Erki kirjutas: No mind ikka ajab närvi küll kui ei suudeta jätta meelde isegi väidetavalt oma lemmikpiloodi nime (Frank, Wirardi kohta ei oska midagi öelda)
Jää nüüd rahulikuks. Ega mulle see nimi eriti ei meeldi kuna imelik on seda kirjutada (,ei taha meelde kah jääda) ja lemmikpiloot pole ka ta.
Nimh kui sa hakkad punkte kokku lugema siis vaata ka kes millal oma aegasi muutis. Kuna sa unustasud teema lukku panna siis mina leitsin ühe kes sohki tegi. See sell muutis oma postituse sisu siis kui sõit oli juba läbi ja mida ta ise vist otse ei vaadanud.
Nimelt siis:Viimati muutis j6mm15 Sun Mar 07, 2004 12:44 am, kokku muudetud 1 kord
Teised osalejad olid kõik ausad ja ei läinud sohi mängu peale välja
>
0
Viimati muutis Kolin, 07 Mär 2004, 21:56, muudetud 1 kord kokku.
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Kolin kirjutas:Nimh kui sa hakkad punkte kokku lugema siis vaata ka kes millal oma aegasi muutis. Kuna sa unustasud teema lukku panna siis mina leitsin ühe kes sohki tegi. See sell muutis oma postituse sisu siis kui sõit oli juba läbi ja mida ta ise vist otse ei vaadanud.
Nimelt siis:Viimati muutis j6mm15 Sun Mar 07, 2004 12:44 am, kokku muudetud 1 kord
Teised osalejad olid kõik ausad ja ei läinud sohi mängu peale välja
Mina näen, et ta on 1.44 AM muutnud ja see on enne sõitu !
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
vaadake õieti mis kell ma muutsin mitte see Mar 07, 2004 12:44 am,
VAID Viimati muutis j6mm15 Sun Mar 07, 2004 1:44 am, kokku muudetud 1 kord
ärge tulge niicama syydistama :@
J6mm15 muutis oma postitust 12:44 am Eesti aja järgi, ehk siis täna hommikul 00:44, mis on umbes 4 tundi enne GP algust. Seega on see muutmine igati legaalne.
Vabandan selle pärast, et teemat lukku ei pandud, mingil põhjusel on see kahe silma vahele jäänud nimh-il.
PS! Ruditurbol ja j6mm15-l on vaja profiilis õige ajatsoon valida, GMT +2 Helsinki.
okei eks ma muudan ära...aga teinekord kontrollige kõik üle ennem kui hakkate niisama sohi tegijaks sõimama!
ma polnud sellel ajal koduski enam...ja miks ma peaks sohki tegema...ma ei tee!!!
j6mm15 kirjutas:okei eks ma muudan ära...aga teinekord kontrollige kõik üle ennem kui hakkate niisama sohi tegijaks sõimama!
ma polnud sellel ajal koduski enam...ja miks ma peaks sohki tegema...ma ei tee!!!
Nagu ma juba ütlesin oli see minu poolne jäme ja räige viga, et ei kontrollinud ennem asja kui postituse panin. Nii, et vabandan veelkord. Loodan, et suudame selle asja unustada.
Edu edaspidistes ennustamistes
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
j6mm15 kirjutas:okei eks ma muudan ära...aga teinekord kontrollige kõik üle ennem kui hakkate niisama sohi tegijaks sõimama!
Nagu ma juba ütlesin oli see minu poolne jäme ja räige viga, et ei kontrollinud ennem asja kui postituse panin. Nii, et vabandan veelkord. Loodan, et suudame selle asja unustada.
Edu edaspidistes ennustamistes
jah,ikka suudame inimesed vahel ikka eksivad
kuidagi pika peale on jäänud see esimese etappi kiirema aja ennustamise võitja välja kuulutamine