WRC+
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Re: WRC+
zill154 kirjutas:Kas Mehiko ralli all live promokoodi on kellegil?
8,99€ ja kood olemas
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Tahtsin ostma hakata, aga pakkus free trialit. Nädalaks sain tasuta, mingit koodi ei küsinud.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Ei ole kallis aga miks osta kui tasuta antakse. Järelikult on midagi viga, vastasel juhul tasuta ei jagata. Kui pluss kasvõi kaks rallit laitamatult töötab siis maksan hea meelega aga praegu hea kui ühe päeva ilma jupsimiseta töötabAndreReiu kirjutas:Tundub, et paljude “rallifännide” jaoks on see liiga kallis.Kolin kirjutas:zill154 kirjutas:Kas Mehiko ralli all live promokoodi on kellegil?
8,99€ ja kood olemas
-
- Rallifoorum 24/7
Huvitav miks siis siin iga rallipäev virin on, et splitid ei tööta ja gps ei tööta jne jneBurns kirjutas:Siiani pole praktiliselt ükski ralli mitte mingit muret olnud, kõik töötab laitmatult. Tundub, et üldse kohati ei ole süüdi WRC+, vaid n.ö kasutaja enda jamad.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Kui GPS ei tööta- see pole ju WRC+ viga.calderon kirjutas:Huvitav miks siis siin iga rallipäev virin on, et splitid ei tööta ja gps ei tööta jne jneBurns kirjutas:Siiani pole praktiliselt ükski ralli mitte mingit muret olnud, kõik töötab laitmatult. Tundub, et üldse kohati ei ole süüdi WRC+, vaid n.ö kasutaja enda jamad.
rattaga on kah hea sõita
WRC ülekanne ei ole Eurovisiooni lauluvõistlus, mis toimub kindlal väikesel kinnisel territooriumil garanteeritud leviga. Viriseda siin, et 9 euri eest saad asja kus kord ei tööta üks ning kord ei tööta teine, siis peaks olema piinlik ennast rallifänniks pidada. Kindlasti oleks võimalik ka ralliülekanne täiesti veavabaks saada, kuid siis ei maksaks see 9 euri kuus.
Minu rallijälgimine on saanud tänu WRC+`ile hoopis teise taseme ja jätan pigem üks laupäev selle sixpack`i ostmata, kui rahast puudu tuleb.
Minu rallijälgimine on saanud tänu WRC+`ile hoopis teise taseme ja jätan pigem üks laupäev selle sixpack`i ostmata, kui rahast puudu tuleb.
-
- III järgu kommentaator
Mina vaatasin Monte koodiga kaks rallit ja veendusin, et asi on oma raha väärt. Maksin ära, löön arvuti/telefoni/teleka õigel ajal käima ja korras.
-
- Reactions: 1
Mulle ka meeldib see All Live väga. Praegu veel Rootsi kood kehtib aga peale seda kindlasti ostan. Ainuke miinus on selle asja juures see, et kus kuradi kohast see aeg võetakse
Tahaks ju 3 päeva järjest teleka ees olla 

"If you're in a hurry there's no time to lift." Ott Tänak, Rally Poland 2016
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Väga õige suhtumine. Ma ka pigem maksan ja toetan neid, et nad süsteemid korralikult tööle saaks. Südametunnistus ei luba nillida toodet tasuta ja siis veel viriseda, et ei tööta korralikult.Oiks kirjutas:WRC ülekanne ei ole Eurovisiooni lauluvõistlus, mis toimub kindlal väikesel kinnisel territooriumil garanteeritud leviga. Viriseda siin, et 9 euri eest saad asja kus kord ei tööta üks ning kord ei tööta teine, siis peaks olema piinlik ennast rallifänniks pidada. Kindlasti oleks võimalik ka ralliülekanne täiesti veavabaks saada, kuid siis ei maksaks see 9 euri kuus.
Ma olen WRC+ algusest peale maksnud
Man and machine against mother nature!!!
-
Oskate öelda- kõik on super aga kuidas ma Androidi äppiga videoid edasi kerida saan. Valin näiteks All Live, eilse SS1 aga annab valikus ainult Play ja Pause nuppu? Kerimis võimalus puudub. Arvutis aga kõik olemas
Diagnoos- Rallisõltlane
-
- III järgu kommentaator
Ma pole seda varem täheldanud, aga panin hommikul ise ka tähele, et kerida ei saa. Ei suuda meenutada, kas varem sai.Burns kirjutas:Oskate öelda- kõik on super aga kuidas ma Androidi äppiga videoid edasi kerida saan. Valin näiteks All Live, eilse SS1 aga annab valikus ainult Play ja Pause nuppu? Kerimis võimalus puudub. Arvutis aga kõik olemas