"TÄNAK
Third quickest, and it sounds like Neuville's exit has added an extra challenge for the crews following. "There was some oil in the road in some tricky places. Not so nice," says Tanak."
Mitte,et ma nüüd hirmus õnnelik olen,aga rallijumal oskab ikka õiglane ka olla!Ehk Hyundai tuli oma suure piraka rahakotiga väiksemale ja nõrgemale liiga tegema(M-Sport),aga läks nagu seis praegu on.
viplala kirjutas:Sordo ja Mikkelsen vist toovad siiski 8 ja 9 meeskondliku punkti kohad ja Neuville 10 koha.
Või ma eksin?
Neuville ei too enam mingeid pukte ta out. Aga Sordo ja Mikkelsen toovad hetke seisuga kuuenda ja seitsmenda koha punktid Hyundaile
MSsport (2)18+(3)15=33 (325+33=358)
Hyundai (6)8+(7)6=14 (261+14=275)
vahe hetke seisuga 83 punkti. Seega tiitlit veel ei kindlustata Walesis on M-Spordil vaja nelja punkti Sest kahe ralliga meeskondlikus arvestuses laual 86 punkti
>
0
Man and machine against mother nature!!! "I kneel only to god, But I don't see him here"John Abruzzi
Jäin ennist mõtlema, et kas Wilsoni kindel ei tiimikorraldustele võiks olla põhjustatud sellest, et Tänakule mitte halba tunnet tekitada ja suurendada võimalust, et jääks M-Sporti? Hooaja algusest mäletan, et sõitjate tiitel oli talle nii oluline, et tegi kõik selleks, et see võita (ehk pani varud mängu Ogieri palkamiseks). Nüüd, kus on võimalik teenida Neuvillest punkte rohkem, ei külmuta ta rajal kohti...
MadMax kirjutas:Jäin ennist mõtlema, et kas Wilsoni kindel ei tiimikorraldustele võiks olla põhjustatud sellest, et Tänakule mitte halba tunnet tekitada ja suurendada võimalust, et jääks M-Sporti? Hooaja algusest mäletan, et sõitjate tiitel oli talle nii oluline, et tegi kõik selleks, et see võita (ehk pani varud mängu Ogieri palkamiseks). Nüüd, kus on võimalik teenida Neuvillest punkte rohkem, ei külmuta ta rajal kohti...
Usun, et Otil on leping juba sõlmitud ja teiseks ei ole antud olukorras korraldusi anda eriti tark tegu.
"M-Sport will be guaranteed the manufacturers' title if it scores 23 points more than Hyundai in Spain. After Neuville's retirement, and if positions stay as they are, then they won't do that. A two-car finish in Great Britain - in any position - will be enough to seal the crown."
M-sport praeguse seisuga tiitlit ei võta, kuid kui Walesis lõpetavad mõlemad M-spordi autod siis on tiitel käes