eriti hästi sobib see disain minu arvates RS 02-le ja Battery kirjadega-võib-olla mängib rolli ka see et sangas üks lemmik sõitjaid......
ja see on samuti ilus
Tahaks veel öelda et soovitatav oleks pildi laiuseks sättida 500 pikslit et ekraan liialt laiaks ei läheks. Ja kui tahate siis võite panna juurde täissuuruses pildi aadressi või ühitada html ja BBcode-i. ( selle tulemusena saab teha nii et pilt funktsioneerib lingina
Sorry kui kellegi tundeid riivan aga kas tõesti on vaja postitada 2 korda ühte ja sama asja seda esiteks teiseks sama pilti korrata mitu korda ja sellised kommentaarid nagu oooooh ilgelt äge ja normaalne võiks ka omateada jätta see siis minu arvamus vabandan veel.....katsuks ikka teemasse jääda ja rääkida veidi asjalikumat juttu.
Sparco kirjutas:Sorry kui kellegi tundeid riivan aga kas tõesti on vaja postitada 2 korda ühte ja sama asja seda esiteks teiseks sama pilti korrata mitu korda ja sellised kommentaarid nagu oooooh ilgelt äge ja normaalne võiks ka omateada jätta see siis minu arvamus vabandan veel.....katsuks ikka teemasse jääda ja rääkida veidi asjalikumat juttu.
100% nõus Sparco jutuga. See hakkab juba vaikselt häirima, kui ühte ja sama pilti mingi 3 korda jne... Kui on midagi asjaliku öelda, lisada jne.. siis on see igati teretulnud nähe. Aga, et tegelt ju midagi asjaliku pole suudetud postitusega öelda siis kipub kangesti Delfi meelde tulema.
>
0
Proud supporter of Angry Duck
Aitäh sulle Michael nende unustamatute hetkede eest
Michael Park R.I.P
Erki kirjutas:Tahaks veel öelda et soovitatav oleks pildi laiuseks sättida 500 pikslit et ekraan liialt laiaks ei läheks. Ja kui tahate siis võite panna juurde täissuuruses pildi aadressi või ühitada html ja BBcode-i. ( selle tulemusena saab teha nii et pilt funktsioneerib lingina
[lesson is over now ]
Aga kuda see käib saan aru, et minu postitatud pilt ei mahi ekraanile ära, kui keegi asjalistest viitsiks, võiks neid pilte vähendada tõesti.