Ausalt ei imesta kui see ongi nii.....aga jah ma loodan, et ott ütleb siis meeskonnale mis ta sellest arvab.
Noh sellise teoga kirjutaks M-sport võibolla Oti lahkumisele alla. Teine asi mis ma vaatan, kui selline tulemus oleks enne viimast katset, siis suure tõenäosusega näeksime tiimi korraldust ja Otil tuleks Ogier mööda lasta...
63.3.1 For each car of the FIA priority drivers, one spare gearbox and one set of spare differentials (front and/or centre and/or rear) may be used in each rally.
63.3.2 These spare components and those fitted to the car will be marked/sealed at initial scrutineering. The application of this rule to other cars entered is left to the discretion of the organisers in agreement with the FIA.
Ausalt ei imesta kui see ongi nii.....aga jah ma loodan, et ott ütleb siis meeskonnale mis ta sellest arvab.
Noh sellise teoga kirjutaks M-sport võibolla Oti lahkumisele alla. Teine asi mis ma vaatan, kui selline tulemus oleks enne viimast katset, siis suure tõenäosusega näeksime tiimi korraldust ja Otil tuleks Ogier mööda lasta...
63.3.1 For each car of the FIA priority drivers, one spare gearbox and one set of spare differentials (front and/or centre and/or rear) may be used in each rally.
63.3.2 These spare components and those fitted to the car will be marked/sealed at initial scrutineering. The application of this rule to other cars entered is left to the discretion of the organisers in agreement with the FIA.
Hea, et keegi viitsib reeglites tuhlata Ehk siis ralliks max kaks kasti ette nähtud ja nii ongi. Ei arvestata siin ralli eripära (ehk üks päev kruusal ja üks asfaldil).
pets1 kirjutas:Ralli alles noor. PS. Aga kui 1 kast peakski varuks olema ja ogieril seda täna õhtul vaja pole, siis võib ju nr2-le anda?
Ei saa kuidagi - igal sõitjal on tehnilises all olev kast/difrid ja üks konkreetselt tema tagavara, mis ka tehnilises üle vaadatakse ja pitseeritakse. Ka neid varukaste peale seda enam sõitjate vahel vahetada ei tohi.
Lisaks, nagu korduvalt öeldud, Hispaanias "tagavarakasti" ei olegi - tehnilised läbiti kruusaseades kastiga ja see lubatud tagavara oli asfaldikast, mis siis reede ja laupäeva vahel alla lapati.
>
0
Viimati muutis tfr, 07 Okt 2017, 15:32, muudetud 1 kord kokku.