Sinu õnneks, ka minu kodus on pinged laes siisvaana kirjutas:Mul rallinädalatel peretülid, et ninapidi arvutis ja foorum lahti aga ma ei anna alla
Foorum jätkaku!!

Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Sinu õnneks, ka minu kodus on pinged laes siisvaana kirjutas:Mul rallinädalatel peretülid, et ninapidi arvutis ja foorum lahti aga ma ei anna alla
Foorum jätkaku!!
Sorry, et offtopic aga oleksin kahe käega selle poolt, et rallifoorum saaks kaasaegsemaks ja oleksime oma meeskonnaga igati nõus aitama, aga.....vwmehaanik kirjutas:.
Tegelikult võiks ju foorumite eestvedajad kopereeruda ja ühendada kaks asja. Tundub, et ralli.ee-l on värskem rakendus, võtke siis see aluseks ning pange see url rallifoorum.ee viitama ka ralli.ee-le. Saame fännid kõik ühte kapsaaeda. Nii väike riik ei vaja kahte duubeldatud foorumit.
Sõbrapoiss, ära anna allaKolin kirjutas:See on viimane ralli kui ma päevade teemad teen. Ei näe asjal enam pointi.
Ühinen "vanainimeste" arvamusega, et küll tuleb Rallifoorumit hinges hoida, sest tegelikult on ju see ainus paik, kust saab kõige kiiremini adekvaatse info, kui midagi PÄRISELT juhtub... Nii kurbi kui ka rõõmustavaid näiteid teame ju rohkem kui... neliskahar kirjutas:rallifoorum.ee alati esimene asi mida lugema hakata, kui mingi sündmus käimas vms.
Igaljuhul ei ole vaja paanikat külvata, kui igapäev 20 uut postitust pole:)
Valmacher'iga nõus - karakterid hakkavad kaduma ja tulevad geeli-poiste klannid...aga niikaua kui meie omad pildis, siis pole ju vahet.
Minupärast võib see foorum oma näolt ja kujult rahulikult niimoodi edasi tiksuda-tähtis on, et info oleks olemas ja et meie sõitjad poodiumil.
Suur tänu teemade tegijatele jt. kes kätt pulsil hoiavad.
Lugesin Sinu mõtteid ja ei saa kuidagi nõus olla. Tänane autoralli MM on väga põnev (F1 ei viitsi ammu enam vaadata) , eelmine aasta oli rallide poodiumitel rohkem rahvast kui varem (kõhutunne nii ütleb, statistikat võiks kontrollida). Ma olen rallit, ka MM-i jälginud juba varsti 30 aastat ja praegune aeg on väga lahe. Küsijaid on palju aga üks vend on lihtsat parem kui teised. Ogieril on see x factor. Ott, Neuville, Lappi, Jari, Meeke aga ka Sordo, ehk mõnel hetkel ka Breen või Paddon kui sõita saab, võiks olla potentsiaalne poodiumi küsija. On nagu on aga mina olen väga rahul sellega, mis seis täna on.valmacher kirjutas:Sõbrapoiss, ära anna allaKolin kirjutas:See on viimane ralli kui ma päevade teemad teen. Ei näe asjal enam pointi.![]()
Olen WRC-d jälginud rohkem kui 15+ aastat, ja pean ütlema et ilmselt pole olnud selle aja sees rallit, millest oleksin täiesti eemale jäänud. Aga pean tõdema, et viimasel ajal ei kõneta see WRC ka mind enam niipalju. Sama lugu ka F1-ga, 15+ aastat jälginud, 100% GP-sid lives kas siis TV-s või need üksikud korrad kohapeal olles ära vaadanud. Isegi nüüd kui Liberty Media poolt meile Eestis puid alla pandakse pole ükski sõit vaatamata jäänud. Siiski aga võrreldes algusaastatega siis eufooria minus on kõvasti kadunud.
WRC puhul All Live jätab külmaks, vist on isegi aktiveeritud ja raha tiksub maha kaardilt aga pole ausalt öeldes huvi ja aega seda live pilti koguaeg vaadata. Isegi 56GB? telia telefoni nett kipub kole kiiresti täis saama.
10+ aastat tagasi olid mobiilse netiga lood nagu nad olid, kõik rallid ja katsed tulid toas arvuti kõrval F5 toksides ja raadiot kuulates passida. Mobiilse netiga see vajadus kadus, kas siis läbi autoraadio bluetoothiga kuulatud kui teel olles, üks klapp kõrvas olles muid asju tehes wrc raadiot kuulates. Mingi sündmuse korral saab/sai kohe lisainfot sotsiaalmeediast juurde otsida. Näis nüüd kuidas see raadio asjandus toimima hakkab ja kes seal juttu puhuma hakkavad.
Rallifoorumit olen alati sirvinud, lihtsalt sisse pole loginud ja pole olnud vajadust midagi kommenteerida.
Sama vaikus on järsku tekkinud ka rahvusvahelises foorumis ja ka Twitteris jms. Lihtsalt palju on muutunud viimasel ajal, seda infot valgub igast kanalist niipalju sisse et vahepeal tekib selline tüdimuse tunne. Aastaid tagasi pidid sa väga palju vaeva nägema et leida mingi testi, ralli vms kohta infot. Vahet pole mis sots meedia kanaleid kasutad, igalpool sama jutt, fotod ja müra. Kui palju näiteks Eesti meediakanalid rallit kajastavad? Iga leht on mingeid pastakast väljaimetud jutte täis, iga kanal näitab mingit kokkuvõtet. Kus ***** te sõbrad aastaid tagasi olite?
WRC-s puuduvad tänapeaval karakterid, enamus rallidel on top 3 etteaimatav, vahet pole mis sõitja juttu kuulad siis enamjaolt tuleb sealt tüüpilist PR joga. Lisaks on hakanud rallisõitjad oma soengute ja väljanägemisega vaeva nägema. Puudrit näkku ja geeli pähe. Et nagu... Ajad on muutunud.
F1-s sama lugu, võtame sealt Alonsod ja Kimid välja - kõik ülejäänud vennad nagu ühe vitsaga löödud nii oma tegude, ütlemiste kui ka käitumisega rajal ja raja kõrval. Maxi puhul on tegu hetkel erandiga aga küll too sell ka rahuneb. Sõitusid on ka liialt palju. Ja autod... See esimene V10 heli mis läbi ihu tungis, ei unune küll kunagi.
Siin võikski kirjutama jääda kuid kes see ikka mõistab![]()
Aga mõnusaid rallielamusi siin F5 toksides või kohtumiseni kuskil rajaääres võsas![]()
Rally ppl = friends 4ever!
Ei saanudki aru mis tal juhtus, kas üldse juhtus midagi?Epik kirjutas:Esimesel startijal juba juhtub![]()
Ei saa täpselt aru, kus see aeg kinni läheb (ilmselt kohe peale trampat), aga see Bulacia kaotas ika ca 10 seki|Jan| kirjutas:Ei saanudki aru mis tal juhtus, kas üldse juhtus midagi?Epik kirjutas:Esimesel startijal juba juhtub![]()