WRC 3

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Kolin
Moderaator
Moderaator
Reactions: 21
Kontakt:

Postitus Postitas Kolin »

Jälgija kirjutas:Mis sellel GB-l viga on, ei saa ma aru? Mõnus ju sopa sees müdistada. Mis aga Wilsonisse puutub, siis ta ütles mulle, et kui ma oma teise sõitja staatusest (esisõitja hetkel Strike ;) ) lahti ei saa, siis raha kokkuhoiu mõttes peab ta mu varsti lahti laskma ja siis ma ei tea, kas ma üldse saan kusagilt lepingut :(
Kui ta su raha kokkuhoiu pärast lahti laseb on mul võimalus teiseks sõitjaks pääseda. Ta ütles mulle, et arenemise ruumi ja potensiaali mul on. Leping kah pikemaks ajaks tehtud. Nii, et sa pead pingutama ja mind oma selja taga hoidma :lol:
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

jussis kirjutas:
Kolin kirjutas:
jussis kirjutas:Mullegi GB ei meeldi üldse aga tuleb ära sõita mis muud aga saaks sealt mõnedki punnid oleks hea :?
PS Sidruni meeskond jäi minu esitlusega ralule Soomes ja ütles et noore sõitja kohta pole hull ja pikendasid lepingut kuni Rootsi rallini :D
Nii et kuni Rootsini olen prantslaste tiimis koos King`ga ja Seb´ga(loodan et nad mulle ka asfaltil sõitmist õpetavad :D )
No oled ikka keelitaja. Ise laksab seal selliseid aegu nagu nii, et teised ei saa aisulegi :shock:
Oleks see vaid nii ma kohe ei saa hakkama kui kodust nii kaugel sõidan
Võibolla peaks mängu tegijatela ettepeneku tegema ,et lõunaeesti ralli siise paneks. Ehk seal sul veab siis ei ole sa kodust kaugel. OK see oli nali. :lol: mitte norimine :wink:
Strike
Moderaator
Moderaator
Reactions: 3

Postitus Postitas Strike »

Fordi kooseis Walesi rallil siis : Strike, Kolin, Jälgija. Saab näha, kuidas siis pinge all sõitmine välja tuleb. Kuigi minul pingeid pole, sest ma kindle esisõitja hooaja lõpuni. Nii mulle vähemalt öeldi. :)
Proud supporter of Angry Duck

Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
aix
Rallifoorum 24/7
Rallifoorum 24/7
Reactions: 0
Kontakt:

aix

Postitus Postitas aix »

Strike kirjutas:Fordi kooseis Walesi rallil siis : Strike, Kolin, Jälgija. Saab näha, kuidas siis pinge all sõitmine välja tuleb. Kuigi minul pingeid pole, sest ma kindle esisõitja hooaja lõpuni. Nii mulle vähemalt öeldi. :)
Ärge siis eratiimi sõitjat - see tähendab mind - veel maha kandke.
Üritan kah kunagi jala tehase tiimi ukse vahele saada. :wink:
Strike
Moderaator
Moderaator

http://www.visionracer.com/intro.html Selle süsteemiga oleks vist tõeline nauding WRC3 sõita.

Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Ega ei oleks paha. See teeb asja nautimise igati põnevaks
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas jussis »

Strike kirjutas:http://www.visionracer.com/intro.html Selle süsteemiga oleks vist tõeline nauding WRC3 sõita.
No kuhu see asi välja viib juba projektoriga sõites mõtled et nägu päris aga nii?!?!?!
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

:? hmmmmm aga homme Strike ma sinu juurde lahingut andma Walesi rallil :D Citroeni esisõitja või mis???aa ja kui te väga ei vihasta võin homme need 3 soome viimast katset ka tallata siis konkurentsis ikka
Fulber
Hooaja Rallivõlur
Hooaja Rallivõlur
Kontakt:

Postitus Postitas Fulber »

