Ja olles ühe meeskonna palgal, on ebaviisakas teist parimaks nimetada.aix kirjutas:http://sport.delfi.ee/news/auto/tanakub ... d=79785120
Kui nii võtta, siis hetkel on parim meeskond M-Sport...
Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
Re: Ott Tänaku diskussioon
Suurte kogemustega ralliturist
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Selles artiklis ta vihastab kergelt nende tweetijate ja nende vahendajate e. Eesti ajakirjanduse peale. Lisaks see parima meeskonna jutt. No vist ikka ei saa siis Toyota olla.

Viimati muutis -huviline2-, 10 Okt 2017, 17:33, muudetud 1 kord kokku.
Lisan omalt poolt m-spordi betile 6-packi Kulda.Arkadi.T kirjutas:Olen nõus konjaki panema M-Spordile. Võtab keegi beti vastu?
Suurte kogemustega ralliturist
Teised on lihtsalt auto enne puruks sõitnud kui vead välja on jõudnud tulla.Gustav kirjutas:Ka teistel on probleeme peale Jari, lihtsalt teised on veidi kergemalt pääsenud.-huviline2- kirjutas:No ühel autol...
Minu ennustus- Wilson "müüs" Oti Toyole, et saada juurde vahendeid Sebi palkamiseks. Detroidi vanaonu lööb küll punti, aga mitte nii suure tengelpungaga kui loodeti. Kolmepeale (Wilson, RB ja Detroit) suudetakse Ogi tingimused täita. Evans jääb Dmacki, hea soe koht. Ogi kõrvale tuleb keegi must hobune. Näiteks Sunninen.
-
- Rallifoorum 24/7
Hänninen on päris tublidele kohtadele jõudnud, Lappi on ka enne oma apse kauem sõita saanud, kui Latvala.
Lisamärkusena kooles Latvala auto kolmel rallil, Hispaanias sõideti lihtsalt strateegiline koht puruks.
Lisamärkusena kooles Latvala auto kolmel rallil, Hispaanias sõideti lihtsalt strateegiline koht puruks.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
Kuidas ta müüa saab, kui Ott on vaba agent ja lepingud ei seo...nii olen vähemalt mina aru saanud.Mati kirjutas: Minu ennustus- Wilson "müüs" Oti Toyole...
Täiesti nõus, mõtlesin just sama.pets1 kirjutas:Ja olles ühe meeskonna palgal, on ebaviisakas teist parimaks nimetada.aix kirjutas:http://sport.delfi.ee/news/auto/tanakub ... d=79785120
Kui nii võtta, siis hetkel on parim meeskond M-Sport...
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 7
Colinil on kindlasti palju tutvusi, aga ta on ka päris tihti eksinud.
Minu arvamus on, et Ott jätkab M-Spordis
Minu arvamus on, et Ott jätkab M-Spordis
-
- Rallifoorum 24/7
No seni, kuniks allikaid nimeliselt välja ei tooda, tulebki seda pooleldid tõena /valena võtta. Neid kuulujutte treib ilmselt iga teine fänn ja asi läheb edasi nagu telefonimäng...
Täna alles teisipäev...calderon kirjutas:Eesti oma tiim tuleb .. Ott, Märtin ja Aava.

Raha ta sealt kindlasti ei saanud jah ja lepingut pole, samas "auvõlga", mis moraalselt M-Spordi küljes hoiaks, on Otil kõvasti. Seega kui, siis see "müümine" ilmselt tähendas seda, et ütles lihtsalt rahulikult Otile, et võid vabalt minna, tema ei solvu.aix kirjutas:Kuidas ta müüa saab, kui Ott on vaba agent ja lepingud ei seo...nii olen vähemalt mina aru saanud.Mati kirjutas: Minu ennustus- Wilson "müüs" Oti Toyole...
-
- Rallifoorum 24/7
-huviline2- kirjutas:Muidugi, kõigil on ju probleeme olnud. Sessuhtes Jari kapriisse auto põhjal ma veel Toyotat maha ei kannaks. Palju häirivam minu arust on see, et sealt kippusid helged pead nädalaste vahedega ära jooksma.
Kahjuks millegi pärast press ei räägi sellest, et sinna tuleb inimesi rohkem juurde kui ära läheb.
Konjakit ei joo. Niisama beti võin vastu võtta.Arkadi.T kirjutas:Olen nõus konjaki panema M-Spordile. Võtab keegi beti vastu?
Minu postitusi täie tõsidusega mitte võtta.
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Dmack Eesti rahvusrehviks!
Rallifoorumi vanasõna: "Otile sobivad ainult Poola ja Soome ralli!"
Täpselt seda mõtlesingi. Ja kui nüüd vaadata ja mõelda natuke laiemalt - 15 aastat tagasi käisid kõik keska lõpetanud noored Inglismaal maasikaid korjamas ja rebaste/kana farmides kitkumas ja nahku lõikumas. Tänane eestlane paneb kipsinoa tasku, bronnib Tallinki lehelt pileti ja ...tfr kirjutas:Raha ta sealt kindlasti ei saanud jah ja lepingut pole, samas "auvõlga", mis moraalselt M-Spordi küljes hoiaks, on Otil kõvasti. Seega kui, siis see "müümine" ilmselt tähendas seda, et ütles lihtsalt rahulikult Otile, et võid vabalt minna, tema ei solvu.aix kirjutas:Kuidas ta müüa saab, kui Ott on vaba agent ja lepingud ei seo...nii olen vähemalt mina aru saanud.Mati kirjutas: Minu ennustus- Wilson "müüs" Oti Toyole...

Miks peaks siin äris teistmoodi olema.
Kas mingit sellist asja ei saa olla nagu jalgpallis, et mängija üles kasvatanud klubi saab mingi protsendi uuest lepingust? Ehk siin saaks olla see, et "müüs" maha.
-
- Rallifoorum 24/7
No Wilson on teda küll "kasvatanud", aga senimaani pigem teiste (Gross & co) raha eest. Kusagilt käis läbi, et kui ta nüüd suure palga peale saab, siis üsna tõenäoline on, et kuni isegi poole sellest maksab nendele varastele toetajatele tagasi.MadMax kirjutas:Kas mingit sellist asja ei saa olla nagu jalgpallis, et mängija üles kasvatanud klubi saab mingi protsendi uuest lepingust? Ehk siin saaks olla see, et "müüs" maha.
-
- Diagnoos: rallisõltlane
- Kontakt:
Mis see suur palk on ca?tfr kirjutas:No Wilson on teda küll "kasvatanud", aga senimaani pigem teiste (Gross & co) raha eest. Kusagilt käis läbi, et kui ta nüüd suure palga peale saab, siis üsna tõenäoline on, et kuni isegi poole sellest maksab nendele varastele toetajatele tagasi.MadMax kirjutas:Kas mingit sellist asja ei saa olla nagu jalgpallis, et mängija üles kasvatanud klubi saab mingi protsendi uuest lepingust? Ehk siin saaks olla see, et "müüs" maha.