Live For Speed

CMR2, CMR3, WRC II Extreme...jne

Moderaatorid: Sparco, Jaanus, Strike, Erki, Sport, Heix, Krusa

Vasta
Tiidik
algaja kommentaator
algaja kommentaator
Reactions: 0

Postitus Postitas Tiidik »

ye sain mängu tööle panin reso ja muud asjad põhja mäng jookseb ideaalselt!! :) aga küsimusi ikka tekkib, sõitsin selle 200 grediiti ära sain selle sinise turboga pilli kätte aga kuda ma teisi saan lahti ja kuda ma radasi lahti saan ????
Tiidik
algaja kommentaator
algaja kommentaator

Postitus Postitas Tiidik »

mis puutub sellesse foorumisse siis pole ühtki halba sõma öelda!!! se on hea koht abi küsimisex ja siit saan ise ka infi mis toimub selle mänguga sest see on üks tõsine ralli mäng teen ise alles lube ja auto käitub ka täpselt nagu päris ja peax mainima et algus oli päris raske teel püsida! ja nüüd kui selle kolmanda auto veel lahti sain selle kiiruse sain 205 km/h a krt pidama ei saanud :P kui nüüd teada saaks kuda teisi asju lahti saab siis olex timm. ma pole mingeid uuendusi pääle pand kuna ei tea olen vaadanud live for speedi kodukalt kuda neid pääle pannakse aga ei funka.
RudiTurbo
F1 ekspert

Postitus Postitas RudiTurbo »

Tiidik kirjutas:ye sain mängu tööle panin reso ja muud asjad põhja mäng jookseb ideaalselt!! :) aga küsimusi ikka tekkib, sõitsin selle 200 grediiti ära sain selle sinise turboga pilli kätte aga kuda ma teisi saan lahti ja kuda ma radasi lahti saan ????
Praegu on sul Blackwood GP ja BL GP rev ja rally ja selle rev versioon, teised rajad saad siis, kui mängu ostad. 205 km/h on alles vähe :P 220 peab lõdvaga ära tulema :P
Kodukalt pead lihtsalt viimase patchi tõmmama, et kaasajas olla :D
aga, et saada kõik ülejäänud stuff on vaja kodukalt täismäng osta.
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
hunt
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas hunt »

kle et kellel see täisversioon on et kas siis mötet on seda osta???...et mis raiad seal rallyvrossis veel uut on ja mingi autocross pidi ka seal olema????hüppeid ikka on :lol:
RudiTurbo
F1 ekspert

No ega suuremaid hüppeid, kui BL-i rallys pole. ja ralli radasi tuleb aint kaks juurde, saab mõlemat ka tagurpidi sõita. Kui sul ikka asfaldi vastu ka huvi on siis tasub kindlalt osta ja kui soovid võistelda igast võistlustel.
Mõndadel on ka viimasel ajal mängu ostmise põhjuseks saanud viimane auto, mis tuli jõulukingitusena. Kui meeldib ka asfalfi peal külg ess libistada, siis on see mäng ka parim, sest tagaveolisi on kõvasti ja neid ikka annab kätte saada(Kui ikka rooliga sõidad ;)) Ja kui meeldib lihtsalt teistest parem olla, siis seal on see võimalik, sest keegi ei tee sohki ;)
<Gener_AL> what was the name of that rally driver early nineties juhan kankernaun ... he was an awsome driver ...
www.liveforspeed.net
LFS on lahe
algaja kommentaator
algaja kommentaator

lõpuks

Postitus Postitas LFS on lahe »

OH lõpuks oleti sain nüüd yhte tiimi!!Eile olid dragi võistlused ferrari ja import tundi wahel , mina olin ferraris . Kahjuks saime kotti
LFS on lahe
algaja kommentaator
algaja kommentaator

ruditurbo , kas seal lehel on ka super häid gt turbo drag setupe???
RudiTurbo
F1 ekspert

Meie tiim ei tegele dragiga, aga on ka dragi tiime, kui viicin siis vaatan, kas leian mõne dragi tiimi saidi.
www.liveforspeed.net
LFS on lahe
algaja kommentaator
algaja kommentaator

oki , aga kas sa tead kuda lagist lahti saab?????????????????
RudiTurbo
F1 ekspert

Kas sul on connection lag või mäng hüpleb?
et kas nagu sina lagid teistele, teised hüplevad tee peal ehk lagivad või lagib su mäng ehk siis jääb vahepeal seisma mõneks sekiks ja paned laksu?

