Tervist, ei ole juba ammu siia kirjutanud, aga mõtlesin, et seletan paar asja ära ka nn. suurele ringile.maailmameister kirjutas:Samas praegu see foorum töötab veel. Eesti rallihuviliste seltskond ei ole nii suur, et peaks 2 eraldi foorumit olema. Mulle meeldib see foorum, ma olen sellega harjunud jne. Käib mulle ka närvidele vahest ...
Aastaid tagasi, kui sai loodud ralli.ee oli ka minu mõte et pole pointi kahel ralliteemalisel foorumil ja sai välja pakutud, et ralli.ee foorumiks jääks rallifoorum. Aitaksin seda arendada ja kaasajastada (ei soovinud endale seda rallifoorumit, vaid oleks seda arendanud omast vabast ajast ja oma rahakotil. Oleksin asja arendanud samamoodi, nagu hetkel olen seda teinud meie foorumiga) Kuna abikäest ei oldud huvitatud ja ralli.ee portaal ilma foorumita oleks olnud nagu rallikas ilma ratasteta saigi lisatud ka foorum. Ei ole kunagi olnud mõttes kellegagi konkureerida või muud sellist. Eesti on liiga väike selleks.
Nagu juba Gevin siin kirjutas, siis ralli ee toimib ainult tänu ühele rallifanaatikute meeskonnale, kes teevad seda kõike omast vabast ajast ja sellest kasu saamata. Nii et selleasemel, et siin materdada, võiks pigem olla tänulikud, et leidub selliseid hakkajaid, kes teevad ka midagi ära, mitte ei targuta ainult.
Ja loomulikult pean vabandama sellepärast, et üks meie liikmetest sattus hoogu ja hakkas siin reklaamima. See ei olnud tõesti ilus, nii et vabandused ja naudime rallit sõbralikult edasi