WRC 3
Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Jaga punktid välja kui julgedStrike kirjutas:Rohkem vist aegasi siia ei tule. Sest kõik kes sõitma pidid on sõitnud.Kolin kirjutas:Eks siis varsti on aeg üld aegade top ülesse panna.Kas jagame MM punktid peale Soome etappi välja?

Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Moderaator
- Kontakt:
Talle pane RETIRED 7-ndal katsel Käigukasti probleemide tõttu
JWRC arvestuses võib ta need 10 punkti ka saada
Kui punkteid jagad siis pane koos aegadega. NT. võitja aeg ja siis palju keegi kaotas. Kui viitsid jamada

Kui punkteid jagad siis pane koos aegadega. NT. võitja aeg ja siis palju keegi kaotas. Kui viitsid jamada

Tegelen asjaga peale 12st siis mul väheke aega süvenedea ka.Kolin kirjutas:Talle pane RETIRED 7-ndal katsel Käigukasti probleemide tõttu![]()
Mis puutub järgmist rallit siis teeks ettepaneku, et kõik ütlevad ralli mida nad järgmiseks sõita tahaksid ja siis see mis enim hääli saab selle sõidame. Nõus?
Mina eelistaks sõita järgmisena: Rootsi või Saksamaa.
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Moderaator
- Kontakt:
Kuna Jälgija pakkus välja Inglismaa siis ma juba sõitsin selle läbi ja panen ajad kirja
SS1 2:49,72
SS2 3:08.87
SS3 4:06,19 no see läks täiega metsa sõna otseses mõttes
SS4 6:10.40
SS5 3:25,17
SS6 2:54,15
SS7 6:11,46
SS8 3:55,31
SS9 1:43;91
Üldaeg: 32:05,18
Eks te nüüd ise tea kas sõidate või ei aga ma sõitsin selle ära ja loodan, et te sõidate ka selle läbi.
Kuna Jälgija selle juba välja pakkus.
Järgmise võiks sedasi teha nagu Strike pakkus, et enim hääli saanud ralli sõidetakse järgmisena
PS. Sõitsin Ford Focus WRC-ga Kuna pärast nõrka esitust Soomes lasi Subaru team mu sealt päevapealt lahti. Ühesõnaga anti kinga
SS1 2:49,72
SS2 3:08.87
SS3 4:06,19 no see läks täiega metsa sõna otseses mõttes

SS4 6:10.40
SS5 3:25,17
SS6 2:54,15
SS7 6:11,46
SS8 3:55,31
SS9 1:43;91
Üldaeg: 32:05,18
Eks te nüüd ise tea kas sõidate või ei aga ma sõitsin selle ära ja loodan, et te sõidate ka selle läbi.
Kuna Jälgija selle juba välja pakkus.

Järgmise võiks sedasi teha nagu Strike pakkus, et enim hääli saanud ralli sõidetakse järgmisena

PS. Sõitsin Ford Focus WRC-ga Kuna pärast nõrka esitust Soomes lasi Subaru team mu sealt päevapealt lahti. Ühesõnaga anti kinga

No nii siin siis on esimesed tulemused sarjast WRC3 Rallifoorum Challenge 
Pean kohe ära ütlema, et kõige tulisem heitlus käis teise koha peale mille lõpuks 0,3 sekundilise eduga võitis Jälgija, Jussise ees.
Neste Rally Finland 2004 WRC3 Rallifoorum Challenge results:
1. Strike 25.50,71
2. Jälgija 26.01,09 +10,3
3. Jussis 26.01,34 +10,6
4. Sparco 26.24,0 +33,3 (Lasin Sparcol eriloa alusel sõita Soome ralli 3 viimast katset ka lõpuni, mis muutis veidi üldjärjestust.)
5. Aix 26.36,95 +46,2
6. Kolin 26.51,90 +1.01,2
7. Rhys Fulber 27.23,0 +1.32 (Ma loodan, et ma arvutasin u. õieti lõpuaja.)
Loodetavasti arvutasin kõik ajad ja punktid õieti, kui mingid probleemid andke teada. Mõned sekundi kümnedikud siia sinna, aga põhimõtteliselt on kõik ajad õiged.
WRC3 Rallifoorum MM punktid jagunesid siis järgnevalt:
1. Strike 10p
2. Jälgija 8p
3. Jussis 6p
4. Sparco 5p.
5. Aix 4p
6. Kolin 3p
7. Rhys Fulber 2p
Teine Rallifoorum WRC3 Challenge etapp toimub siis Walesi teedel Rally GB. Jõudu ja edu siis kõigile seal. Auto valik endiselt vaba. Nagu siin kuulda mõni mees juba oli sunnitud tiimi vahetama, sest peale Soomet sai "kinga".

