Pole startinud mu meelestsull57 kirjutas:Tänak 0 km/h?
86. Rallye Automobile de Monte-Carlo 2018 DAY 3
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: 86. Rallye Automobile de Monte-Carlo 2018 DAY 3
Neuville võibki niimoodi jätkates 5 kohale jõuda nagu soovis.
Wrc+ pani segast, aeg jooksisw0w kirjutas:Pole startinud mu meelestsull57 kirjutas:Tänak 0 km/h?
SPL1 Tänak +7,4, Tundub, et tempo maas
SPL2 +12,2
SPL2 +12,2
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
Tänak kenasti lõpus, kaotust +12,9 sek Neuvillele
Ogier lõpus 1,2 sek kiirem Tänakust
Ogier lõpus 1,2 sek kiirem Tänakust
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
-
- Rallifoorum 24/7
No laul ka selline:snakeplissken kirjutas:Keegi eestlastest?
kuskil miskit toimub, eestlased
kui miskit ei toimu, eestlased
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
See oli test hetkel, pärast panevad 5 tossukat rohkem, ei asi naljast kaugel tegelt.. nii ei tohi ikka.
Söörlöne!
Ja nad räägivad et Poola ralli oli ebaturvaline...siin live vaadates siis minu teadaei saa montes üldse pealtvaatajate turvalisusest rääkida.
ma juba esimesel katsel vaatasin neid pääste punaseid tõrvikuid, mis vägagi eredalt ju põlevad, et nii sisekurvis pimestab hästi ära.
nüüd siis suits ka. kahjuks jäi see hetk ja võimalik tulemus ka eetrisse ning ka korduses näidati, mis annab lollidele veel mõtteid. loodame, et ei olnud eestlased, sest nii ei taha küll rallimaailmas meelde jääda
nüüd siis suits ka. kahjuks jäi see hetk ja võimalik tulemus ka eetrisse ning ka korduses näidati, mis annab lollidele veel mõtteid. loodame, et ei olnud eestlased, sest nii ei taha küll rallimaailmas meelde jääda
Ma arvan, et Toyotas on tulnu meeskonna käsk mitte enam kihutada. Tänak oli telepildis kuidagi morni näoga ja tavaliselt ta ikka hoogu nii maha ei lase või siis tõesti säästab rehvi viimaseks katseks.
.. ja ülekannetes kiidetakse veel takka ka "oo milline atmosfäär"kala kirjutas:ma juba esimesel katsel vaatasin neid pääste punaseid tõrvikuid, mis vägagi eredalt ju põlevad, et nii sisekurvis pimestab hästi ära.
Vaevalt siin mingeid käske onvaana kirjutas:Ma arvan, et Toyotas on tulnu meeskonna käsk mitte enam kihutada. Tänak oli telepildis kuidagi morni näoga ja tavaliselt ta ikka hoogu nii maha ei lase või siis tõesti säästab rehvi viimaseks katseks.
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 2
Ott ise ütles, et ees ja taga on suured vahed ja siin tuleb oma ära võtta. Viimasel katsel võiks mingi 3p lisaks saada ja oleks super algus hooajale.
Söörlöne!
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
hakkab pealevaana kirjutas:Ma arvan, et Toyotas on tulnu meeskonna käsk mitte enam kihutada. Tänak oli telepildis kuidagi morni näoga ja tavaliselt ta ikka hoogu nii maha ei lase või siis tõesti säästab rehvi viimaseks katseks.

Mäkkinen võibolla ütles, et vaadake peale esimest katset, mis ajad teevad ja nagu näha, 45sek. Seda aega ei püüa ja mida siin ikka pingutada. Vaatame mis powerstagel teevad.vaana kirjutas:Ma arvan, et Toyotas on tulnu meeskonna käsk mitte enam kihutada. Tänak oli telepildis kuidagi morni näoga ja tavaliselt ta ikka hoogu nii maha ei lase või siis tõesti säästab rehvi viimaseks katseks.
-
- Rallifoorum 24/7
Tänak sõidab targalt ja mõistab mis on võimalused. Kiirema hooga kasvab ka kordades risk, et ruudulippu sellel rallil ei näe. Ja selle kiirema hooga kahjuks kohta ka ei paranda vahe Ogieriga liiga suur.vaana kirjutas:Ma arvan, et Toyotas on tulnu meeskonna käsk mitte enam kihutada. Tänak oli telepildis kuidagi morni näoga ja tavaliselt ta ikka hoogu nii maha ei lase või siis tõesti säästab rehvi viimaseks katseks.
Viimati muutis viplala, 28 Jaan 2018, 11:01, muudetud 1 kord kokku.
Ott on läbi kogu monte väga tarka ja enesekindlat sõitu teinud, maailmameistri materjal täitsa olemas.
väga kahtlen mingites tiimikäskudes, hooaja lõpus võibolla kui on mingid punktiseisud ja strateegia vajalik kuid esimesel etappil kindlasti mitte.
väga kahtlen mingites tiimikäskudes, hooaja lõpus võibolla kui on mingid punktiseisud ja strateegia vajalik kuid esimesel etappil kindlasti mitte.