Mul endal viimasel ajal õhtuti see probleem, et interneti kiirus on kohutavalt aeglane ja krt kõik üppavad tee peal :(
www.liveforspeed.net
Snoop
algaja kommentaator
algaja kommentaator
Kontakt:

Postitus Postitas Snoop »

üle pika aja pole enam siin kriblanud ja endast teada andnud...
Team on jäle ellu ärganud kuid nüüd uues koosseisus 8)
http://www.zone.ee/estteam (pole eriti eriline web, a no kärab kah !)
Kui keegi sooviks liituda siis võtta minuga ühendust

LFS 4 life ! :twisted:
bemmid siin, bemmid seal, bemmid iga nurga peal :D

www.zone.ee/leok
LFS on lahe
algaja kommentaator
algaja kommentaator

mul on nii et teised hüplevad, vabandust et nii palju küsin aga kas tead kuda hüpplevat autot teha saab, mulle need meeldivad
RudiTurbo
F1 ekspert

irw, hüplevad nad sellepärast, et ühendus on halb, ex sa ka hüple teiste jaox, kui teised sullegi hüplevad, ega ple sis muud, kui vaheta internet ära :P
www.liveforspeed.net
LFS on lahe
algaja kommentaator
algaja kommentaator

ei, ei neil vedrustus kudagi niimoodi tehtud et nad hüppavad kas esi või tagu rataste peal, kui saada siis võiksid mulle mingi gt turbo seti saata
RudiTurbo
F1 ekspert

Ma rääkisin lagi üplemisest, selliseid mõttetusi ple mõtet teha, mine üppa kuskil muus mängus ;) See on simulaator võidusõitmiseks!
www.liveforspeed.net
RudiTurbo
F1 ekspert

Viimasel ajal on LFS-is hakatud välja arendama spectator toole, ehk siis programme, millega saaks serveris olevat tegevust jälgida. On juba olemas isegi võimalus 2D's sõidujooni jälgida.
Aga saab jälgida näiteks ringiaegu ja vahesid juba mõne programmi kaudu, nii, et LFS-i Liiga sõite saab juba varsti jälgida nagu F1 ringiaegu või WRC's splitte jälgida :)
Kui päriselu sarjad igavaks lähevad, siis ma võin teile liiga sõitudeks anda serveri infod ja need proged ja saate jälgima hakata, oma Eesti mehed ka tipus :D
www.liveforspeed.net
LFS on lahe
algaja kommentaator
algaja kommentaator

oi jah ei ole kaua eaga enam LFS-i pelanud, aga see progre võib ysna huvitav olla
RudiTurbo
F1 ekspert

http://horde.krankesnetz.de/downloads/f ... r_1_52.zip
Tõmmake see väike proge endale ja vaadake, kui hea on LFS-i sõite jälgida. Nüüd on uuendatud graafika ja see on lausa WOW, kui hea ülevaate saab.
Kui proge tõmmatud, siis avage see, Get Server list, valige mingi server kus playereid sees ja settingsist soovitan auto suuruse 20 peale panna, Player Icon size.
Ja + ja - on zoom in ja out ning tab vahetab autode vahel :)
Kes, tahab võistluse korras vaadata, siis teispäeva õhtul on 22:00 Endurance võistlus, kui kellelgi on soovi näha mis sorti võidusõitmine seal käib, sis ma annan infot, mis servu nimi ja värki särki :)
www.liveforspeed.net
Unine
III järgu kommentaator
III järgu kommentaator

Postitus Postitas Unine »

Võiks teha rallifoorumlaste vahelise võistuse.
Kes tahab host olla ? (normi ühendusega)
Näiteks 26.04.2004 kell 20.00
RudiTurbo
F1 ekspert

www.liveforspeed.net
Vasta