Ott Tänaku diskussioon
Moderaatorid: KAIKUL, Jaanus, Strike, jagr, Erki
-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 0
Re: Ott Tänaku diskussioon
Ei loomulikult, raha on saadud, tutikas auto saadakse ja Wilson teenib kah.

Tänaku Toyota-uudis peaks tulema juba lähiajal - nii kirjutatakse rahvusvahelises foorumis.
Mingit viidet-kes ja kus?Ja mille alusel...Ruutu kirjutas:Tänaku Toyota-uudis peaks tulema juba lähiajal - nii kirjutatakse rahvusvahelises foorumis.
Ühe härra kommnetaar: Tanak is going to Toyota should be announced in the coming days! Was told by a very reliable source on the way home from Spain this morning.Myrakaru kirjutas:Mingit viidet-kes ja kus?Ja mille alusel...Ruutu kirjutas:Tänaku Toyota-uudis peaks tulema juba lähiajal - nii kirjutatakse rahvusvahelises foorumis.
http://www.motorsportforums.com/showthr ... ams/page52
Ehk nagu kuulujuttudega ikka, võib olla tõsi, aga ei pruugi. Samas tundub usutav.
Vaatasin selle tüübi varasemaid postitusi ja pole millegagi silma jäänud, pigem mingi täiesti tavaline klaviatuuri krõbistaja. Lisaks kirjutas ta mõned nädalad tagasi "Mickelsen says on instagram that he has an intensive 4 week French language course starting today. Looks like he's signed up" aga alla kirjutas hoopis Hyundai lepingule. 

-
- Rallifoorum 24/7
- Reactions: 1
ETV Pealtnägija näitab kolmapäeval Tänaku seiklusi Hispaanias
https://www.facebook.com/pealtnagija/vi ... 640506862/
https://www.facebook.com/pealtnagija/vi ... 640506862/
-
- Rallifoorum 24/7
Pigem ikka kokku monteeritud siit ja sealt, mõni klipike äkki ka Hispaaniast.
Selline info twitteris
- Manused
-
- Screenshot_20171010-110126.png (144.13 KiB) Vaadatud 5865 korda
-
- Diagnoos: rallisõltlane
Võiks ju Eesti meedia ikka esimesena teada saada Oti tegemistest, mitte mingi Twitteri säutsu põhjal kõlakaid loopida ja nendest artikleid kududa.
Saaremaa rallil ehk kuuleme ametlikku versiooni.
Tehtud! Ott ja Martin on WRC meistrid!
Eesti meedial ilmselgelt (kui Oti lemmiksõna kasutada) ei ole WRC-tiimides nii häid sidemeid kui Colinil.Dubber kirjutas:Võiks ju Eesti meedia ikka esimesena teada saada Oti tegemistest, mitte mingi Twitteri säutsu põhjal kõlakaid loopida ja nendest artikleid kududa.

-
- Rallifoorum 24/7
ma pakun, et Jalopnik teab rallist sama palju/vähe kui meie meedia. Kirjutavad üksteisevõidu Evansi artikleid ümber.
Päris nalja teeb see müramine Oti ümber
Alles see oli,kui kõigil oli junn jahe,et kas Ott üldse kuskil edasi sõidab(2017 hooajal) ja nüüd käib möll selle üle,millises meeskonnas Ott sõidab.Aga vähemalt on inimestel tegevust 

-
- Rallifoorum 24/7
Aga siis oli Ott ka üldarvestuses tehasemeestest viimane või eelviimane. Praegu aga ta on teine.Myrakaru kirjutas:Päris nalja teeb see müramine Oti ümberAlles see oli,kui kõigil oli junn jahe,et kas Ott üldse kuskil edasi sõidab(2017 hooajal) ja nüüd käib möll selle üle,millises meeskonnas Ott sõidab.Aga vähemalt on inimestel tegevust

Huvitav et mul tekib iga kord kummaline kurb tunne kui keegi jälle väidab et Otil "kindel" leping Toyotaga .. pole nagu päris auto see Toyots või on mul lihtsalt Wilsonist kahju .. Ford on kuidagi väga omaks saanud nende aastatega 

-
Nõus! Kui aasta algus oli täitsa ilus Toyotal, siis nüüd on selle positiivsuse lakkamatud tehnilised probleemid varjutanud.johaan kirjutas:Huvitav et mul tekib iga kord kummaline kurb tunne kui keegi jälle väidab et Otil "kindel" leping Toyotaga .. pole nagu päris auto see Toyots või on mul lihtsalt Wilsonist kahju .. Ford on kuidagi väga omaks saanud nende aastatega
-
- Rallifoorum 24/7
-
Ka teistel on probleeme peale Jari, lihtsalt teised on veidi kergemalt pääsenud.-huviline2- kirjutas:No ühel autol...
-
- Rallifoorum 24/7
Muidugi, kõigil on ju probleeme olnud. Sessuhtes Jari kapriisse auto põhjal ma veel Toyotat maha ei kannaks. Palju häirivam minu arust on see, et sealt kippusid helged pead nädalaste vahedega ära jooksma.
-
- Rallifoorum 24/7
- Kontakt:
http://sport.delfi.ee/news/auto/tanakub ... d=79785120
Kui nii võtta, siis hetkel on parim meeskond M-Sport...
Kui nii võtta, siis hetkel on parim meeskond M-Sport...