ainuke. Super töö, jätka kindlasti
Pints kirjutas:On tulnud siin jutuks, et sa Kolin soovid lõpetada teemade tegemise. RFi teemad on minu jaoks nr1infoallikas katsestartide kellaaegade vaatamiseks. Arvan et pole ainuke. Super töö, jätka kindlasti
sama siin, ma käin juba aastaid siit foormust neid teemasi jälgimas, katsete kella aegu usaldan ka pigem siin teemas, kui välismaa lehtedelt. Meie suguseid on ilmselgelt veel palju. Igatahes jõudu tööle!
Pints kirjutas:On tulnud siin jutuks, et sa Kolin soovid lõpetada teemade tegemise. RFi teemad on minu jaoks nr1infoallikas katsestartide kellaaegade vaatamiseks. Arvan et pole ainuke. Super töö, jätka kindlasti
Õnneks eelmise korra hetke emotsioonidel tehtud otsusest sai ka Kolin ise aru, et päeva teemad tuleb ikka üles panna, sest RF on tegelikult ajalooga koht, kus ollakse harjunud käima.
Edu ja tänu Kolinile selle traditsiooni jätkamisel!!!
RF elab tänu sinule edasi.
>
0
Rallimehed sünnivad ja surevad katkise kummi pärast
Mulle tundub (vähematsi loodan), et see oli toonane hetkeemetsioon, kui pausi ajal postitas keegi healjuhul korra päevas. Nii nagu ralli hakkas, toimus elu ka jälle kenasti tavapäraselt.
Kui ma selle kohustuse omale võtsin. Ning nagu näha, on huvi suur. Siis TEEN NEID TEEMASI EDASI vähemalt selle hooaja lõpuni. Eks siis vaatab mis saab.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Mulle kaa need päevateemad meeldivad väga, täiesti unikaalne. Tihtipeale kui mingi aeg ei ole aega rallit jälgida, siis selle asemel, et plussist järelvaatamist vaadata, loen postitus postituse haaval teema läbi, väga hea on nii tagantjärgi kaasa elada kõik vajaliku info ja emotsioonid saab kätte
Kõigile headele rallientusiastidele ja kommentaatoritele toon allolevas hoiatava näite, kui läägeks, imalaks või suisa ilgeks on võimalik oma mõõdutundetuses ja samaaegses piiratuses muutuda (allikas: AS Viasat):
"Ela kaasa Ott Tänaku ebamaisele kihutamisele Portugalis juba täna õhtul!
Järjest rohkem konkurentide kadedaid pilke pälviv Ott Tänak jätkab oma rasket,
kuid meeliülendavat teekonda MM-tiitli poole Portugalis.
Vaata meie superkangelase kihutamist Toyota roolis ja ära maga maha Eesti
spordiajaloo uute lehekülgede kirjutamist!"
Lärri kirjutas:Kõigile headele rallientusiastidele ja kommentaatoritele toon allolevas hoiatava näite, kui läägeks, imalaks või suisa ilgeks on võimalik oma mõõdutundetuses ja samaaegses piiratuses muutuda (allikas: AS Viasat):
"Ela kaasa Ott Tänaku ebamaisele kihutamisele Portugalis juba täna õhtul!
Järjest rohkem konkurentide kadedaid pilke pälviv Ott Tänak jätkab oma rasket,
kuid meeliülendavat teekonda MM-tiitli poole Portugalis.
Vaata meie superkangelase kihutamist Toyota roolis ja ära maga maha Eesti
spordiajaloo uute lehekülgede kirjutamist!"
Loodame, et (Tänakul) esimesel päeval kaotust üle minuti ei tule. Sest et ka teisel läbimisel ei ole ees mitte ilus puhtaks sõidetud trajektoor, vaid mingid zigulid lastakse esimese lõpus rajale, enne kui WRC-d taas teed puhastama saadetakse. Jääb üle vaid loota meie superkangelase ebamaistele võimetele.
Mõtlesin, et vaatan täna esimest katset eesti kanalilt..
TV6s ikka tüübid panevad ikka aiast ja aiaaugust teemat. Kohati on ikka nii, et hoia peast kinni teksti.
Lithium kirjutas:Mõtlesin, et vaatan täna esimest katset eesti kanalilt..
TV6s ikka tüübid panevad ikka aiast ja aiaaugust teemat. Kohati on ikka nii, et hoia peast kinni teksti.
Hr.Kruus teatas ennist, et Tidemand võitis selle katse. Rohkem pole vist mõtet täna vaadata, katsevõitja teada.