Kolinile vastuseks mina mängin puldiga. Ja mis puutub WRC2 siis olen seda mängind ühekorra 25h järjest. See ei olnud lõbus enam mitte midagi ei saanud lihtsalt aru pärast. Soome , Rootsi, Saksa mu lemmikud WRC3-s. See ühe etappi teema päris asjalik jah, et proovida. Ja, kui midagi selle vastu pole siis me ju võiks sõita kogu MM-i nii algusest lõpuni läbi siia omad ajad kirjutada etappi kokkuvõttes ja siis jagame punkte. See eeldaks siis vähemalt 8 mängijat. 3 on juba olemas nagu ma aru saan Sparcoga oleme uhanud neid MM-e nii,et vähe pole. Temaga lammutan Soomes viimase katseni sekund-sekundis, et võita on selgunud alles killeril. Kui õieti mäletan siis Soomes ta veel mind võitnud pole siiani. Sama sekund-sekundis ka Rootsis meil. Seal olen pähe saanud temalt ja ka võitnud. Teistel rallidel kord tema parem kord mina. See MM i sõitmine eeldaks muidugi nagu siiani ausust aegade suhtes, sest kui mõned tüübid siia kirjutaks aegu lambist see oleks ju aint enda petmine. Seega võiks ju siis mõelda seda teemat.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Jah, usun, et selle asja juures ongi see kõige kahtlasem see aegade aus edastamine. Paraku on varjante kaks, kas mängida ja loota, et keegi ei peta või siis idee maha matta. Esimene mõte oleks vast ikkagi meelepärasem.
Me Koliniga panime ühe hooaja nii, et iga katusepeale jäämine ja ka kaljust allasõit või totaalne kinnijäämine, oli katkestus. Peab tunnistama, et nii põnevat hooaega pole veel olnudki. Kuni Inglismaa viimaste katseteni oli veel kõik lahtine.
Rhys Fulber kirjutas:Jah, usun, et selle asja juures ongi see kõige kahtlasem see aegade aus edastamine. Paraku on varjante kaks, kas mängida ja loota, et keegi ei peta või siis idee maha matta. Esimene mõte oleks vast ikkagi meelepärasem.
Me Koliniga panime ühe hooaja nii, et iga katusepeale jäämine ja ka kaljust allasõit või totaalne kinnijäämine, oli katkestus. Peab tunnistama, et nii põnevat hooaega pole veel olnudki. Kuni Inglismaa viimaste katseteni oli veel kõik lahtine.
WRC2 meil Sparcoga sama teema oli kuni viimase katseni polnud veel selge, kes tiitli võidab. Lõpuks võitis tema ja mina kaotasin talle tänu sellele, et oli vähem etapivõite. Punktid olid võrdsed.
Mina igaljuhul siiani kõik õiged ajad siia alati kirjutanud ja arvan, et teie ka siiski ikkagi teeks proovi. A enne teeks selle Soome ralli ära.
>
0
Michael Park R.I.P
Siin käib päris tuline andmine täna ei jõua ära oodata kuna koju saaks ja mängima sest soome on ka minu üks suuri lemmikuid(pärast kreekat ja türgit).Ja mis puutub kogu ralli sõitmisesse siis olen 100 prossa nõus siis saab end parandada kui oled kuskil vea teind see on väga väga heakskiidetav mõte,nii et homme saan oma aja siia üles.
See on päris hea idee. Aga aru saamatuks jäi see kas siia tuleb edastada ralli üld aeg või katsete kaupa. Üld ajast ma saan veel aru aga katsete kaupa see jäi segaseks. Üldiselt olen nõus seda kaasa tegema aga ainult mis tasemega. ja millise autoga kas sõidame kõik sama masinaga või erinevatega
PS. Lahe oleks kui võtaks ühe nädala vahetuse ja tõmbaks nii, et pärast ema kah ära ei tunne. Sest arvan, et otsene võistlus oleks ausam kui siia neid aegasi laduma hakkata. Aga loodame ausa mängu peale.
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:See on päris hea idee. Aga aru saamatuks jäi see kas siia tuleb edastada ralli üld aeg või katsete kaupa. Üld ajast ma saan veel aru aga katsete kaupa see jäi segaseks. Üldiselt olen nõus seda kaasa tegema aga ainult mis tasemega. ja millise autoga kas sõidame kõik sama masinaga või erinevatega
PS. Lahe oleks kui võtaks ühe nädala vahetuse ja tõmbaks nii, et pärast ema kah ära ei tunne. Sest arvan, et otsene võistlus oleks ausam kui siia neid aegasi laduma hakkata. Aga loodame ausa mängu peale.
Jah ega muud üle jää, kui ausa mängu peale loota. Mina isklikult olen arvamusel, et mis mõte on neid aegu valetada, sest u. ju kõigil meil teada kui kiirelt võimalik katseid läbida jne.. + petta saab mängija ise ainult ju, kui teab, et tegelt võib seda aega aint unes näha.
See Soome terve ralli sõitmine. Pakuks välja sedasi, et kirjutame üles kõigi 9 katse ajad eraldi paberile ja siis üldaeg ka ja siis paneme siia foorumise üles need. Seega lõpuaeg + SS1-9 ajad. Siis saab võrrelda, kus kaotus tuli või vastupidi võit. Aga minu puhul veel see küsimus, kas teeme ralli ka 3 korda läbi või sõidame seda ainult ühe korra? Ja autod võiks siis olla seekord omal vabal valikul va. Extrem ja Concept. Mina sõidan Focus WRC-ga ma arvan Ja tase loomulikult expert. 1.30 mängus teist kohta võita pole probleem experdiga. :)2 minuti piirist on jäänud napilt puudu veel hetkel.
>
0
Michael Park R.I.P
OK sõidame Soome ralli läbi 1 korra ja kirjutame siia lisaks üldajale ka katsete ajad. Siis saab võrrelda, kus keegi kiirem kus aegalsem. Edu siis kõigile, kes üritusest osa võtavad.
Kuulutan Soome ralli võistluse avatuks!!!!
Härrased käivitame mootorid 3,2,1 GO - Flat Out!!!
>
0
Michael Park R.I.P
Õnnest võib väeseks jääda ma soovin kõigile närvi sest sellist rünnakut eestlast poolt soomele enam vaevalt kunagi tuleb(vähemalt mitte enne sügist kui tuleb WRC4 )
Edu kõigile ja eelkõige AUSUST!
nii Citroeniga
SS1 (Jukojärvi 1)1.52.68
SS2 (Laukaa 1) 3.29.77
SS3 (Kruunuperä 1)3.09.12 (58m hüpet ja uus katse põhi)
SS4 (Ruuhimäki 1) 4.20.09 (kommentaar:we had 3 spins on that stage)*
SS5 (Laukaa 2) 3.26.32 (uus katse põhi)
SS6 (Jukojärvi 2) 1.52,3
SS7 (Ruuhimäki 2) 4.10,76
SS8 (Kruununperä 2) 3.09,77
SSS (Killeri) 00.52.66 (0.02 põhjast)
*ja ma arvan et tean kus kuudi panid viimase spliti algul lõikasid
Peale 3 katset läks suht normaalseks v.a SS4 mis pole mulle kunagi meeldinud sest sõitsin enne just CMR 04 pikka aega ja seal sai ohtralt lõigata ja selle selgeks tegemine WRC 3-s oli küllalt raske.....
>
0
Viimati muutis Sparco, 12 Mär 2004, 21:55, muudetud 1 kord kokku.