Kas tead vastust?
Prooviks siis ära vastata lõpuks selle küsimuse:
Pakuks vastuseks, et Mitsu Lancer on võitnud kokku 26 MM etappi. Ja võitjateks on olnud 1.Tommi Mäkinen (23 võitu), 2.Kenneth Eriksson (2 võitu 95. Rootsi ja Austraalia) ja 3.Richard Burns (1 võit 96.a Uus-Meremaa).
Pakuks vastuseks, et Mitsu Lancer on võitnud kokku 26 MM etappi. Ja võitjateks on olnud 1.Tommi Mäkinen (23 võitu), 2.Kenneth Eriksson (2 võitu 95. Rootsi ja Austraalia) ja 3.Richard Burns (1 võit 96.a Uus-Meremaa).
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Minu teada toimus 96.a Uus-Meremaal ralli punktide jagamine ainult F2 arvestuses. Kuid Burns selle ralli siiski võitis ja autoks oli just Lancer.Erki kirjutas:Burns 96 ei saa küll olla. Burnsi esimene võit tuli 98 Safarist ja seal istus ta ka Carisma roolis.
Results of Smokefree Rally of New Zealand ´96
1. R. Burns/R. Reid (UK) Mitsubishi 4h 34m 25s
2. K. Eriksson/ S. Parmander (Sweden) Subaru 4h 34m 58s
3. P. Liatti/F. Pons (Italy) Subaru 4h 35m 5s
4. J. McAndrew/R. Haldane (NZ) Subaru 4h 49m 37s
5. M. Guest/S. O'Brien-Pound (Aust) Mitsubishi 4h 50m 49s
6. G. Graham/J. Robb (NZ) Subaru 4h 51m 46s
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
ma väga vabandan... ei tea kuda mööda sai minna et keegi vastand... üldse kohe ei märgand... veelkord sorry
põhimõtteliselt võib Strike vastust lugeda õigeks (26) aga mõtlesin alguses ka vanemaid võite mis saavutati autoga Colt Lancer ('74 ja '76 Safaris - Joginder Singh ja '77 Ivory Coast rallil Andrew Cowani poolt) - seega tuleks kokku 29
minu teada on Mäkinen Lanceriga saavutand 20 võitu, Erikkson 3 ('95 Rootsis, Hong-Kong - Bejing rallil ja Austraalias) ja Burns kah 3 ('96 Uus-Meremaa ja '98 Safari ja Inglismaa)
põhimõtteliselt võib Strike vastust lugeda õigeks (26) aga mõtlesin alguses ka vanemaid võite mis saavutati autoga Colt Lancer ('74 ja '76 Safaris - Joginder Singh ja '77 Ivory Coast rallil Andrew Cowani poolt) - seega tuleks kokku 29
minu teada on Mäkinen Lanceriga saavutand 20 võitu, Erikkson 3 ('95 Rootsis, Hong-Kong - Bejing rallil ja Austraalias) ja Burns kah 3 ('96 Uus-Meremaa ja '98 Safari ja Inglismaa)
Johunnile lisaks veel eelmisele küsimusel. Burns võitis küll 98a. kaks rallit, kuid mõlemad võidu sai ta Mitsu Carismaga mitte Lanceriga.
Tundub, et mina siis pean järgmisena küsima.
Küsin sellise lihtsa küsimuse:
Mis ametit pidas Didier Auriol enne seda, kui hakkas proffesionaalseks rallisõitjaks?
Tundub, et mina siis pean järgmisena küsima.
Küsin sellise lihtsa küsimuse:
Mis ametit pidas Didier Auriol enne seda, kui hakkas proffesionaalseks rallisõitjaks?
Michael Park R.I.P
Michael Park R.I.P
Mitu erinevat automarki osales 1988 hooajal ralli MM-võistlustel kokku?
Ja nimetage need.
Ja nimetage need.
Aastal kaks tuhat kuuskümmend
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,
mida pole aegadest saati nähtud
saab teoks see, millest puudust tunti,
piloodid nr. 1 ja 2 taevastel radadel
viimaks üksteiselt mõõtu võtavad,
ja käia lasevad sellisel võitlusvaimul,