Pean kohe ära ütlema, et kõige tulisem heitlus käis teise koha peale mille lõpuks 0,3 sekundilise eduga võitis Jälgija, Jussise ees.
Neste Rally Finland 2004 WRC3 Rallifoorum Challenge results:
1. Strike 25.50,71
2. Jälgija 26.01,09 +10,3
3. Jussis 26.01,34 +10,6
4. Sparco 26.24,0 +33,3 (Lasin Sparcol eriloa alusel sõita Soome ralli 3 viimast katset ka lõpuni, mis muutis veidi üldjärjestust.)

5. Aix 26.36,95 +46,2
6. Kolin 26.51,90 +1.01,2
7. Rhys Fulber 27.23,0 +1.32 (Ma loodan, et ma arvutasin u. õieti lõpuaja.)
Loodetavasti arvutasin kõik ajad ja punktid õieti, kui mingid probleemid andke teada. Mõned sekundi kümnedikud siia sinna, aga põhimõtteliselt on kõik ajad õiged.
WRC3 Rallifoorum MM punktid jagunesid siis järgnevalt:
1. Strike 10p
2. Jälgija 8p
3. Jussis 6p
4. Sparco 5p.
5. Aix 4p
6. Kolin 3p
7. Rhys Fulber 2p
Teine Rallifoorum WRC3 Challenge etapp toimub siis Walesi teedel Rally GB. Jõudu ja edu siis kõigile seal. Auto valik endiselt vaba. Nagu siin kuulda mõni mees juba oli sunnitud tiimi vahetama, sest peale Soomet sai "kinga".

Viimati muutis Strike, 12 Mär 2004, 22:06, muudetud 2 korda kokku.
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Kas Fordi meeskond jäi sinuga paremini rahule, kui Subaru?Kolin kirjutas:Ei olnutki päris hull vähemalt ei jäänud viimaseks.

Päris korralik võistlus meil siin käima läinud loodetavasti jätkub osavõtjaid ja lisandub veel mõni, sest Soome rallilt jäi 8nda koha punktid üldse jagamata. Et oleks motivatsiooni pinutada peaks äkki tulevikus kaaluma mõtet, et kes võidab ralli jooksul kõige rohkem katseid see saab boonuseks lisa punkti?
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Mina saan ka Inglismaa ajad lisada siia homme õhtul, sest enne lihtsalt pole aega. Kuigi üritan ehk leida täna veel õhtul aega selleks, et GB ära sõita.Kolin kirjutas:Niis siis ootan teie Inglismaa tulemusi mul on nad juba kirjas.![]()
Rhys saab need ajad alles homme vist siia panna.

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
-
- Reactions: 0
[/quote]Et oleks motivatsiooni pinutada peaks äkki tulevikus kaaluma mõtet, et kes võidab ralli jooksul kõige rohkem katseid see saab boonuseks lisa punkti?[/quote]
Seda ei tahaks, sest ralli võlu ju ongi see, et loeb lõpuaeg, mille sa saad tänu stabiilsele kuid kiirele (kui hästi läheb) sõidule. Mina eelistaksin endist varianti.
Aga ega siis muud, kui Inglismaale piletid ära bronnima, ja kihutama!
Seda ei tahaks, sest ralli võlu ju ongi see, et loeb lõpuaeg, mille sa saad tänu stabiilsele kuid kiirele (kui hästi läheb) sõidule. Mina eelistaksin endist varianti.
Aga ega siis muud, kui Inglismaale piletid ära bronnima, ja kihutama!
Viimati muutis Külaline, 11 Mär 2004, 12:55, muudetud 1 kord kokku.
-
- Moderaator
- Kontakt:
Loodan küll. Isand Wilson ei kärkinud väga ainult kui siis selle metsa läinud katse pärast tegi kõvemat häält. Edasine sõltub juba teie tulemustestStrike kirjutas:Kas Fordi meeskond jäi sinuga paremini rahule, kui Subaru?
Päris korralik võistlus meil siin käima läinud loodetavasti jätkub osavõtjaid ja lisandub veel mõni, sest Soome rallilt jäi 8nda koha punktid üldse jagamata. Et oleks motivatsiooni pinutada peaks äkki tulevikus kaaluma mõtet, et kes võidab ralli jooksul kõige rohkem katseid see saab boonuseks lisa punkti?

