äkki oskab keegi aidata kust saaks arvutile wrc mängu kui ültse olemas on.roolja pedaalid on olemas aga cm2 saab juba villand.
oleks tänulik info eest.
Katsetasin hiljuti sellist mängu nagu "Rally Championship Extreme". Üsna huvitav. Algul ei antagi WRC pilli kätte. Algul pead tulema meistrix PWRC sarjas, siis JWRC-s ja siis saad lahti WRC aparaadid. Omad head, omad vead, aga üldiselt üsna lahe.
RC 2000 on RC Xtreme eelkäia. RC Xtreme on kohati niivõrd jube mäng. Millegipärast on mul USA SS3s selline asi, et mu ajale liidetakse 25 sek juurde .
Kui neid pisivigu mitte arvestada, siis tegelikult on see päris hea mäng. Juhitavus on seal mõnus ja radadel ka väga viga pole. RC 2000 on ikkagi parem
>
0
Viimati muutis tax, 15 Veebr 2004, 14:52, muudetud 1 kord kokku.
mina olen selle mängu demo proovinud ja seal ei saanud üle katuse käia, tee mis tahad üks RC2000 parimaid omadusi on üle katuse lendamine, see oli ikka üli lahe, kuidas mingi väike nõks sind kuskilt ootamatult künka tagant välja ilmununa üle katuse viskas
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
RudiTurbo kirjutas:mina olen selle mängu demo proovinud ja seal ei saanud üle katuse käia, tee mis tahad üks RC2000 parimaid omadusi on üle katuse lendamine, see oli ikka üli lahe, kuidas mingi väike nõks sind kuskilt ootamatult künka tagant välja ilmununa üle katuse viskas
Selleks on tegelikult TÕSISEID oskusi vaja, et RCXs katusele kukkuda ja sinna ka jääda . Sellega kõik hakkama ei saa. RC 2000 õhulennud on ka omamoodi klassika juba...ma ei tea ühtegi teist mängu, kus auto niimoodi lendaks.
RudiTurbo kirjutas:mina olen selle mängu demo proovinud ja seal ei saanud üle katuse käia, tee mis tahad üks RC2000 parimaid omadusi on üle katuse lendamine, see oli ikka üli lahe, kuidas mingi väike nõks sind kuskilt ootamatult künka tagant välja ilmununa üle katuse viskas
Selleks on tegelikult TÕSISEID oskusi vaja, et RCXs katusele kukkuda ja sinna ka jääda . Sellega kõik hakkama ei saa. RC 2000 õhulennud on ka omamoodi klassika juba...ma ei tea ühtegi teist mängu, kus auto niimoodi lendaks.
Ma ka ei tea, aga see ongi reaalne RC2000 juures, cmr2 oleeks need autod nagu maa külge kleebitud, kui sa ikka mingi 120km/h mingi künka oca sõidad, siis ei tohiks ikka neljale rattale jääda.
>
0
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ... www.liveforspeed.net
Mul oli ükskord vähe vinge üle lendamine, tulin mingi 40-50km/h tunnis ja küngas ja pauhhh, nagu Sainz Austraalias üx aasta 50 pealt, aga tal ei old küngast ka
>
0