Autoneti uudise andmetel näidatakse avalikkusele Citoen C4 WRC-d 2004 aasta kevadel, mis asendab praeguse Xsara WRC mudeli. Ilmselt võetakse C4 WRC kasutusele 2004 aasta teisel poolel.
Pilt C4 tänavaversioonist:
>
0
Viimati muutis Jaanus, 12 Mär 2004, 13:53, muudetud 1 kord kokku.
Täna toimunud chattis vastas minu küsimusele C4 WRC kohta Guy Freguelin(Citroeni meeskonna boss), et C4 WRC-d ei ole olemas ega tulemas ning 2004 kasutatakse kindlasti veel Xsara WRC masinat. Väga imelik vastus, ilmselt on see marketingi nipp, et hoida uut masinat saladuses ja veenda ostjaid, et Xsara ei ole vananenud mudel. Siiski ei meeldi mulle valetamine!!!
Autol pole midagi viga, aga nii kaua kui midagi ametlikult pole pildina välja imbunud, siis ma ei usalda eriti selliseid asju kuna on maailmas kindlalt sadu inimese kes võiksid arvuti vahendusel tuunida mõni tänavasõidu masina rallikaks
C4 WRC prototüüp esitletakse kevadisel Genfi autonäitusel. Aga see pilt võib vabalt olla päris tõene, sest C4 WRC arendus on üsna kaugel juba ja võibolla hakatakse lekitama vaikselt mingeid pilte ja joonistusi.
Eks see käib asja juurde... Nende jaoks on hea, kui avalikkusel puudub informatsioon, kui kaua tegelikult autot arendatud on. Ebaõnnestunud debüübi puhul on võimalik tuua ettekäändeid - ei olnud piisavalt aega arendamiseks, vähe testimisvõimalusi jne.
>
0
Viimati muutis Rando, 15 Veebr 2004, 19:22, muudetud 1 kord kokku.