PS. Olen Jälgijaga nõus. Reeglid võiks samaks jääda nagu seda Soomes oli, et punkte anntakse üldaja eest.

Mullegi GB ei meeldi üldse aga tuleb ära sõita mis muud aga saaks sealt mõnedki punnid oleks hea
PS Sidruni meeskond jäi minu esitlusega ralule Soomes ja ütles et noore sõitja kohta pole hull ja pikendasid lepingut kuni Rootsi rallini
Nii et kuni Rootsini olen prantslaste tiimis koos King`ga ja Seb´ga(loodan et nad mulle ka asfaltil sõitmist õpetavad
)

PS Sidruni meeskond jäi minu esitlusega ralule Soomes ja ütles et noore sõitja kohta pole hull ja pikendasid lepingut kuni Rootsi rallini

Nii et kuni Rootsini olen prantslaste tiimis koos King`ga ja Seb´ga(loodan et nad mulle ka asfaltil sõitmist õpetavad

-
- Moderaator
- Kontakt:
No oled ikka keelitaja. Ise laksab seal selliseid aegu nagu nii, et teised ei saa aisulegijussis kirjutas:Mullegi GB ei meeldi üldse aga tuleb ära sõita mis muud aga saaks sealt mõnedki punnid oleks hea![]()
PS Sidruni meeskond jäi minu esitlusega ralule Soomes ja ütles et noore sõitja kohta pole hull ja pikendasid lepingut kuni Rootsi rallini![]()
Nii et kuni Rootsini olen prantslaste tiimis koos King`ga ja Seb´ga(loodan et nad mulle ka asfaltil sõitmist õpetavad)

-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
aix
Sama siin, kui arvestada, et õhtul unise peaga sõidetud.Kolin kirjutas:Ei olnutki päris hull vähemalt ei jäänud viimaseks.
Niis siis ootan teie Inglismaa tulemusi mul on nad juba kirjas.![]()
Rhys saab need ajad alles homme vist siia panna.
GB-s annan teile lahingu:2gunfire:
No Rhys ma oleks ka poolt olnud, et järgmine oleks olnud Rootsi lumised teed a ju siis peame enne veel seal porimülkas olema. 
Ok punktisüsteem jääb endiseks. Lihtsalt pakkusin selle, et äkki tahate.
Ok see mõte siis nüüd läinud. Jääb nii nagu on.
Mis puutub meeskondadese siis Soomes jäi Wilson minuga (Markkoga) nii rahule, et minuga sõlmiti hooaja lõpuni leping.

Ok punktisüsteem jääb endiseks. Lihtsalt pakkusin selle, et äkki tahate.
Ok see mõte siis nüüd läinud. Jääb nii nagu on.
Mis puutub meeskondadese siis Soomes jäi Wilson minuga (Markkoga) nii rahule, et minuga sõlmiti hooaja lõpuni leping.

Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Oleks see vaid nii ma kohe ei saa hakkama kui kodust nii kaugel sõidanKolin kirjutas:No oled ikka keelitaja. Ise laksab seal selliseid aegu nagu nii, et teised ei saa aisulegijussis kirjutas:Mullegi GB ei meeldi üldse aga tuleb ära sõita mis muud aga saaks sealt mõnedki punnid oleks hea![]()
PS Sidruni meeskond jäi minu esitlusega ralule Soomes ja ütles et noore sõitja kohta pole hull ja pikendasid lepingut kuni Rootsi rallini![]()
Nii et kuni Rootsini olen prantslaste tiimis koos King`ga ja Seb´ga(loodan et nad mulle ka asfaltil sõitmist õpetavad)
-
Mis sellel GB-l viga on, ei saa ma aru? Mõnus ju sopa sees müdistada. Mis aga Wilsonisse puutub, siis ta ütles mulle, et kui ma oma teise sõitja staatusest (esisõitja hetkel Strike
) lahti ei saa, siis raha kokkuhoiu mõttes peab ta mu varsti lahti laskma ja siis ma ei tea, kas ma üldse saan kusagilt lepingut 

Kresta tuli ju Hundayst ära mine küsiJälgija kirjutas:Mis sellel GB-l viga on, ei saa ma aru? Mõnus ju sopa sees müdistada. Mis aga Wilsonisse puutub, siis ta ütles mulle, et kui ma oma teise sõitja staatusest (esisõitja hetkel Strike) lahti ei saa, siis raha kokkuhoiu mõttes peab ta mu varsti lahti laskma ja siis ma ei tea, kas ma üldse saan kusagilt lepingut