Strike kirjutas:No Rhys ma oleks ka poolt olnud, et järgmine oleks olnud Rootsi lumised teed a ju siis peame enne veel seal porimülkas olema. :)
Ok punktisüsteem jääb endiseks. Lihtsalt pakkusin selle, et äkki tahate.
Ok see mõte siis nüüd läinud. Jääb nii nagu on.
Mis puutub meeskondadese siis Soomes jäi Wilson minuga (Markkoga) nii rahule, et minuga sõlmiti hooaja lõpuni leping. :)
Mind jälle vallandati Mitsust pärast Soome rallit, aga lõpuks siiski pakuti välja, et võin hakata enne starti Mitsu tiimi kummirõhu kontrollijaks. Kusjuures, ainuke mõõteriist, mis antakse on õhupall. Aga ei ma ei nurise sugugi. :D :D
Mis aga U.K võistlusesse puutub, siis paraku ei saa ma veel homme teiega kahjuks liituda (kuigi algselt pidin). Ma lihtsalt viibin veidi eemal, aga esimesel võimalusel vajutan lapatsi põhja ja kui intervjuud pärast katseid tullakse küsima, ütlen " VEEERY SLIPERY, WATER EVERYWHERE !!!" :D
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Sparco kirjutas::? hmmmmm aga homme Strike ma sinu juurde lahingut andma Walesi rallil :D Citroeni esisõitja või mis???aa ja kui te väga ei vihasta võin homme need 3 soome viimast katset ka tallata siis konkurentsis ikka
Ehk võibolla järgmine hooaeg. :D Sa niigi konkuretsis seitsmes koht igati tubli :? Aga mul pole selle vastu midagi kui minu punktid samaks jäävad :lol:
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Sõitsin siis GB ära eile. Here are the results:

SS1 2,44,10
SS2 3,15,14
SS3 3,51,17
SS4 6,03,88
SS5 3,11,29
SS6 2,44,14
SS7 6,01,93
SS8 3,53,28
SSS 1,45,22 (spinn enne lõppu 180 kraadi)

KOGUAEG: 33,30,15

Kommentaariks võiks öelda, et suhteliselt palju murupeal sõitmist oli, kuid ühtegi VÄGA suurt viga ei teinud õnneks (peale SSS-i). Ma ei tea, mis aegu te seal sõitma hakkate ja mitmendaks ma lõpuks jään aga mulle see GB väga meeldib, lihtsalt mõnus on sõita.

P.S. Kolin, ma ei taha küll olla halb iriseja aga sinu lõpuaaega vaadates tundus see kuidagi väga väike, arvutasin umbes kokku ja kas see ei peaks olema 34,05?
Strike
Moderaator
Moderaator

No nii jõudsin ka ikka eile veel Walesi teedel oma ajad ära sõita.

Here are the results:

Round 2 of WRC3 Rallifoorum Challenge: Wales Rally GB 2004

SS1 Felindre1 2.40,18
SS2 Margam1 3.07,56
SS3 Crychan1 3.52,65
SS4 Rheola1 5.59,59
SS5 Margam2 3.17,10 (Spinn pargi osas)
SS6 Felindre2 2.52,53
SS7 Rheola2 5.55,01
SS8 Crychan2 3.51,28
SS9 Cardiff Docks 1.42,98

Üldaeg: 33.18,88

Auto endiselt Ford Focus RS03

P.S Kolin sinu üldajaga on küll midagi mööda. Võrdlesin me katseaegu ja su kaotus mulle kogu rallil u. +1.05 seega peaks lõpuaeg sul olema seal kuskil 34.20 kandis :?: :)

Michael Park R.I.P
jussis
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas jussis »

GB käidud ja midagi rõõmustavat seal ei ole sain sõimata,et suutsin lõhkuda käigukasti ja radiaatori.Tegelikult oli auto kogu nädalavahetuse ülejuhitav ja min vaevasid tervise probleemid,sest need inglise PUP´id jätsid oma jälje aga siit need kesised tulemused koos rohkete spinnidega.
SS1 2,50,40
SS2 3,02,36
SS3 4,02,36
SS4 6,17,42
SS5 3,00,14 (ainuke kus ei teinud vigu)
SS6 2,58,25
SS7 6,15,91
SS8 4,02,84
SS9 1,44,17

