No maailmameister pandi juba enne hooaega paikauhtikas kirjutas:Sama mõte siinDubber kirjutas:ee...pühapäeval on finiš![]()
Nagu esimene päevgi pole õhtusse saanud, aga tulemusi juba tuleb . . .
66. Rally Sweden 2018 DAY1
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: 66. Rally Sweden 2018 DAY1
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
päris julm ikkatfr kirjutas:https://sport.postimees.ee/4411889/kas- ... -hobujoudu
Postimees arvutas välja, et Otil oli õigus - Torn oli sellel viimasel 6km lõigul kiirem kui Tänak
kas homse päeva stardilist on wrc meeste pööratud järjestus või top10 pööratud?
-
- Rallifoorum 24/7
-
- algaja kommentaator
Sel juhul, kui Oggy suudab oma positsiooni hoida, ei peagi ta homme katset puhtaks lükkama-huviline2- kirjutas:Selle ralli top 10 pööratud, kuskil on ralli2 ka.

Lihtne ei saa olema, loota et hetke top10 tulevad puhtalt lõpuni.
-
- Moderaator
- Reactions: 14
- Kontakt:
Ogier läheb sellisel juhul ikka esimesena peale. Rally2 mehed tulevad peale ralli liidritFullThrottle kirjutas:Sel juhul, kui Oggy suudab oma positsiooni hoida, ei peagi ta homme katset puhtaks lükkama-huviline2- kirjutas:Selle ralli top 10 pööratud, kuskil on ralli2 ka..
Man and machine against mother nature!!!
"I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Need lõputud topeltstandardid on natuke nõmedad jh. Nüüdsel ajal, nagu ma aru olen saanud, on Neuville Rallifoorumi mitteametlik vaenlane. Eks näis, millal siis tema kord Otiga ühes paadis istuda on.KidrA kirjutas: Kunagi 90% foorumist siin arvas, et Ogier on mõtetu viriseja, kui kritiseeris, et peab 2.päeva järjest teed puhastama. Nüüd on Tänak Ogieriga samal pool lauda ja 90%st on saanud 0% : )
-
- algaja kommentaator
Hetkel Oggy 11. kohal ja Meeke 10. kohal. Kui nii tullakse tänase päeva lõpuni ja top10 pööratakse ümber, alustab Meeke homme esimesena, või olen ma millestki valesti aru saanud?Kolin kirjutas:Ogier läheb sellisel juhul ikka esimesena peale. Rally2 mehed tulevad peale ralli liidritFullThrottle kirjutas:Sel juhul, kui Oggy suudab oma positsiooni hoida, ei peagi ta homme katset puhtaks lükkama-huviline2- kirjutas:Selle ralli top 10 pööratud, kuskil on ralli2 ka..
Ausaltöeldes pole varasematel rallidel väga tähele pannud, kes top10'st väljas, mis positsioonilt nad teisel päeval alustavad.
Oled ajast maha jäänud. Uus vaenlane on Antti.jens kirjutas:Need lõputud topeltstandardid on natuke nõmedad jh. Nüüdsel ajal, nagu ma aru olen saanud, on Neuville Rallifoorumi mitteametlik vaenlane. Eks näis, millal siis tema kord Otiga ühes paadis istuda on.KidrA kirjutas: Kunagi 90% foorumist siin arvas, et Ogier on mõtetu viriseja, kui kritiseeris, et peab 2.päeva järjest teed puhastama. Nüüd on Tänak Ogieriga samal pool lauda ja 90%st on saanud 0% : )
-
- Moderaator
- Kontakt:
Ringi pööratakse top10. Aga kes on punkti kohalt väljas ja ei kasuta Rally2-te need stardivad kõige esimesenaFullThrottle kirjutas:Hetkel Oggy 11. kohal ja Meeke 10. kohal. Kui nii tullakse tänase päeva lõpuni ja top10 pööratakse ümber, alustab Meeke homme esimesena, või olen ma millestki valesti aru saanud?Kolin kirjutas:
Sel juhul, kui Oggy suudab oma positsiooni hoida, ei peagi ta homme katset puhtaks lükkama.
Ogier läheb sellisel juhul ikka esimesena peale. Rally2 mehed tulevad peale ralli liidrit
Ausaltöeldes pole varasematel rallidel väga tähele pannud, kes top10'st väljas, mis positsioonilt nad teisel päeval alustavad.
-
- I järgu kommentaator
Midagi ei ole teha, selliseid asju ju keegi muuta ei saa, et kuidas keegi mõtlema peaks. Mõnedel on mõtted ja väljaütlemised tuulest tingitud ning mõnedel ei ole, mis seal kokkuvõttes vahet on?jens kirjutas:Need lõputud topeltstandardid on natuke nõmedad jh. Nüüdsel ajal, nagu ma aru olen saanud, on Neuville Rallifoorumi mitteametlik vaenlane. Eks näis, millal siis tema kord Otiga ühes paadis istuda on.KidrA kirjutas: Kunagi 90% foorumist siin arvas, et Ogier on mõtetu viriseja, kui kritiseeris, et peab 2.päeva järjest teed puhastama. Nüüd on Tänak Ogieriga samal pool lauda ja 90%st on saanud 0% : )
Kui suudame rallifoorumis rääkida ralliteemadel, siis on kõik hästi. Kui hakkame arutama seda, kuidas keegi elama ja end väljendama peaks, siis on see lõputult pikk ja rallist täiesti erinev arutelu.
Jätkuvalt on teemaks Rally Sweden 2018 Day 1, nii et hoiame omadele pöialt ja loodame homseks head stardipositsiooni!

-
- Moderaator
- Kontakt:
Teine ring alustab
-
- Rallifoorum 24/7
-
- Rallifoorum 24/7
-
- algaja kommentaator
Kas ainult mulle tundus onboardi järgi, et selle esimese lõigu sõitis Latvala palju kiiremini kui Ott, või oli kaamera FOV erinevus?
-
- Rallifoorum 24/7
Ogier on vahepeal ikka väga risti. Karm
Champions aren't made in the gyms. Champions are made from something they have deep inside them -a desire, a dream, a vision.