Üldaeg siis väga nõrk 34,13,85

Nii et ütleme polnud õnne :(
Külaline

Põrgusse, olengi siis Fordi tiimist kinga saanud. Aga mul on juba plaan, kuidas rallimaailma tagasi tulla ;)
Strike
Moderaator
Moderaator

Jälgija kirjutas:Põrgusse, olengi siis Fordi tiimist kinga saanud. Aga mul on juba plaan, kuidas rallimaailma tagasi tulla ;)
Kolinile ju tegid ära aegades? :)

Michael Park R.I.P
Külaline

Nojah aga ma pidin saama esisõitjaks, kuid ju mu kogemuste pagas on nõrk, ise olen nõrk või siis ei ole lihtsalt sponsoreid, igal juhul sain kinga, Malcolm tegi tuti-tuti ja näitas ust.
Strike
Moderaator
Moderaator

Jälgija kirjutas:Nojah aga ma pidin saama esisõitjaks, kuid ju mu kogemuste pagas on nõrk, ise olen nõrk või siis ei ole lihtsalt sponsoreid, igal juhul sain kinga, Malcolm tegi tuti-tuti ja näitas ust.
Esisõitjaks Fordi tiimis on päris keeruline hetkel saada. :) Sest mul ju aastane leping. :lol:

Michael Park R.I.P
Kolin
Moderaator
Moderaator
Kontakt:

Strike kirjutas:No nii jõudsin ka ikka eile veel Walesi teedel oma ajad ära sõita.

Here are the results:

Round 2 of WRC3 Rallifoorum Challenge: Wales Rally GB 2004

SS1 Felindre1 2.40,18
SS2 Margam1 3.07,56
SS3 Crychan1 3.52,65
SS4 Rheola1 5.59,59
SS5 Margam2 3.17,10 (Spinn pargi osas)
SS6 Felindre2 2.52,53
SS7 Rheola2 5.55,01
SS8 Crychan2 3.51,28
SS9 Cardiff Docks 1.42,98

Üldaeg: 33.18,88

Auto endiselt Ford Focus RS03

P.S Kolin sinu üldajaga on küll midagi mööda. Võrdlesin me katseaegu ja su kaotus mulle kogu rallil u. +1.05 seega peaks lõpuaeg sul olema seal kuskil 34.20 kandis :?: :)
Teil on õigus. Ise olen loll kirjutasin valesti 34:20,18 :(
Strike
Moderaator
Moderaator

jussisSS5 3,00,14 (ainuke kus ei teinud vigu)

Ei tahaks küll noriv olla vms. A see SS5 Margam 2 aeg kuidagi utoopiline. Extreme autoga sai seda katset sõidetud ajaga 2.57. WRC ga kaotada ainult 3 sekundit tundub kuidagi kahtlane ja sa võitsid meid jälgijaga sellel katsel üle 10 sekundi. Kas seal oli äkki sul aeg 3.10,14?

Vahet pole tegeltikult a lihtsalt tõin ühe näite. Kolinil oli ka kogemata lõpuaeg valesti läinud. :roll:

P.S No hard feelings. Äkki me oleme lihtsalt sellel katsel masendavalt aeglased.

Michael Park R.I.P
Sparco
Hooaja Kaval Ants
Hooaja Kaval Ants

Postitus Postitas Sparco »

Oh higimull lausa otsaees.Rebisin Strike käest mängu ja mees oli ise kõrval niisiis siin on minu Inglismaa ajad olgu veel ette öeldud, et oli kõva andmine Jälgijaga kuni viimase millimeetrini....... :D :D

SS1 Felindre1 2.40,60
SS2 Margam1 3.10,99
SS3 Crychan1 3.53,33
SS4 Rheola1 6.04,81
SS5 Margam2 3.18,77
SS6 Felindre2 2.48,18
SS7 Rheola2 5.59,51
SS8 Crychan2 3.54,08
SS9 Cardiff Docks 1.39,65(nägin võimalust rünnata,kuna tuli ju 180 kraadi :wink: Jälgijal)

Üldaeg: 33.29,92

Midagi pole teha üks mats(Strike)on ikka omas maailmas mees .......aga jah Jälgija oli kõva andmine kordame teinekordki! :shock: :D
Vasta